Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi outoffit
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bu süt ne zaman tam anlamıyla gelecek acaba ya? Mememde bir damla süt kalmayana kadar içiyo. Saatlerce mememde takılıyo. Üstüne mama veriyorum onu da yiyo. Ben gerçekten bu işten bi şey anlamadım. Sürekli çocuk doymuyo cümlesinden emzirme olayı bile itici gelmeye başlayacak nerdeyse.
Benimki de bugün bi huzursuz, emziği koparacak şimdi. Mama hazırlayacağım bakalım içecek mi, içerse sütüm yetmiyor anksiyetem hayırlı uğurlu ola ajfjdks memeni tam boşalttığını nerden anlıyorsunBu süt ne zaman tam anlamıyla gelecek acaba ya? Mememde bir damla süt kalmayana kadar içiyo. Saatlerce mememde takılıyo. Üstüne mama veriyorum onu da yiyo. Ben gerçekten bu işten bi şey anlamadım. Sürekli çocuk doymuyo cümlesinden emzirme olayı bile itici gelmeye başlayacak nerdeyse.
Sakın! Banlanırsınız. Ocak annesi olacağım inşallah. Burayı da takip ediyorum, sakın böyle bir şey yapmayın. Kalıcı banlanırsınız.Kızlar burdan çok aktif olamıyoruz diye biz sosyalden devam gelmek isteyen bana mesaj atsın :)
Canım şuan benim mementoları görsen süt yok dersin öyle yumuşak yani hiç sertlik yok benimki 50 günlük oldu tabi ama biraz uğraştıktan sonra o yutkunma sesini duymaya başlıyorum bitişindede ağzının kenarından süt akıyor ordan anlıyorım ki süt hala var ama bizimki genelde gazı olunca böyle yapıyor bugün mesela gazlı günümüzdü babada yok işte tuvalete zor gittim bugün yemek iki kaşık yiyebildim hazır yemek olmasa muhtemel aç kalırdımBu süt ne zaman tam anlamıyla gelecek acaba ya? Mememde bir damla süt kalmayana kadar içiyo. Saatlerce mememde takılıyo. Üstüne mama veriyorum onu da yiyo. Ben gerçekten bu işten bi şey anlamadım. Sürekli çocuk doymuyo cümlesinden emzirme olayı bile itici gelmeye başlayacak nerdeyse.
Canım sen bunu doktora mı danışsan ya da işin uzmanı kimse ona bu kadar meme isteme acaba bir ağrısı varda seninle mi rahatlıyor baya da zorluyor seni çünküSaat olmus kac 2 gundur memede cocuk durdurmaya imkan yok baska turlu cok sinirliyim valla aglicam uykusuzluktan . Geberiyor o da uykudan ama yok illa meme emecek. Yoksa ciglik cigliga agliyor. Mama da verdik yok yok yok
Bende çoğu zaman takmıyorum banyo yapmıştı ondan taktım bugünKız şapka giydirmeye devam mı? Ben ilk birkaç gün taktım sonra attım. Takmalı mı? Emerken de terliyor.
Ben iki meme yapamıyorum ya bir memeyi 15 20 dk bazen 10 dk emiyor sonra uyukluyor genellikle ağzını kapatıyor istemiyor artık uyuyor sonra. Bazen de uyuyor sonra gaz çıkarınca tekrar kalkıp aranıyor o zaman diğer memeye devam ediyorum bebek ne kadar isterse o kadar emiyor gibi ama iki memeden toplam yarım saat çok nadirdir olduğu o da ara vererek dediğim gibi.Bir memeyi kaç dakika emiyor canım her seferinde mi bir meme ve diğer memeyi veriyorsun Benimki 15 dakika emiyor bir memeyi iki memeyi o Yarım saatte yemiyor her seferinde iki memeyi de vermeye çalışıyorum zaten tek memem de çok süt yok gibi hissediyorum ikisiyle belki anca doyuyordur
Benimde öyle bebeğin isteğine göre ilerliyorum tamamen. Birde sabah 2 saatte bir emziriyorum kaldırıp ama gece bazen uyuyakalıyorum alarmı erteleyip ne yapsam engel olamadım kalkmaya çalışıyorum ama bazen uyanamamış oluyor 4 saat falan emmeden durduğu oldu benim bir kere 5 saat oldu hatta sonra çok vicdan azabı çektim korktum da ama yani iyiydi sonra uyandı devam etti emmeye normal şekeri falan düşer diyorlar korkuyor da insan ama bilemiyorum eskiden sonuçta alarm kur 2 saatte emzir olayı yoktur bebek ağlayınca kalkıyorlardırYa bir şey soracağım bu dakika meselesi bizde pek olmuyor bazen 6-7 dk emiyor bırakıyor asla emmiyor 10 dk sonra tekrar emmek istiyor bende o ne isterse onu yapıyorum ama doğru mu yanlış mı yapıyorum
