Canımmmmm
çok teşekkür ederim
iyi ki varsın
Ne yazsam az kalır
yolun hep güzel insanlarla kesişsin
Allah'a şükür çok güzel bir eşim var
O olsun hayatımda bana yeter
Hayatta başka istediğim birşey yok. Olursa ekstra güzellik olur tabi
eşimden gelecek herşey beni mutlu eder
dediğin gibi şerdeki hâyırı görmek lazım. İsyan etmiyorum şükürler olsun ki farkedildi daha kötüsü olabilirdi o üzüntüyle her günümüz ayrı bi cehennem olurdu bize, eşimle kendimi tanıyorum. Ne içtiğimiz sudan ne yediğimiz yemekten birşey anlardık. Sadece kalbini öğrendiğimizde günlerce ağladık kıyamadık bu acı bizi kavuracak oldugunu hissettik. Herşeyi kabullendik nolursa olsun yaşatalım dedik. Ama işte İlahi takdir bizim yerimize başka bi kader yazılmış onu gördük. Rüyalarımzıda gördüklerimiz oldu. Rüyamda bu sabah arkadaşımın evinde uyanmısız balkonda eşimkalmış duruyor kalkıyorum onunla sarılıyoruz koskocaman yeşillik alana bakıyoruz. Hayvanlar geciyor ne güzel diyoruz sonra eşim bir tamesine bi iyilik yapıyor sağol diyor biz şaşırıyoruz. Sonra diğerleride bizimle konusmaya baslıyor bi kedi bi horoz eve geliyor biz açız diyor. Ne yersiniz diyorum. Horoz olan ben karabiber yerim diyor. Arkadasımda bu eve yeni tasındı mutfaga giriyorum nerde bu karabiber diyorum top karabiber buluyorum bir kase veriyorum yiyor. Diyorum kediye sana birşey bulamadım üzülüyprıö o da diyo ben karabiberden ysrim tadına bakarım
rüyayı görüp uyanıyorum. Eşim kalkmıs balkona cıkmıs çim alana bakıyor
rüyamı ona anlattım sonra arkadasıma. Arkadasım dedi horoz haber karabiber acı. Acı haber demek olsun kuzum dedi sarıldık. Dünyanın sonu değil ya. İlerde olur ya da olmaz onu da Allah bilir herşeyin hayırlısı ne diyelim
Burda bende birbirnden güzel insanlar tanıdım. Herkes burda kendi özelini paylaştı içimi rahatlatmak için. Bu tarz şeyler yaşayan o kadar cok insan varmıs ki. Bunları hic yaşamayan içi cız eden yazan yüreğinde hissedip duramayan herkes. Beni kimse yalnız bırkamadı hep merak ettiniz hergün güzel bi haber gelsin umuduyla yazdınız. İyi ki varsınız hepiniz.
Bu gruptan takip edeceğim bebişlerinizi inşallah sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız cok güzel dogumlar gecirirsiniz sancısı az bir çırpıda gelir minnaklarınız. Benim dualarımda sizlerle güzel anneler