Ben de zaten normalde yanıma yatırıyorum da bazen yanımda da uyumayınca üstümde uyutmak zorunda kalıyorum. Onun oldugu tarafa kolumun yanına büyük yastık koyuyorum mesela kafası kolumdan düşmüş bir kere o yastıgın üzerine oyle uyumuşuz uyanmamışım ben de olabiliyor yani ama bu poziysonda bence boğulma ihtimali yok ya üzerine düşemezsin cocugun cünkü o senin üstündeYok ben uyuyamam kontrol manyagi bi insanim ben kontrol bende olmuyo oyle olunca panik oluyorum. Ya kucagimdan duserse ya bogulursa vs vs . Ki uykum hafifdir ama oyle uykusuz olunca kendime guvenemiyorum. Yataga yanima yatiriyorum bende. Ilk zamanlar yataginda reflu yataginda yatiyordu artik huyu da degisti surekli atiyor kendini kalk yat yapmamak icin yanima aliyorum .
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi outoffit
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben de bu şekilde uyuyorum, dik değil normal yatay sekilde. Dediğiniz gibi güvenli geliyor bana. Sağımda eşim solumda yastık oluyor, düşse bile sorun olmaz diye düşünüyorum.Ben de zaten normalde yanıma yatırıyorum da bazen yanımda da uyumayınca üstümde uyutmak zorunda kalıyorum. Onun oldugu tarafa kolumun yanına büyük yastık koyuyorum mesela kafası kolumdan düşmüş bir kere o yastıgın üzerine oyle uyumuşuz uyanmamışım ben de olabiliyor yani ama bu poziysonda bence boğulma ihtimali yok ya üzerine düşemezsin cocugun cünkü o senin üstünde
Yapcak bir sey yok fiziksel ve ruh saglıgımızı korumak için kendimizce yöntemler geliştiriyoruzBen de bu şekilde uyuyorum, dik değil normal yatay sekilde. Dediğiniz gibi güvenli geliyor bana. Sağımda eşim solumda yastık oluyor, düşse bile sorun olmaz diye düşünüyorum.
Amin canım, Allah razı olsun Çok şükür kilo da aldı evet. Kf değeri 132 çıkmış. 300'ün üstü çıkınca ter testinde de çıkıyor yazmışlar. Testi kolundaki soyulmalar bitince yaptıracağız, koluna saat gibi ter toplayan bir cihaz takılıyormuş.Çok şükür canım kilo alımı da varsa zor olduğunu biliyorum ama endişelenmeyin kan testlerinin hata payi çok çok yüksekmiş demek ki. Kaç çıkmıştı kf değeri? Ter bezi testini ne zaman yaptiracaksiniz? Rica ederim, inşallah en yakın zamanda içini tamamen rahatlatacak sonuçlar alırsınız
36 günlük olduk bu hafta gündüz uykuları iyice sıkıntılı oldu. Önceden yine daha rahat uyuyordu. 5-6 gündür özellikle gaz durumu da arttı gün içinde hep ıkınıp bagırıyor uykusundan sürekli uyanıyor ne kadar sürcek böyle acaba ya. Gazlı cocuk ilk defa tecrübe ediyorum su 2 ay falan bir an önce gecsin diye centik atıcam duvara
Yakinda ben de denicem gibi bu yontemi :)Ben de zaten normalde yanıma yatırıyorum da bazen yanımda da uyumayınca üstümde uyutmak zorunda kalıyorum. Onun oldugu tarafa kolumun yanına büyük yastık koyuyorum mesela kafası kolumdan düşmüş bir kere o yastıgın üzerine oyle uyumuşuz uyanmamışım ben de olabiliyor yani ama bu poziysonda bence boğulma ihtimali yok ya üzerine düşemezsin cocugun cünkü o senin üstünde
Off bizde 26 gunluk olduk daha da artmasin bu gaz olayi ya cok uzucu . Cocuk kendini sekilden sekle sokuyor.36 günlük olduk bu hafta gündüz uykuları iyice sıkıntılı oldu. Önceden yine daha rahat uyuyordu. 5-6 gündür özellikle gaz durumu da arttı gün içinde hep ıkınıp bagırıyor uykusundan sürekli uyanıyor ne kadar sürcek böyle acaba ya. Gazlı cocuk ilk defa tecrübe ediyorum su 2 ay falan bir an önce gecsin diye centik atıcam duvara
Valla benimki de oyle ya karnını falan elletmiyor tef gibi gergin dolu hep karın damla da kullanıyorum ama yok yani. Bir motive olabilsem süt ve süt ürünlerini kesmeyi denicem ama o diyet de cok zor lohusa halimle hiç yapasım yok. O belki fayda eder mi diye düşünüyorumOff bizde 26 gunluk olduk daha da artmasin bu gaz olayi ya cok uzucu . Cocuk kendini sekilden sekle sokuyor.
