Gece uykusuna da geçemedi en son pes ettim, emzikte ısrar ettim aldı, öyle uyudu. Artık memeler iki boyutluydu öyle soyleyim. Çiş kaka var, kilo alıyor ama sürekli meme neyin nesi bilmiyorum. Mama da vereceğim galiba. Emzirmeyi çok önemsiyorum ama saat başı bile değil sürekli olunca insan tükeniyor. Kollarım bileklerim çok acıyor. Allah sağlıkla kolaylıkla bir düzene koysun inşallah anacım ne desem bilmiyorum.Yok anam nerdeee canimi aldi bugun ne olduysa. Cok gazi var ama tek olay bu degil . Biraz uyuyim diye anneme veriyorum 15 dakikaya geri geliyorum olucem artik. Bilek,kol , bel birakmadi bende bugun top nokta. Memeleri hic soylemiyorum bile. 70 ml mama veriyorum yetmiyo ama 100 de versem meme mutlaka istiyo sonrasinda . Boyle nereye kadar gidecek bakalim .
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi outoffit
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?1 saat çok az duraksayarak emiyor sıkınca su geliyor artıkBenimki de bugün bi huzursuz, emziği koparacak şimdi. Mama hazırlayacağım bakalım içecek mi, içerse sütüm yetmiyor anksiyetem hayırlı uğurlu ola ajfjdks memeni tam boşalttığını nerden anlıyorsun
Bakalım bugün belli olur, 3 saatte bir altını alıyorsan 1 yada 2 boş olabilir gerisi hep çişli yada kakalı görmek gerekiyor diyorlar, 4 sabahtan beri hesapsa gayet iyiBenim de sağınca 10-20 ml geliyor. Bebemin her emişte 60-80 ml içmesi lazım. Aradakı dengesizlik kafayı yedirtiyor ama şimdi çişli bez sayısı iyi gibi ondan çok kafaya takmamaya çalışıyorum. Bugün şimdiye kadar 4 tane hem çişli hem kakalı bez çıktı. Heralde sütüm yetiyordur amin. Yarın doktor kontrolü var bakalım kaç kilo oldu beyfendi.
Herhalde bir şekilde toplanıcazBen de elleyince özellikle morarmış gibi bir his oluyor. Böyle böyle düzeleceğiz demek ki
Geceleri daha çok salgılanırmış süt, uyudukça biraz daha. Normaldir benceEvet aynen bizim de böyle devam ediyor . Sabah sağınca daha çok süt geliyor ama akşam çok az oluyor normaldir inşallah
Ben mama da veriyorum dusun . Ahh keske emzik alsa ama almiyo . Afedersin b. K a bakar gibi bakiyorGece uykusuna da geçemedi en son pes ettim, emzikte ısrar ettim aldı, öyle uyudu. Artık memeler iki boyutluydu öyle soyleyim. Çiş kaka var, kilo alıyor ama sürekli meme neyin nesi bilmiyorum. Mama da vereceğim galiba. Emzirmeyi çok önemsiyorum ama saat başı bile değil sürekli olunca insan tükeniyor. Kollarım bileklerim çok acıyor. Allah sağlıkla kolaylıkla bir düzene koysun inşallah anacım ne desem bilmiyorum.
O nedemek kizBen süt incisi olmuşum yaav acı bundan sanırım
O nedemek kiz
Yani tahminim o yönde, ben de süt kanalları falan sanıyorum şu beyaz noktacıkları. Aşırı acıyordu emerken yarın nemli sıcak havlu koycaz bakalım
Benimki de bir ilkti Benimki bazen uykuya dalınca memeyi ağzından atıp yüzünü gözünü ekşitiyor gün boyu peşinde koşmuyormuş gibiBen mama da veriyorum dusun . Ahh keske emzik alsa ama almiyo . Afedersin b. K a bakar gibi bakiyor
Ne kadar almıştı 7. Günde acaba bizim 6. Günde doğum kilosuna ulaşmışBenimde sağınca hiç gelmiyor, 7. Gün kontrolde kilo almıştı, 15. Günde bakıcaz bide. Ama çiş kaka takip ediyorum iyi gidiyor
Gözün aydinnnnnben oğlumu aldım
Çok iyi sizin, 3570 doğmuştu 3. Günü 3100 çıktı 7. Günü 3170 çıktı. Bu bile yetti doktora, mama ver demişti 3. Gün kilosu ve sarılık başlangıcından dolayı sadece 1 gece verdim toplam 50 cc olcak şekilde. 15. Gün kontrol var o da salı günü, ama bana normal geliyor beslenmesiNe kadar almıştı 7. Günde acaba bizim 6. Günde doğum kilosuna ulaşmış