Cidden artik bugun anneme dedim bi uzmana mi danissam egitimmi alsam ama kimden neyi alsam bilmiyorum cidden artik dayanilmayacak gibi. pazartesi doktora gidicem az kaldi sabir cekiyorum.Canım sen bunu doktora mı danışsan ya da işin uzmanı kimse ona bu kadar meme isteme acaba bir ağrısı varda seninle mi rahatlıyor baya da zorluyor seni çünkü
Evet aynen bizim de böyle devam ediyor . Sabah sağınca daha çok süt geliyor ama akşam çok az oluyor normaldir inşallahBenimde sağınca hiç gelmiyor, 7. Gün kontrolde kilo almıştı, 15. Günde bakıcaz bide. Ama çiş kaka takip ediyorum iyi gidiyor
Kendi elinde denerken o yuvarlak kısmı parmağınla bastırmayı deneyin bi çiçeğim o zaman hızı yavaşlıyor ben öyle yapıyorum helAy çok tırstık biz o otomatik törpüden, ben kendimde denedim duruyor ete değince ama bebede hiç öyle olmadı anlamadım.
Bende öyle düşünüyorum kaldı ki uyku bu bebişler için çok gerekli. Çok acıkırsa uyanır diyorum bendeBenimde öyle bebeğin isteğine göre ilerliyorum tamamen. Birde sabah 2 saatte bir emziriyorum kaldırıp ama gece bazen uyuyakalıyorum alarmı erteleyip ne yapsam engel olamadım kalkmaya çalışıyorum ama bazen uyanamamış oluyor 4 saat falan emmeden durduğu oldu benim bir kere 5 saat oldu hatta sonra çok vicdan azabı çektim korktum da ama yani iyiydi sonra uyandı devam etti emmeye normal şekeri falan düşer diyorlar korkuyor da insan ama bilemiyorum eskiden sonuçta alarm kur 2 saatte emzir olayı yoktur bebek ağlayınca kalkıyorlardır
Normal canım bu merak etme ben sağım yaparken öğrenmiştim bunu. Ama akşam daha çok su içmeye çalışsan güzel olur yine deEvet aynen bizim de böyle devam ediyor . Sabah sağınca daha çok süt geliyor ama akşam çok az oluyor normaldir inşallah
Kandiliniz mübarek olsun. Sizden dua istemeye geldim. Şubat anneleri grubundayım.
31 aralık ta 32+4 te erken doğum yaptım. Oğlum şuan yoğun bakımda. Ve haftaya bir operasyon geçirecek. Ameliyat olacak.
Nolur dualarınızı eksik etmeyin. Bu mübarek günde oğluma şifa versin rabbim. Şifa bekleyen tüm bebeklerin annelerine kavuşmasını nasip etsin. Sağlıkla büyütmek nasip olsun.
31 aralık ta 32+4 te erken doğum yaptım. Oğlum şuan yoğun bakımda. Ve haftaya bir operasyon geçirecek. Ameliyat olacak.
Nolur dualarınızı eksik etmeyin. Bu mübarek günde oğluma şifa versin rabbim. Şifa bekleyen tüm bebeklerin annelerine kavuşmasını nasip etsin. Sağlıkla büyütmek nasip olsun.
bu ne anlama geliyor sosyalden iletişime geçmek yeni olduğum için kuralları bilmiyorum öğrenmek adına sordum ben de Ocak annesiyim inşallahSakın! Banlanırsınız. Ocak annesi olacağım inşallah. Burayı da takip ediyorum, sakın böyle bir şey yapmayın. Kalıcı banlanırsınız.
Canım bende full bu yatakta yatırıyordum ama kim hatırlamıyorum kulupten bir arkadaş sürekli yatırmayın düz zeminde de yatsın kas gelişimi için dedi mantıklı geldi bana. Gündüz sert zeminde gece bunda yatıyorum aklında olsjnBöyle duruyor banada çökük geliyor ama rahatta uyuyor bunda birde nereye gitsem evde yanımda taşıyorum onun rahatlığıda var full bunda uyurken gece gündüz