Bebeck Bebek Reflü Yatağı, Yastığı Yıkanabilir Kılıf Pembe Fiyatı, Yorumları - Trendyol yok kız bizimki hediye geldi şöyle basit bişey. Yenidoğan dönemi geçene kadar yatar bunda. Hatta 2 ayı boyle gecirebiliriz mutluyuz cekyatta diğer kanepede de annem yatiyo cunku gece rahat oluyoJuno mu sizinkiler
Ben söylemek istemedim ama madem sen söyledin, söyleyebilirim. Çok gaz durumunda bence de alerji durumunu bir değerlendirmek gerekiyor canım. Hiçbir bebek yaşamasın tabii ki ama ben de ilk çocuğumda yaşadığım için ister istemez aklıma geliyor. Hangi damlayı kullanıyorsun?Valla benimki de oyle ya karnını falan elletmiyor tef gibi gergin dolu hep karın damla da kullanıyorum ama yok yani. Bir motive olabilsem süt ve süt ürünlerini kesmeyi denicem ama o diyet de cok zor lohusa halimle hiç yapasım yok. O belki fayda eder mi diye düşünüyorum
Belki kızacaksın ama 1/3 çok iyi oran değil mi? Eşime hep ikinciyi üçüncüyü yapabilenler gaz görmemişler herhalde derdim, gerçekmiş Şaka falan değil gerçekten maşallah diyorum. İnşallah bu yavrunun sıkıntısı da hemen geçip gider36 günlük olduk bu hafta gündüz uykuları iyice sıkıntılı oldu. Önceden yine daha rahat uyuyordu. 5-6 gündür özellikle gaz durumu da arttı gün içinde hep ıkınıp bagırıyor uykusundan sürekli uyanıyor ne kadar sürcek böyle acaba ya. Gazlı cocuk ilk defa tecrübe ediyorum su 2 ay falan bir an önce gecsin diye centik atıcam duvara
Ya ben emzirme yastığında emziriyorum. Uyuyakalıyorum ister istemez ama memeyi bırakınca kendisi rahat yatıyor gibi geliyor. Ama her seferinde uyuyakaldığıma aşırı geriliyorum. Acaba sıkıntı olur mu ya ona göre sandalyede falan emzireyim diyorum.Ben de zaten normalde yanıma yatırıyorum da bazen yanımda da uyumayınca üstümde uyutmak zorunda kalıyorum. Onun oldugu tarafa kolumun yanına büyük yastık koyuyorum mesela kafası kolumdan düşmüş bir kere o yastıgın üzerine oyle uyumuşuz uyanmamışım ben de olabiliyor yani ama bu poziysonda bence boğulma ihtimali yok ya üzerine düşemezsin cocugun cünkü o senin üstünde
Yok kız 1/3 diil 2. Cocugum hiç durmuyordu kolikti ama gazlı değildi bence uyumuyor durmuyordu ama ıkınıp pıkınmıyordu onun ki tamamen huysuzluktu ki hala gecmiş degil 5 senedir alamadık gazınıBen söylemek istemedim ama madem sen söyledin, söyleyebilirim. Çok gaz durumunda bence de alerji durumunu bir değerlendirmek gerekiyor canım. Hiçbir bebek yaşamasın tabii ki ama ben de ilk çocuğumda yaşadığım için ister istemez aklıma geliyor. Hangi damlayı kullanıyorsun?
Belki kızacaksın ama 1/3 çok iyi oran değil mi? Eşime hep ikinciyi üçüncüyü yapabilenler gaz görmemişler herhalde derdim, gerçekmiş Şaka falan değil gerçekten maşallah diyorum. İnşallah bu yavrunun sıkıntısı da hemen geçip gider
Sab simplex kullanıyorum. Kendime almadım cay kimyon rezene papatya demleyip ben de içsem iyi olacak sanırım artık.
Allerijik belirtiler yok aslında döküntü kakada değişiklik falan ama yine de intolerans olabilir sindiremiyor olabilir o yüzden denemekte fayda var
Sen yatar pozisyonda diilsin anladığın kadarıyla sırtın yatak basına yaslı kucagında da emzirme ve yastıgı ve bebek dogru mu anladım? Eğer oyleyse bana sakıncalı bir pozisyon gibi gelmediYa ben emzirme yastığında emziriyorum. Uyuyakalıyorum ister istemez ama memeyi bırakınca kendisi rahat yatıyor gibi geliyor. Ama her seferinde uyuyakaldığıma aşırı geriliyorum. Acaba sıkıntı olur mu ya ona göre sandalyede falan emzireyim diyorum.
Deger de çok yüksek değil Allahın izniyle hiçbir sorun olmaz canımAmin canım, Allah razı olsun Çok şükür kilo da aldı evet. Kf değeri 132 çıkmış. 300'ün üstü çıkınca ter testinde de çıkıyor yazmışlar. Testi kolundaki soyulmalar bitince yaptıracağız, koluna saat gibi ter toplayan bir cihaz takılıyormuş.
