• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,1%
  • erkek

OY: 108 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    207
Gece 10.30dan 12e kadar ugrasıp zor uyuttum 12.30da geri uyandı 1 saat ugrastım uyudu bir kere daha uyandı emdi uyudu. Sonra 4.30da kalktı ben zaten beşiği denemiyorum bile artık anında uyandıgı için 6 yı geciyordu heralde kucagımda uyudu 9a kadar uyumuşuz oyle. Ben alıştım artık kucak işine ya oyle uyuyarak da alıyorum uykumı yoksa uyumadan tüm gün başım agrıyor
kucaginda nasil uyutuyorsun uykuya dalinca kucagindan dusmezmi kolundan

Gece 10.30dan 12e kadar ugrasıp zor uyuttum 12.30da geri uyandı 1 saat ugrastım uyudu bir kere daha uyandı emdi uyudu. Sonra 4.30da kalktı ben zaten beşiği denemiyorum bile artık anında uyandıgı için 6 yı geciyordu heralde kucagımda uyudu 9a kadar uyumuşuz oyle. Ben alıştım artık kucak işine ya oyle uyuyarak da alıyorum uykumı yoksa uyumadan tüm gün başım agrıyor
Dün bizimki de 11den 3e kadar uyumadı daha doğrusu kucakta uyudu bıraktık uyandı bunu 2-3 kez yaptı en son 3te bayıldı artık herhalde tabi biz de öyle. Sonra 6da 9da uyandı neyse ki onlarda emdi ve hemen geri uyudu. Hatta saat 10 gibi uyandı gördüm beşikte uyanık olduğunu 1 saat kendi kendine takıldı öyle sesler çıkararak etrafı izleyerek. Normalde uyanır uyanmaz bir aksiyon almazsak ağlardı sanırım bugün küçük bir büyüme atağı yaptık.
Geceleri sütüm kalmıyormuş gibi hisseder oldum ya sık sık emmek istediği için. Memelerim de yumuşuyor. Annem gitti gideli uykumu hiç alamıyorum. Ondan mı oluyor nedir..

Ay bu değişik fikirler bana kafayı yedirtecek. Bana da gün boyu sağ bitiktir karıştır sonra poşetle dondur demişlerdi. Ama sizinki daha mantıklı bence de
Ben sadece gece ve gündüz sütünü karıştırmamak gerek diye biliyorum. Evde saklasam buna dikkat ederdim sanırım sadece yoksa tek tek saklamak baya uğraştırıcı olur

kızlar ya iki gündür bebişi emzirirken genzine süt kaçıyor nasıl oluyor anlamıyorum. kafasını hafif yükseltin falan demişler öyle yapıyorum yani iki gün öncekinden farklı bi tutuşum yok ki. hep aynı tekli koltukta emziriyorum. napmam lazım ya

Bebiş kucakta uyuyor bu ara diye böyle alıştırma gece gündüz senle uyumak ister diyor kv. Yav velev ki isteyecek sanane be kadın
İlk 3 ay bebekler hiçbir şeye alışmazlar hala kendilerini annelerinin karninda sanıyorlar en güvenli yer onlar için anne kucağı o yüzden bu döneme hamileligin devamı niteliğinde 4. trimester deniyor, desen ikna olur mu?

Bebiş kucakta uyuyor bu ara diye böyle alıştırma gece gündüz senle uyumak ister diyor kv. Yav velev ki isteyecek sanane be kadın
O normal canım onu herkes diyor kucağa alıştırma öyle alıştırma bu tür laflar sadece kv değil annen teyzen komşun herkes diyor diğer şeylerinden sonra bu fasa fiso😂

Kizlar aranizda online emzirme danismanligi alan var mi onerebileceginiz biri ?
https://www.instagram.com/uzm.hemsireasliguven?igsh=MWd4Zms4c3B1dDM2ZQ== ben burdan aldim cok memnun kaldim
kızlar ya iki gündür bebişi emzirirken genzine süt kaçıyor nasıl oluyor anlamıyorum. kafasını hafif yükseltin falan demişler öyle yapıyorum yani iki gün öncekinden farklı bi tutuşum yok ki. hep aynı tekli koltukta emziriyorum. napmam lazım ya
Sutun hizli geliyodur makasla parmaklarinla hizli akis bitene kaxar yada on sutu sagim yap canim

Benim sürekli yaşadığım bir şey o süt tazyikli geldiği için kaçıyor benimkininde bazen korkutuyor ama şey öğrendim göğsünü makas yaparak emzirirsen tazyiğiini azaltırmış bir kaç öyle emzirdim sıkıntı olmadıydı

https://www.instagram.com/uzm.hemsireasliguven?igsh=MWd4Zms4c3B1dDM2ZQ== ben burdan aldim cok memnun kaldim

Sutun hizli geliyodur makasla parmaklarinla hizli akis bitene kaxar yada on sutu sagim yap canim
Benim sürekli yaşadığım bir şey o süt tazyikli geldiği için kaçıyor benimkininde bazen korkutuyor ama şey öğrendim göğsünü makas yaparak emzirirsen tazyiğiini azaltırmış bir kaç öyle emzirdim sıkıntı olmadıydı
deneyeyim kızlar sağolun. valla çok üzdü bu durum beni. kötüyüm biraz bugün

Dün bebeğim slingdeyken ayağa kalktım, battaniyesi düştü yere. Eğilip alayım derken kafası geriye düştü bir anda elimle tuttum ama çok korktum. 2 gündür de gunduzleri uyanıklık süresi baya azaldi. Araştırırken sarsılmış bebek sendromunu okudum. Böyle bir şey olabilir mi sizce doktora gitmeli miyim? İçim içimi yiyor dünden beri 😪
Canım kalbini ferah tut. Bişey olduğunu sanmıyorum. Eskileri düşünsene sırtlarına bağlarlarmış çocukları her işlerini yaparlarmış eğildi kalktı diye düşünmeden. Daha yenilere gelirsek bi önceki nesil hunharca ayağında sallıyordu bizi bişey olmadı 😄 sen yine doktora sormak istersen sor, için rahat etsin. Ama bişey olmamıştır.

Uyku tulumu kullanan var mı? Kaç günlükken kullanmaya başladınız? Lazım mı?

Evde Sallamalı beşik var. Kurulu değil. Kursam mı ki? Bebek uyumuyor ya. Öneriyor musunuz gızlar? Sözde bebeği sallamadan büyütücektim tiiiiiiiii
Aldım ama kullanmadım 40ı çıkınca kullanıcam. Herşeye 40ını bekliyorum ben de 😃🫣

Bugün kuzum uyumuyor a dostlar a dostlarrrrr gazını çıkardım altı temiz karnı tok. Emerken uyuyakalıyor yerine koyunca bi hareketlenme bi bi şeyler 😂😂

Back
X