- 11 Ocak 2017
- 130
- 171
bende dün girdim detaylıya benimde 32ymiş normal canımCanımlar serviks uzunluğu kaç olmalıydı, doktor bi sorun var demedi ama sormayı da unuttum normal olanı kaçtı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende dün girdim detaylıya benimde 32ymiş normal canımCanımlar serviks uzunluğu kaç olmalıydı, doktor bi sorun var demedi ama sormayı da unuttum normal olanı kaçtı
Bnimde dün 30 mm dedi iyi normal dedi 40ları görünce bnde düşünmedim değilBenim de 31 mm'miş bişi demedi ama burada 40-50leri okudum sanki ondan şeedemedim ama bişi olsa söylerdi galiba. Ay doktor normal dedikçe ben nefes verdim tutmuşum meğerse, en son ağladım bi ara adam da şok olmuştur inşallah senin de süper geçer çogzel bişi. Foti atim miiii
bende dün girdim detaylıya benimde 32ymiş normal canım
Oh tamam teşekkürlerBnimde dün 30 mm dedi iyi normal dedi 40ları görünce bnde düşünmedim değil
22+6 olduk çok şüküramin, inşallah ben de bir şey almadım henüz. ekimde inşallah
kaç haftalıksınız?
Fjdkfjskfjskdjdkdkdk ilk erkek çocukları analarına benziyor, kızlar da babalarına inşallah benim kızım bana benzer ben babasından daha güzelim sjfkdkdDngkfkflt gösterdi ya babamız üzgün çünkü bana benziyomuş ndgmgm
Benim sormak aklıma gelmemişti de sen yazınca baktım 4,06 cm diyorCanımlar serviks uzunluğu kaç olmalıydı, doktor bi sorun var demedi ama sormayı da unuttum normal olanı kaçtı
Ahahha benim iki kız da bana benziyor cocuklugumla copy paste resmen. Şimdi ki oglan da bana benzer inş cünkü ben de babalarından daha güzelimFjdkfjskfjskdjdkdkdk ilk erkek çocukları analarına benziyor, kızlar da babalarına inşallah benim kızım bana benzer ben babasından daha güzelim sjfkdkd
Canım benimde 8. Haftalarda falan 52 demişlerdi geçen detaylıda 33 mm dediler ben adamın yüzüne aaa çok düşmüş dedim adam şok oldu yok gayet normal falan bu haftalarda dedi o yüzden senin de normaldirOh tamam teşekkürler
Evet ilerledikçe küçülüyomuş diye okudum ben deCanım benimde 8. Haftalarda falan 52 demişlerdi geçen detaylıda 33 mm dediler ben adamın yüzüne aaa çok düşmüş dedim adam şok oldu yok gayet normal falan bu haftalarda dedi o yüzden senin de normaldir
Yok ben de severim süt kokulu kakali bezleriAy cok sacma gelecek ama yeni doğan bebeklerin kakalı bezleri böyle margarin gibi kokuyor sanki sghjfkdk tatlı tatlı tuhaf bir kokusu var bir bana mı öyle geliyor
yemek yemeye başlayınca gör senAy cok sacma gelecek ama yeni doğan bebeklerin kakalı bezleri böyle margarin gibi kokuyor sanki sghjfkdk tatlı tatlı tuhaf bir kokusu var bir bana mı öyle geliyor
Selamlar ben de doona alacağım ama bir de yeni modeli çıkmış hem daha uzun süre kullaniliyormus hem de yatabiliyormus. Turkiyede henüz satışı yok sanırım muadilinin satışı varmış. Gördünüz mü o modeli var mı sizin oralardaben de pek birsey almadım henüz kıyafetleri son ay gorumcem gonderecek kendi de dogum yapmıstı 1 sene önce ana kucagı ve kanguruda o gonderecek. 1 yastan spnraki giysileri var sayılır büyük cocugumun kıyafetlerini sakladım.
bugun Doona stroller alacağız onu da 2. el buldum 15 aya kadar gidiyormus, ayrıca oto koltugu almaya gerek kalmadı.
Hamak almıstım yine ilk cocugumdan kalma var cok kullandım
Yatak olarak arkadasım burdan tasınmak zorunda kalınca hiç açılmamıs ikea bebek yatagını verdi aynı sekilde mama sandalyesini.
Ben dogum yaklasınca biberon ve emzik alırım bezlerini alırım.
Eşim geçen indirmden bir kaç koli Huggies ıslak mendil almıs bebekler için. Orda da varsa oneririm.
Bez ilk cocugumda prima kullandım bir sene ama bu sefer daha uygun beze yoneleceğim önemli olan her kakadan sonra yıkayıp kurulamaktı pişik olmaması için.
Yine oglumdan kalma philips avent in ses cihazı var iyi calısır durumda oneririm bu markayı.
Son olarak yine son aylarda kendime göğüs ucu kremleri ve soguk kompres alacagım emzirme donemi memelerim artık bıçak gibi acıyordu yine oyle olur sanırım.
yok ya doğru değil bizim bebeto kız ben de tatlıyı çok ister oldum. hatta çayı kahveyi şekersiz içerdim şimdi şekersiz içemiyorumGünaydın bebekler oğlan çocuk tatlı ilişkisi sanırım doğru. Bu ara tatlıya düştüm ki normalde ekşi tuzlu seven bir insanım tatlı nadiren canım çeker sabah sabah çikolatalı bir tatlı ve yine tatlı bir içecek içtimçok canım çekti ödül diye düşündüm sağlıksız amamutluyum şu ançocuğum da mutludur diye umuyorum
Ay bu benim ne zamandır listemde arada 199 tlye düşüyor haberiniz olsunSelam kizlar bende aldım 12 lisini flaş indirime girmiş trenyolda tanesi 20 TL geldi
Ahahaha aldım kabul ettim 777 djfkdkdkAhahha benim iki kız da bana benziyor cocuklugumla copy paste resmen. Şimdi ki oglan da bana benzer inş cünkü ben de babalarından daha güzelim
Bende de ekliydide diğer renklerinde var 199 tl şuan uygunAy bu benim ne zamandır listemde arada 199 tlye düşüyor haberiniz olsun