Allah yardımcınız olsun. Kalbinize ferahlık versin. İnsanlar hep konuşur. Susturamayız maalesef ülkemizde ciddi bir sınır bilmemezlik ve üslup sorunu var benim tercihimde kalbi durdu demek olurdu. Büyüklere, yaşlılara bunları anlatmak zaten zor. İyice zorlaşır sizin durumunuzda. Herkes de aynı konuyu açıp sorular sorup durur maalesef. Ben de yaşadım aynısını. Kalbi durmasına rağmen başka doktora gittiniz mi belki durmamıştır, uyuyordur falan diyen bile olduEvet biz kabullenip birçok şeyi yola devam etmeyi düşünüyorduk kıyamıyorduk. Perşembe cuma hastanede yazılan rapor ile cumartesi doktorumuza gittik ve raporda yazılanlara he evet dedi geçti ekstra birşey eklemedi. Pazartesi ve salı gittiğimiz doktorlar ekstra 4 tane daha buglu ekledi. Doktorların kararı en başından beri netti biz kabullenmemiştik, pazartesi salı söylenen o bulgunun bir tanesi zaten doktorların net olan kararının bizim içinde net olması gerektiğini söylediler. Ama dediğin gibi biz kendi doktorumuza gittiğimizde o önemli bir bulguyu bile görmedi -raporda yazanları bile görmekte zorşandı- ve biz o durumda devam etme kararı almıştık doktorların tespitlerine rahmen. Başka doktorlara gitmesek bu kesinleşmeyecekti ve biz bir çok aile gibi bunu doğumda öğrenecektik çok zor çoook. Çevremdeki herkes şuan 1 doktora bundan sonra asla gitmem diyor. Bu doktoru öneren arkadaşım kendini suçluyor keşke önermeseydim diye. Kv hala olayın ciddiyetinin farkında değil hep sağlıksız diyorlar doguyor sağlıklı çıkıyor allahtan ümit kesilmez diyor. Herkesten cok biz istiyoruz dünyaya gelsin ama herkese konusmak ne kadar basit onu görüyoruz bu süreçtede. Bi arkadaş bana demişti ki doktor kararıyla bile alındıgını soyleme kalbi durdu alındı diyin çevredekiler hep konusur. Bunu mu yapsam acaba bilemiyorum. Yalan söylemekte hic tarzım değil ama laf anlatmakta yoruyor.