• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,3%
  • erkek

OY: 108 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    206
Bu süt ne zaman tam anlamıyla gelecek acaba ya? Mememde bir damla süt kalmayana kadar içiyo. Saatlerce mememde takılıyo. Üstüne mama veriyorum onu da yiyo. Ben gerçekten bu işten bi şey anlamadım. Sürekli çocuk doymuyo cümlesinden emzirme olayı bile itici gelmeye başlayacak nerdeyse.

Bu süt ne zaman tam anlamıyla gelecek acaba ya? Mememde bir damla süt kalmayana kadar içiyo. Saatlerce mememde takılıyo. Üstüne mama veriyorum onu da yiyo. Ben gerçekten bu işten bi şey anlamadım. Sürekli çocuk doymuyo cümlesinden emzirme olayı bile itici gelmeye başlayacak nerdeyse.
Benimki de bugün bi huzursuz, emziği koparacak şimdi. Mama hazırlayacağım bakalım içecek mi, içerse sütüm yetmiyor anksiyetem hayırlı uğurlu ola ajfjdks memeni tam boşalttığını nerden anlıyorsun

Canım şuan benim mementoları görsen süt yok dersin öyle yumuşak yani hiç sertlik yok benimki 50 günlük oldu tabi ama biraz uğraştıktan sonra o yutkunma sesini duymaya başlıyorum bitişindede ağzının kenarından süt akıyor ordan anlıyorım ki süt hala var ama bizimki genelde gazı olunca böyle yapıyor bugün mesela gazlı günümüzdü babada yok işte tuvalete zor gittim bugün yemek iki kaşık yiyebildim hazır yemek olmasa muhtemel aç kalırdım

Saat olmus kac 2 gundur memede cocuk durdurmaya imkan yok baska turlu cok sinirliyim valla aglicam uykusuzluktan . Geberiyor o da uykudan ama yok illa meme emecek. Yoksa ciglik cigliga agliyor. Mama da verdik yok yok yok
Canım sen bunu doktora mı danışsan ya da işin uzmanı kimse ona bu kadar meme isteme acaba bir ağrısı varda seninle mi rahatlıyor baya da zorluyor seni çünkü

Bir memeyi kaç dakika emiyor canım her seferinde mi bir meme ve diğer memeyi veriyorsun Benimki 15 dakika emiyor bir memeyi iki memeyi o Yarım saatte yemiyor her seferinde iki memeyi de vermeye çalışıyorum zaten tek memem de çok süt yok gibi hissediyorum ikisiyle belki anca doyuyordur
Ben iki meme yapamıyorum ya bir memeyi 15 20 dk bazen 10 dk emiyor sonra uyukluyor genellikle ağzını kapatıyor istemiyor artık uyuyor sonra. Bazen de uyuyor sonra gaz çıkarınca tekrar kalkıp aranıyor o zaman diğer memeye devam ediyorum bebek ne kadar isterse o kadar emiyor gibi ama iki memeden toplam yarım saat çok nadirdir olduğu o da ara vererek dediğim gibi.

Ya bir şey soracağım bu dakika meselesi bizde pek olmuyor bazen 6-7 dk emiyor bırakıyor asla emmiyor 10 dk sonra tekrar emmek istiyor bende o ne isterse onu yapıyorum ama doğru mu yanlış mı yapıyorum
Benimde öyle bebeğin isteğine göre ilerliyorum tamamen. Birde sabah 2 saatte bir emziriyorum kaldırıp ama gece bazen uyuyakalıyorum alarmı erteleyip ne yapsam engel olamadım kalkmaya çalışıyorum ama bazen uyanamamış oluyor 4 saat falan emmeden durduğu oldu benim bir kere 5 saat oldu hatta sonra çok vicdan azabı çektim korktum da ama yani iyiydi sonra uyandı devam etti emmeye normal şekeri falan düşer diyorlar korkuyor da insan ama bilemiyorum eskiden sonuçta alarm kur 2 saatte emzir olayı yoktur bebek ağlayınca kalkıyorlardır

Canım sen bunu doktora mı danışsan ya da işin uzmanı kimse ona bu kadar meme isteme acaba bir ağrısı varda seninle mi rahatlıyor baya da zorluyor seni çünkü
Cidden artik bugun anneme dedim bi uzmana mi danissam egitimmi alsam ama kimden neyi alsam bilmiyorum cidden artik dayanilmayacak gibi. 😢 pazartesi doktora gidicem az kaldi sabir cekiyorum.

Benimde öyle bebeğin isteğine göre ilerliyorum tamamen. Birde sabah 2 saatte bir emziriyorum kaldırıp ama gece bazen uyuyakalıyorum alarmı erteleyip ne yapsam engel olamadım kalkmaya çalışıyorum ama bazen uyanamamış oluyor 4 saat falan emmeden durduğu oldu benim bir kere 5 saat oldu hatta sonra çok vicdan azabı çektim korktum da ama yani iyiydi sonra uyandı devam etti emmeye normal şekeri falan düşer diyorlar korkuyor da insan ama bilemiyorum eskiden sonuçta alarm kur 2 saatte emzir olayı yoktur bebek ağlayınca kalkıyorlardır
Bende öyle düşünüyorum kaldı ki uyku bu bebişler için çok gerekli. Çok acıkırsa uyanır diyorum bende

Kandiliniz mübarek olsun. Sizden dua istemeye geldim. Şubat anneleri grubundayım.
31 aralık ta 32+4 te erken doğum yaptım. Oğlum şuan yoğun bakımda. 😢 Ve haftaya bir operasyon geçirecek. Ameliyat olacak.
Nolur dualarınızı eksik etmeyin. Bu mübarek günde oğluma şifa versin rabbim. Şifa bekleyen tüm bebeklerin annelerine kavuşmasını nasip etsin. 🤲🏻 Sağlıkla büyütmek nasip olsun.

Sakın! Banlanırsınız. Ocak annesi olacağım inşallah. Burayı da takip ediyorum, sakın böyle bir şey yapmayın. Kalıcı banlanırsınız.
bu ne anlama geliyor sosyalden iletişime geçmek 😳 yeni olduğum için kuralları bilmiyorum öğrenmek adına sordum♥️ ben de Ocak annesiyim inşallah

Böyle duruyor banada çökük geliyor ama rahatta uyuyor bunda birde nereye gitsem evde yanımda taşıyorum onun rahatlığıda var full bunda uyurken gece gündüz
Canım bende full bu yatakta yatırıyordum ama kim hatırlamıyorum kulupten bir arkadaş sürekli yatırmayın düz zeminde de yatsın kas gelişimi için dedi mantıklı geldi bana. Gündüz sert zeminde gece bunda yatıyorum aklında olsjn

Kızlar yeniyılınızı kutlayamamıs oldum giremedim pek… mutlu sağlıklı bebişlerle ailenizle nice seneleriniz olsun ❤️ bebişimden size bir fotoğraf bırakıyorum.

Eklentiler

• IMG_4105.jpeg
    IMG_4105.jpeg
    156,7 KB · Görüntüleme: 59
Back
X