Belirti falan hiç olmasın, pırtlayinca geçip gitsin çay üstüne çay içiyorum, kimyon çayının tadı da Allah affetsin ama yine de içeceğim. Sab simplex de alayım canım çok sağol, bilgilerini bizimle hep paylaşıyorsunYok kız 1/3 diil 2. Cocugum hiç durmuyordu kolikti ama gazlı değildi bence uyumuyor durmuyordu ama ıkınıp pıkınmıyordu onun ki tamamen huysuzluktu ki hala gecmiş degil 5 senedir alamadık gazını
Sab simplex kullanıyorum. Kendime almadım cay kimyon rezene papatya demleyip ben de içsem iyi olacak sanırım artık.
Allerijik belirtiler yok aslında döküntü kakada değişiklik falan ama yine de intolerans olabilir sindiremiyor olabilir o yüzden denemekte fayda var
Allah bana verdiğin gönül ferahlığını sana da fazlasıyla hangi konularda ihtiyacın varsa versin canım, çok teşekkür ederim İnşallahDeger de çok yüksek değil Allahın izniyle hiçbir sorun olmaz canım
Evet evet öyle oturur moddayım kucağımda da rahat emiyor bitince kendisi bırakıyor. Kusması da şimdilik yok. Bana da gelmiyor ama herkes eşini uyandır baksın annen dursun falan diyorlar ama bebiş de çok huzurla uyuyor o şekilde. İyice dalınca yatırıyorum yanıma. Bi tecrübeli anamıza da sorayım dedimSen yatar pozisyonda diilsin anladığın kadarıyla sırtın yatak basına yaslı kucagında da emzirme ve yastıgı ve bebek dogru mu anladım? Eğer oyleyse bana sakıncalı bir pozisyon gibi gelmedi
Yaa ağlarım ne güzel dua, çok ihtiyacım varmış demek ki Allah razı olsun canımAllah bana verdiğin gönül ferahlığını sana da fazlasıyla hangi konularda ihtiyacın varsa versin canım, çok teşekkür ederim İnşallah
Alâ alâ küçük boy mu takıyorsun kuzum? Şu eklemelilerden değil miBen normal çöp poşeti takıyorum ya gayette oluyor
Tamam canım altına yastık koyucam bundan sonra sağol kuzumCanım dümdüz yatmasın sırt üstü emzirirken de başı hafif yukarıda kalıyor ya öyle yaparak veriyorsun değil mi? Kolumla ya da bi yastikla destektekleyerek ( sırttan itibaren ) öyle veriyorum ben. Bi de yavas akislarda zaten çok zor gidiyor ağızlıgi yavaş akış dimi?
ben bilemedim var mı yok muİnşallah vardır bana da lazım
Tamam canım ben de öyle yapayım. Ben dümdüz vermiştim.Kafasını biraz yüksekte tutuyorum ben canım.
Tamam kuzumDumduz yatirma canisi. 45 derecelik aciyla yatirarak icir . Ozaman kacmaz .
Evet evet 1 numara canum. Ayrıca almıştım ucunu.edahandro bende Philips avent kullanıyorum kaç numara yeni doğan için 1 numara olanı kullanıyorsun dimi? Set halinde aldıysan ben yanlışlıkla 3 numara kullanıyor musum hani herkes ben değil ama yine de söyleyim dedim
Benimkinin de aynı böyleKızlar bu arada 9 ay mide yanması ve doğum esnasında bile kusmalarım boşuna değilmiş, minik hanım baya baya saçlı
Ben karnımın ağrısından hissediyordum canım. Geçecektir. Boşver dert etme. Nadiren öyle uzun sürüyordur. Ben hala kamburunuz, tam dik durunca Dikişlerim yırtılacak gibi oluyır. Seninkiler nasıl?Bu arada ben çişimin geldiğini asla hissetmiyorum ya, sondadan dolayı böyle oluyormuş. Resmen saatlerce yapmıyorum, eşim falan hatırlatıyor sizde de böyle mi
Duşta 3-4 aydan sonra kafasını tutunca yıka dedi tecrübeli arkadaşım kuzum.İyi geceler kızlar.Küvette yıkamakta file dışında daha kullanışlı veya küvet dışında kullanışlı bir yöntem uygulayan var mı?Yarın 11 günlük olacağız annem çarşamba evine dönüyor birlikte 3 kez yıkadık sonuncuda ben yıkıyordum o destekliyordu ama bana çok zor geldi şimdiden gözüm korkuyor.Sizler nasıl yıkıyorsunuz?Bir arkadaşım duşta ten teması yaparak birlikte yıkanmış o da zor olmaz mi ki?