- 26 Şubat 2024
- 4.837
- 4.640
Kedi deneyimim hiç yok ama bir şey olacağını sanmıyorum. Bir doktorunuza sorun istersenizKızlar kedim korkup bi anda üstümden atladı böyle baya derin çizik oldu bebeğe bi olumsuz etkisi olmaz değil mi korktum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kedi deneyimim hiç yok ama bir şey olacağını sanmıyorum. Bir doktorunuza sorun istersenizKızlar kedim korkup bi anda üstümden atladı böyle baya derin çizik oldu bebeğe bi olumsuz etkisi olmaz değil mi korktum
Aşısı varsa sorun yok kuzumKızlar kedim korkup bi anda üstümden atladı böyle baya derin çizik oldu bebeğe bi olumsuz etkisi olmaz değil mi korktum
Aşılı canım 10 yıllık kedim hep tırmalandım bu zamana kadar toksoplazma falanda çıkmamıştı testlerde zaten bana bi yamuk yapmaz diye düşünüyorumAşısı varsa sorun yok kuzum
Elektrik mi süpürgesiDeneyimli analar, aranızda baby vac kullanan var mı? Yenidoğan dönemini atlattıktan sonra burun aspiratörüyle vakit kaybetmeyin tamamen temizlenmiyor diyorlar. Ucu elektrik süpürgesine bağlanıyor birkaç saniyede tertemiz oluyormuş minnak burunlar
Yapmaz yapmaz zaten sen geçirmişsindir muhtemelen ben de şort tayt giydim ya bacaklarımın yer yeri yara bere yırtık çarıkAşılı canım 10 yıllık kedim hep tırmalandım bu zamana kadar toksoplazma falanda çıkmamıştı testlerde zaten bana bi yamuk yapmaz diye düşünüyorum
Kedi anaları olarak ortak kaderimizYapmaz yapmaz zaten sen geçirmişsindir muhtemelen ben de şort tayt giydim ya bacaklarımın yer yeri yara bere yırtık çarık
bizim alacağımız bu resimdeki ekliyorum. yeni modelide mu var doonanin sitesine bir bakayim 15 ay idare ediyormus diyorlsr sonrasinda hafif kabin boyu bir stroller alirim diye dusundumSelamlar ben de doona alacağım ama bir de yeni modeli çıkmış hem daha uzun süre kullaniliyormus hem de yatabiliyormus. Turkiyede henüz satışı yok sanırım muadilinin satışı varmış. Gördünüz mü o modeli var mı sizin oralarda
Ben kullanmadim canım. İlk zamanlar serum fizyolojik sıkıp burun aspiratoruyle çektim sık sık. ( sezaryen diye doktorum önermişti) sonrasında da serim fizyolojik sıktım sıktım ama çekmedim. Aklıma gelmişken soyliyim özellikle her misafirden sonra her dışarı çıkıp gelisimizden sonra bunu yaptım. Bebisim hiç hastalanmadi çok şükür. Sizin de aklınızda bulunsun ben yine yapicamDeneyimli analar, aranızda baby vac kullanan var mı? Yenidoğan dönemini atlattıktan sonra burun aspiratörüyle vakit kaybetmeyin tamamen temizlenmiyor diyorlar. Ucu elektrik süpürgesine bağlanıyor birkaç saniyede tertemiz oluyormuş minnak burunlar
canim o tehlikeli olmazmi elektrik supirgesinin cekim gucu fazla oluyor sen nefesini daha iyi ayarlarsin sanki. cok da onerilmiyor basınçla çekmek cok az kendi befesinle o da ilk bir seneDeneyimli analar, aranızda baby vac kullanan var mı? Yenidoğan dönemini atlattıktan sonra burun aspiratörüyle vakit kaybetmeyin tamamen temizlenmiyor diyorlar. Ucu elektrik süpürgesine bağlanıyor birkaç saniyede tertemiz oluyormuş minnak burunlar
Evet anam, arkadaşım da kullanıyor benim çok memnun kardeşi eczacı o önermiş. Yorumlarını oku şok olacaksın fjdldkdElektrik mi süpürgesi
benimki de aynı babası. 31 yaşındayım hiç bu kadar hazımsız biri olduğumu bilmezdim. çok zoruma gitti :)))Dngkfkflt gösterdi ya babamız üzgün çünkü bana benziyomuş ndgmgm
Memnun olmayan yok valla, yeni nesil doktorlar da öneriyor. Süpürgenin en düşük seviyesinde yapıyorsun acıtmıyorcanim o tehlikeli olmazmi elektrik supirgesinin cekim gucu fazla oluyor sen nefesini daha iyi ayarlarsin sanki. cok da onerilmiyor basınçla çekmek cok az kendi befesinle o da ilk bir sene
Şu canlandı gözümde bunları mi diyo acabaKayınvalidem aradı, bebeğin banyo setini bi de yer minderini beğen bana at alalım dedi, yer minderi ne ola ki
emzirme minderi ya da oyun minderi demiştir ben geçende hm den aldım burda pylasmıstım resmini. büyük ince minder bebeği üstüne koyuyorsun yerde yumusak oluyor halıya goreKayınvalidem aradı, bebeğin banyo setini bi de yer minderini beğen bana at alalım dedi, yer minderi ne ola ki
Eltimin bebelerinin ikisi de full baba tarafı. Hatta baba değil direkt dede tarafı. Az önce kaynım eşime şey demiş "annem bizimkileri tutunca babamla dedemi kucaklamış gibi duruyor" skgkfkgbenimki de aynı babası. 31 yaşındayım hiç bu kadar hazımsız biri olduğumu bilmezdim. çok zoruma gitti :)))
Aa olabilirrŞu canlandı gözümde bunları mi diyo acaba
Mat dan mi bahsediyo scepKayınvalidem aradı, bebeğin banyo setini bi de yer minderini beğen bana at alalım dedi, yer minderi ne ola ki
Benim de kızımdan kalan chicco ohlala baston puset var onu kullanacağım. O yüzden doona alayım dedim ilk 6 ay kullansam bana yeter. Ama dediğim model böyle değil. Yatabiliyor dolapta gördük biz de doona muadili henüz turkiye de satışı yok demiş satıcı zaten muadil diye çok içime sinmemisti oralarda da yoksa klasik doonadan alayım ben de.bizim alacağımız bu resimdeki ekliyorum. yeni modelide mu var doonanin sitesine bir bakayim 15 ay idare ediyormus diyorlsr sonrasinda hafif kabin boyu bir stroller alirim diye dusundum
bir de benim eşimin tarafı tek tip üretim gibi hepsi aynı.babasına benzemesi demek hepsine benzemesi demek. eşim azcık onlardan farklı olsa ona da razıydım :)))Eltimin bebelerinin ikisi de full baba tarafı. Hatta baba değil direkt dede tarafı. Az önce kaynım eşime şey demiş "annem bizimkileri tutunca babamla dedemi kucaklamış gibi duruyor" skgkfkg