- 8 Nisan 2022
- 627
- 337
- 29
-
- Konu Sahibi Mucizemeyolculuk
CanımKızlarrr ağustos yada eylül gibi transfer olacaklar gelin toplanalımben eylülde olacağım inşallah süreçlerimizden bahsedelim.. Ağustos da olacakları da dinlemek isterim birbirimize destek olalım
Merhaba ben de 12 gün sonra oldum bünyeden bünyeye değişiyor galibaHerkes opudan 5-6 gün sonra adet olmuş ben 14 gün sonra oldum nasıl oluyor ki bu böyle :/
Merhaba bende reglimi bekliyorum. Benim de agustos 20 21gibi .benimde ilk deneme . Hangi merkez ve doktora gidiyorsunuz. Bide sorununuz nedir acabaMerhabalaaarrr ben de geldim, Önümüzdeki reglimde tedaviye başlayacağız tahminim 19-20 ağustos gibi. İlk denemem nelerle karşılaşıcam nasıl geçecek hiçbir fikrim yok ama çok heyecanlıyım inşallah olumlu sonuç alıcam
Merhabanormal canım kaç tane toplandı yumurtan
Selam kızlar artık önemi de kalmadı 14 yumurta toplanmıştı erkek faktördü embriyom kalmamıs transfer olamıyorum 2. Tüp bebek denememiz olduğu için ve embriyom olmadığı için doktor önce genetiğe gitsin eşin dedi sperm hareketlerinden kaynaklı sorun varBir iki gün regl ağrısı gibi ağrı olabilir hele bir de çok toplandıysa
Amh'ım düşük benim o yüzden tüp bebek deniyoruz, BHT Clinic Prof Dr Volkan Turan doktorumuz. İnşallah ilk denemede bebeklerimizi kucağımıza alırız.Merhaba bende reglimi bekliyorum. Benim de agustos 20 21gibi .benimde ilk deneme . Hangi merkez ve doktora gidiyorsunuz. Bide sorununuz nedir acaba
lKızlar opu sonrası 6. Gün regl oldum 2. Reglimi 1. Regldan kaç gün sonra olurum siz kaç gün sonra oldunuz bu reglimle transfer sürecine başlıcaz biran önce gelsin istiyorum
Aynı şey benimde başıma geldi 12 tane toplandı 10 tane işlem gördü 8 tanesi 3.güne kader sağlıkla gelince cumartesi gününe yani 5. güne birden 2 tane kaliteli kalmış. Düşmesini bekliyorduk ama genelde böyle olunca açıklanamayan morfoloji sebebiyle de oluyor dedi embriyolog. Biraz moralim bozuldu inşallah ilk sefer de tutunur ilk denemeye.Kızlar merhaba benden de geçtiğimiz cumartesi 17 yumurta toplandı. 12si döllendi. Birinci Güne 8 tane üçüncü güne de 8 tane embriyo vardı azalmamasına çok sevinmiştim. Beşinci güne en az 5 embriyo kalır diye umut ediyordum ama 3 tane kaldı.(4AA-4AB) neden üçüncü günden beşinci güne giderken ani bir düşüş olmuş olabilir? Genetik test yaptırmalı mıyım?
Hayırlısı olsun, dediğiniz gibi insan bi hayal kırıklığına uğruyor, ben de şöyle duymuştum üçüncü günü gelene kadar yumurtanın aktif olduğu dönemmiş ama üçüncü gün ve beşinci gün arasında sperm devreye girdiği için sayının düşmesinin sebebini sperm kalitesine bağlıyorlarAynı şey benimde başıma geldi 12 tane toplandı 10 tane işlem gördü 8 tanesi 3.güne kader sağlıkla gelince cumartesi gününe yani 5. güne birden 2 tane kaliteli kalmış. Düşmesini bekliyorduk ama genelde böyle olunca açıklanamayan morfoloji sebebiyle de oluyor dedi embriyolog. Biraz moralim bozuldu inşallah ilk sefer de tutunur ilk denemeye.
