Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi outoffit
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İlk bir hafta çok uyuyor kuzum donra geçiyor. Mama yiyip kendine gelince gözü açılıyor baya. Tabi şu da var mamayı yiyince sindirmek için de baya uzun uyuyor. Ama enerjisi geliyor uyanınca. Ben uyandırmak için gazını çıkarmaya çalışıyofum. O zaman hemen ağlama krizine girip aranıyor.Uyandırmak için neler yaptınız çok uyuyor benimki
Yok canım büyük boy çöp poşeti takıyorum ucu aşağı değdiği için zaten üstten çıkma yapmıyor gri yerini açıp ordan geçiriyorumAlâ alâ küçük boy mu takıyorsun kuzum? Şu eklemelilerden değil mi
Bugün bebem saat 4 e kadar hiç uyumadı gaz desem sürekli patır patır yapıyor üst gazı da çıkarıyor sürekli emmek istedi emdiği sırada da memeyi bırakıp ağlama krizlerine girdi o kadar çaresizdim ki en sonunda ağladım ne derdin var ben anlamıyorum diye beni ağlattıktan sonra güzelce uyudu dedim amacın bu muydu kızım bileydim öncesinde ağlardım
Benimkininde önleri döküldü hep evde tüpçü fikret gibi dolaşıyor bebemKızlar bu arada 9 ay mide yanması ve doğum esnasında bile kusmalarım boşuna değilmiş, minik hanım baya baya saçlı
Ben de köpüklü filelerden var onu takmıyorum direk içine koyuyorum içinede su dolduruyorum küvetin bebeği koyuyorum başını o fileyle destek yapıyorum kendi başıma yıkıyorum bebeğiİyi geceler kızlar.Küvette yıkamakta file dışında daha kullanışlı veya küvet dışında kullanışlı bir yöntem uygulayan var mı?Yarın 11 günlük olacağız annem çarşamba evine dönüyor birlikte 3 kez yıkadık sonuncuda ben yıkıyordum o destekliyordu ama bana çok zor geldi şimdiden gözüm korkuyor.Sizler nasıl yıkıyorsunuz?Bir arkadaşım duşta ten teması yaparak birlikte yıkanmış o da zor olmaz mi ki?
Ahaha evet ya aynı benimki de oyle on yanlar döküldü tam erkek tipi dökülme. keltoş oldu resmenBenimkininde önleri döküldü hep evde tüpçü fikret gibi dolaşıyor bebem
Bir günleri bir günlerine uymuyor ama söyle cok güzel uyudu dediğim bir gece de olmadı henüzBugün bebem saat 4 e kadar hiç uyumadı gaz desem sürekli patır patır yapıyor üst gazı da çıkarıyor sürekli emmek istedi emdiği sırada da memeyi bırakıp ağlama krizlerine girdi o kadar çaresizdim ki en sonunda ağladım ne derdin var ben anlamıyorum diye beni ağlattıktan sonra güzelce uyudu dedim amacın bu muydu kızım bileydim öncesinde ağlardım
Bizim kusmalar boşuna değilmiş kuzucumAlâ alâ küçük boy mu takıyorsun kuzum? Şu eklemelilerden değil mi
Tamam canım altına yastık koyucam bundan sonra sağol kuzum
ben bilemedim var mı yok mu
Tamam canım ben de öyle yapayım. Ben dümdüz vermiştim.
Tamam kuzum
Evet evet 1 numara canum. Ayrıca almıştım ucunu.
Benimkinin de aynı böyle
Ben karnımın ağrısından hissediyordum canım. Geçecektir. Boşver dert etme. Nadiren öyle uzun sürüyordur. Ben hala kamburunuz, tam dik durunca Dikişlerim yırtılacak gibi oluyır. Seninkiler nasıl?
Duşta 3-4 aydan sonra kafasını tutunca yıka dedi tecrübeli arkadaşım kuzum.
Kızlar geçen gün gece alt değiştirirken ışık vs konuşmuştunuz sanki, biz 2 gece süründük karanlıkta çocuğa flaş tutuyorduk sonra eşim şunu aldı çok rahat ettik.
Uyurken kırmızı ışık kullanıyoruz, alt değiştirirken sarı ışığa çeviriyoruz üstüne dokununca hemen renk değiştiriyor biz çok memnun kaldık. Saati de gösteriyor emzirirkeb falan saat sormaktan fenalık geliyordu. Ekstra ikeadan da şunu almıştım o da çok güzel, otomatik kapanıyor bir süre sonra
Uyurken kırmızı ışık kullanıyoruz, alt değiştirirken sarı ışığa çeviriyoruz üstüne dokununca hemen renk değiştiriyor biz çok memnun kaldık. Saati de gösteriyor emzirirkeb falan saat sormaktan fenalık geliyordu. Ekstra ikeadan da şunu almıştım o da çok güzel, otomatik kapanıyor bir süre sonra
Vestel Akıllı Uyku Işığı 2 | Vestel
Vestel Akıllı Uyku İşığı 2 fiyatını ve ürün özellikleri incelemek için hemen tıklayın, en yeni fırsatları kaçırmayın!