Ya bende artik mama vermek istemiyorum ama doymuyor gibi hissediyorum . Pazaetrsiye kadar beklesemmi doktora mi sorsam da oyle biraksam . 5 saatte bir falan veriyorum artik kriz anlari harici. Ona ragmen yine de memede aliyo solugu. Vermezsemde dedigim gibi yeter mi bilmiyorum . Sagmadim hic ama uclari asiri aciyo sagasim da gelmiyo.ama mama da vermezsem bu sefer hic birakmicakmis beni gibi hissediyorum . Damizlkk gibi
Bizim 3880 doğdu 3. Gün 3640 tı 6. Gün 3825 çıktı bizde de sarılık başalngıcı vardı doktor tahlile vs gerek duymadı bol bol emzir dediÇok iyi sizin, 3570 doğmuştu 3. Günü 3100 çıktı 7. Günü 3170 çıktı. Bu bile yetti doktora, mama ver demişti 3. Gün kilosu ve sarılık başlangıcından dolayı sadece 1 gece verdim toplam 50 cc olcak şekilde. 15. Gün kontrol var o da salı günü, ama bana normal geliyor beslenmesi
Biz de aynı durumdayız, normalde mamayı bırakmıştik ama memeye yapıştı. Enerjimi de emiyor adeta yetemiyorum. Dün mama verdim 2 kere biraz sakinlessin diye. Umarım geçici bir süreçtir bu halleri.Gece uykusuna da geçemedi en son pes ettim, emzikte ısrar ettim aldı, öyle uyudu. Artık memeler iki boyutluydu öyle soyleyim. Çiş kaka var, kilo alıyor ama sürekli meme neyin nesi bilmiyorum. Mama da vereceğim galiba. Emzirmeyi çok önemsiyorum ama saat başı bile değil sürekli olunca insan tükeniyor. Kollarım bileklerim çok acıyor. Allah sağlıkla kolaylıkla bir düzene koysun inşallah anacım ne desem bilmiyorum.
Ben çok sıkıldım ya, emzirmeyi bu kadar istemesem bırakırdım herhalde o kadar sıkıldım. Çocuğumu negatif duygularla emzirmek istemiyorum ama pozitiflik de eme eme bitiyor. Sabahtan akşama kadar meme. Meme emerken uyuyor, ağzından çıkarıyor, hop iki dk sonra gözler yeniden açık. İşi gücü geçtim soluklanamıyorum resmen. Gazdan desem öncesi de böyleydi. Hangi mamayı alacağıma emin olamadım, golden goat var, evolvia ya iyi demişler. Şu probiyotik bizim sorunlara iyi gelir inşallah canımYa bende artik mama vermek istemiyorum ama doymuyor gibi hissediyorum . Pazaetrsiye kadar beklesemmi doktora mi sorsam da oyle biraksam . 5 saatte bir falan veriyorum artik kriz anlari harici. Ona ragmen yine de memede aliyo solugu. Vermezsemde dedigim gibi yeter mi bilmiyorum . Sagmadim hic ama uclari asiri aciyo sagasim da gelmiyo.ama mama da vermezsem bu sefer hic birakmicakmis beni gibi hissediyorum . Damizlkk gibi
Sakinleşti mi peki, iyi geldi mi? Geçecek tabii ki ama inşallah tez vakitte sağlıkla geçer.Biz de aynı durumdayız, normalde mamayı bırakmıştik ama memeye yapıştı. Enerjimi de emiyor adeta yetemiyorum. Dün mama verdim 2 kere biraz sakinlessin diye. Umarım geçici bir süreçtir bu halleri.
Vallahi aynisi yalniz olmadigima sevinsem mi uzulsem mi bilemedim keci sutlu mama yaramadi bize ya asiri gaz yapti ya da ben ona yordum. Mamayi tamamen birakmaya gozum korkuyo ama aralarini acmaya calisiyorum yoksa bende yildim. Emzirmeyi asiri sevdim ama bu sekilde degil probiyotik ise yaradi mi yaramadimi anlayamiyorum ama buyuk adam gibi gaz cikariyo alttan coktan sesler korosu gibiBen çok sıkıldım ya, emzirmeyi bu kadar istemesem bırakırdım herhalde o kadar sıkıldım. Çocuğumu negatif duygularla emzirmek istemiyorum ama pozitiflik de eme eme bitiyor. Sabahtan akşama kadar meme. Meme emerken uyuyor, ağzından çıkarıyor, hop iki dk sonra gözler yeniden açık. İşi gücü geçtim soluklanamıyorum resmen. Gazdan desem öncesi de böyleydi. Hangi mamayı alacağıma emin olamadım, golden goat var, evolvia ya iyi demişler. Şu probiyotik bizim sorunlara iyi gelir inşallah canım
Yani sakinlesti ama anlayamıyorum. Sutum var ağzından taşıyor aç olma ihtimali aklımın ucundan geçmiyor. Nasıl oluyor çözemedim hemsirem tok olsa mamayı içmez dedi, bu sefer sütüm yetmiyor mu diye düşünüyorum. Valla kafam çok karışık.Sakinleşti mi peki, iyi geldi mi? Geçecek tabii ki ama inşallah tez vakitte sağlıkla geçer.