Banada morfoloji olarak dedi sanırım bahsedilen aynı şey sperm devreye girince sağlıklı ilerleyeni de götürüyor hayırlısı artıkHayırlısı olsun, dediğiniz gibi insan bi hayal kırıklığına uğruyor, ben de şöyle duymuştum üçüncü günü gelene kadar yumurtanın aktif olduğu dönemmiş ama üçüncü gün ve beşinci gün arasında sperm devreye girdiği için sayının düşmesinin sebebini sperm kalitesine bağlıyorlar
Genetiğe bi gönderin canım bakalım hayırlısı belki güzel gelir hepsi nasıl çöp oldu ya 1-2 de olsa kalmamış mı hiç 3. Güne ilerlemiş mi pekiSelam kızlar artık önemi de kalmadı 14 yumurta toplanmıştı erkek faktördü embriyom kalmamıs transfer olamıyorum 2. Tüp bebek denememiz olduğu için ve embriyom olmadığı için doktor önce genetiğe gitsin eşin dedi sperm hareketlerinden kaynaklı sorun var
Çok geçmiş olsun.İlkinde transfer olabilmiş miydiniz ? Keşke önce genetiğe gitseydi eşiniz.Böyle hayal kırıklığı olmuş gerçekten ama vazgeçmeyin inşallah imkanlar el verdiğince devam eden.Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Amin.Selam kızlar artık önemi de kalmadı 14 yumurta toplanmıştı erkek faktördü embriyom kalmamıs transfer olamıyorum 2. Tüp bebek denememiz olduğu için ve embriyom olmadığı için doktor önce genetiğe gitsin eşin dedi sperm hareketlerinden kaynaklı sorun var
3. Gün aradıklarında hiç kalmadığını söylediler genetik için bende esimde kan verdik 1.5-2 ay beklicez sonra belli olucakGenetiğe bi gönderin canım bakalım hayırlısı belki güzel gelir hepsi nasıl çöp oldu ya 1-2 de olsa kalmamış mı hiç 3. Güne ilerlemiş mi peki
İlkinde özelde olmuştum ve evet transfer oldum 2 tane 3bc embriyo transfer etmişlerdi negatif oldu ama embriyom vardı şimdi devlette sperm testinde herşey yolundaydı ama embriyolarım sperm hareketsizliği yüzünden ilerlemediğini söyledilerÇok geçmiş olsun.İlkinde transfer olabilmiş miydiniz ? Keşke önce genetiğe gitseydi eşiniz.Böyle hayal kırıklığı olmuş gerçekten ama vazgeçmeyin inşallah imkanlar el verdiğince devam eden.Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Amin.
Hayırlı olsun hayırla sonuclansın inşallahMerhaba hepinize, bugün iğneler başlandı ve perşembe günü yumurta toplanacak bana dua edin olur mu.Güzel çıksın 5. Güne gitsin sorunsuz olursa Eylül'de transfer olacağım
İnşallah Allah razı olsunHayırlı olsun hayırla sonuclansın inşallah
1 tane de olsa embriyo oluştuktan sonrası transfere bakar hiç korkmayın o yüzden kalbinizi ferah tutunİnşallah Allah razı olsun
bende çok çok düşük amh var sadece 2 yumurtam gelişti. O yüzden çok ama çok korkuyorum
Aminnn çok teşekkür ederim1 tane de olsa embriyo oluştuktan sonrası transfere bakar hiç korkmayın o yüzden kalbinizi ferah tutun
MerhabaMerhaba hepinize, bugün iğneler başlandı ve perşembe günü yumurta toplanacak bana dua edin olur mu.Güzel çıksın 5. Güne gitsin sorunsuz olursa Eylül'de transfer olacağım
Sorununuz neydi neyden kaynaklı oldu acaba? İnşallah sonuçlarınız güzel gelir3. Gün aradıklarında hiç kalmadığını söylediler genetik için bende esimde kan verdik 1.5-2 ay beklicez sonra belli olucak