www.vestel.com.tr
KORNSNà beyaz çocuk masa lambası - 00433720 | IKEA
KORNSNà beyaz çocuk masa lambası - 00433720 ve birbirinden çeÅitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!
www.ikea.com.tr
İkisi aynı ısıya gelince birlestirmeniz gerek, dolaptakiyle yeni sagacaginiz sütun ısısı farklı olacağı için direkt üstüne koymamaniz gerekiyorkızlar sabah bebeği emzirmeye gitmeden azıcık göğsümü sağayım dedim çok doluydu. sağdığımı dolaba koydum. şimdi sağım yapıcam onun üstüne koysam olur mu sizce? ayrı poşete mi koymalıyım
Ayrı poşete koysan daha iyi olur bence, hem porsiyonları da ufak olursa ziyan olmaz sütler kuzun gelincekızlar sabah bebeği emzirmeye gitmeden azıcık göğsümü sağayım dedim çok doluydu. sağdığımı dolaba koydum. şimdi sağım yapıcam onun üstüne koysam olur mu sizce? ayrı poşete mi koymalıyım
İkisi aynı ısıya gelince birlestirmeniz gerek, dolaptakiyle yeni sagacaginiz sütun ısısı farklı olacağı için direkt üstüne koymamaniz gerekiyor
ayrı koyayım o hâlde teşekkür ederimAyrı poşete koysan daha iyi olur bence, hem porsiyonları da ufak olursa ziyan olmaz sütler kuzun gelince
Dün bebeğim slingdeyken ayağa kalktım, battaniyesi düştü yere. Eğilip alayım derken kafası geriye düştü bir anda elimle tuttum ama çok korktum. 2 gündür de gunduzleri uyanıklık süresi baya azaldi. Araştırırken sarsılmış bebek sendromunu okudum. Böyle bir şey olabilir mi sizce doktora gitmeli miyim? İçim içimi yiyor dünden beri
Canım benim bana yoğun bakımdakiler hep ayrı poşetle biz sağım saatlerine göre veriyoruz demişti. Benim 20ml olsa bile ayrı poşetleyip götürdüm.ayrı koyayım o hâlde teşekkür ederim
Evhamlanma canım bizim annelerimiz ayaklarında beynimiz krema olana kadar sallıyorduda bir şey olmuyordu öyle bir hareketle olmaz seninki atak dönemindedir ondan değişiyordur uyku süresiDün bebeğim slingdeyken ayağa kalktım, battaniyesi düştü yere. Eğilip alayım derken kafası geriye düştü bir anda elimle tuttum ama çok korktum. 2 gündür de gunduzleri uyanıklık süresi baya azaldi. Araştırırken sarsılmış bebek sendromunu okudum. Böyle bir şey olabilir mi sizce doktora gitmeli miyim? İçim içimi yiyor dünden beri
Ben iki gece uyku tulumu niyetine uzun kollu badi üstüne uzun kollu polar giydirdim. Ayaklarına çok hafif penye örttüm o kadar rahat uyudu ki. Bu gece kısa kollu üzerine uzun kollu ince tulum vardı penye ile dürüm yaptık üzerini örtmeden rahat edemedim bi çok huzursuzdu sabah sıcaklığı da baya fazlaydı. Eğer uyku tulumu yoksa bi bu şekil dene bakalım rahat edecek mi?Uyku tulumu kullanan var mı? Kaç günlükken kullanmaya başladınız? Lazım mı?
Evde Sallamalı beşik var. Kurulu değil. Kursam mı ki? Bebek uyumuyor ya. Öneriyor musunuz gızlar? Sözde bebeği sallamadan büyütücektim tiiiiiiiii
Ama gel gör ki üşücek hissi delirtiyor beni anneme sürekli fazla mı örtüyorum diye sorup duruyorum. Bizim ev de çok dengesiz. Mesela yatak odası sabah 1 derece düşmüştü uyandığımızda normalde ısı yükselmesi lazım bizim ısı düşmüş. Uyku tulumu rahat ettirecek sanki
Üstüne koyabilirsin bana hemşire öyle söylemişti canomkızlar sabah bebeği emzirmeye gitmeden azıcık göğsümü sağayım dedim çok doluydu. sağdığımı dolaba koydum. şimdi sağım yapıcam onun üstüne koysam olur mu sizce? ayrı poşete mi koymalıyım
Ay bu değişik fikirler bana kafayı yedirtecek. Bana da gün boyu sağ bitiktir karıştır sonra poşetle dondur demişlerdi. Ama sizinki daha mantıklı bence deCanım benim bana yoğun bakımdakiler hep ayrı poşetle biz sağım saatlerine göre veriyoruz demişti. Benim 20ml olsa bile ayrı poşetleyip götürdüm.