- Konu Sahibi Hayatbirumutt
Bende Kemal beyin hastasıyım Kemal bey ve Hande hanım ilgilendi çok memnunum 2 gün sonra kan tahlili vereceğim umarım pozitif olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba.Kaç doz iğne kullandırdı yumurta büyütmedeBende Kemal beyin hastasıyım Kemal bey ve Hande hanım ilgilendi çok memnunum 2 gün sonra kan tahlili vereceğim umarım pozitif
Merhaba bende aynı yerde tüp bebek yaptırdım. Kemal hocanın hastasıyım, hastadan hastaya mutlaka değişiklik oluyordur ama ben 10 doz gonal-f kullandım 375 doz günlük dozlarını ve sayısını doktor ayarlıyor yumurtaları kontrol edipMerhaba.Kaç doz iğne kullandırdı yumurta büyütmede
Çoook fazla ama ya ,önceden 300 doz kullanmıştım yanında klomenle birlikte, bu kadar hormon almak istemediğimden dolayı soruyorum.siz hangi süreçtesiniz peki ?memnun kaldınız mı ,tek kemal bey mi ilgileniyorMerhaba bende aynı yerde tüp bebek yaptırdım. Kemal hocanın hastasıyım, hastadan hastaya mutlaka değişiklik oluyordur ama ben 10 doz gonal-f kullandım 375 doz günlük dozlarını ve sayısını doktor ayarlıyor yumurtaları kontrol edip
Merhaba dozuna dediğim gibi doktor karar veriyor ben 24 yaşındayım erkek faktörlü infertiliteydi bizimki 18 tane yumurtam çıktı 7 tane dondurulan embriyom vardı. 2 tanesi transfer edildi 5 tane daha merkezde dondurulmuş embriyom var. Transferim , yumurta toplamam , muayenelerim hepsini Kemal hoca yaptı Kemal hocadan çok memnunum son dönem kalp atışı Hande hanım bakmıştı sonrada merkezden ayrıldım zaten şu anda 14 haftalık hamileyimÇoook fazla ama ya ,önceden 300 doz kullanmıştım yanında klomenle birlikte, bu kadar hormon almak istemediğimden dolayı soruyorum.siz hangi süreçtesiniz peki ?memnun kaldınız mı ,tek kemal bey mi ilgileniyor
Hayırlı olsun ,kolaylıkla,sağlıklı bi süreç geçirin inşallahMerhaba dozuna dediğim gibi doktor karar veriyor ben 24 yaşındayım erkek faktörlü infertiliteydi bizimki 18 tane yumurtam çıktı 7 tane dondurulan embriyom vardı. 2 tanesi transfer edildi 5 tane daha merkezde dondurulmuş embriyom var. Transferim , yumurta toplamam , muayenelerim hepsini Kemal hoca yaptı Kemal hocadan çok memnunum son dönem kalp atışı Hande hanım bakmıştı sonrada merkezden ayrıldım zaten şu anda 14 haftalık hamileyim
Ben ilk Antalya ivf murat berkkanoglunda tedavi gördüm. Reglin 4. Günü muayeneye gittim apar topar tedaviye başlattı. Sonuç olarak opudan sonra iki embriyo da gelişmedi. Antalya ivf de çalışanlar bile para olarak bakıyor hastalara. Para konusu olunca herkes sertleşiyor anlamadığım bir şekilde. İvf de Şubat'ta tahmini 55 di sanırım ilaçlar hariç. Şimdi tıpa gittim rapor çıkaracağız. Fiyat listesini bırakıyorum. İlla özel diyorsan bence Memorial şafak hocaya git onu çok beğeniyorlar.Herkese merhaba, Allah hayırlı doğumlar nasip etsin isteyenlerede tez zamanda versin inşallah. Ben Antalya’ya yeni taşındım ve burada tanıdığım bu yoldan geçmiş kimsem yok. Eğitim araştırmada aşılama yaptırdım şu an daha sonucu öğrenmedim ama yaşadığım olumsuzluklardan dolayı negatif sonuç ihtimalini daha yüksek buluyorum ve 1 yıldan fazladır uğraştığım için artık daha fazla yorulmak vakit kaybetmek istemiyorum. Bana önerebileceğiniz işinin ehli ilgili bir tüp bebek uzmanı ya da merkezi önerebilir misiniz? Bir de yakın zamanda yaptırdıysanız fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz?
Selamlar, bunu yazalı biraz zaman oldu ve yazdıktan hemen sonra Şafak hocayla başladık ve yumurtalarım toplandı. Pkos olduğum için 2 adet kadar bekledik rahmi dinlendirdik önümüzdeki günlerde transferim olacak. Çok memnunum ve çok iyi bir tercih yaptığımızı düşünüyorum maddi açıdan da profesyonellik olarakta en iyisinin burası olduğunu düşünüyorum. Gönlünüze göre olsunBen ilk Antalya ivf murat berkkanoglunda tedavi gördüm. Reglin 4. Günü muayeneye gittim apar topar tedaviye başlattı. Sonuç olarak opudan sonra iki embriyo da gelişmedi. Antalya ivf de çalışanlar bile para olarak bakıyor hastalara. Para konusu olunca herkes sertleşiyor anlamadığım bir şekilde. İvf de Şubat'ta tahmini 55 di sanırım ilaçlar hariç. Şimdi tıpa gittim rapor çıkaracağız. Fiyat listesini bırakıyorum. İlla özel diyorsan bence Memorial şafak hocaya git onu çok beğeniyorlar.
Çok sevindim sizin adınıza. İnşallah hayirlisiyla bebeğinize kavuşursunuz. Memorial ücretleri ne kadar acaba? Raporulu raporsuz fiyatları biliyor musunuzSelamlar, bunu yazalı biraz zaman oldu ve yazdıktan hemen sonra Şafak hocayla başladık ve yumurtalarım toplandı. Pkos olduğum için 2 adet kadar bekledik rahmi dinlendirdik önümüzdeki günlerde transferim olacak. Çok memnunum ve çok iyi bir tercih yaptığımızı düşünüyorum maddi açıdan da profesyonellik olarakta en iyisinin burası olduğunu düşünüyorum. Gönlünüze göre olsun
Çok teşekkür ederim siz de inşallah hayırlısıyla bebeğinize kavuşursunuz. Ben dediğim gibi mayıs ayının başlarında başladım o zaman 41.795 yumurta toplama ve transfer aynı zamanda 3 kereliğe mahsus lh, e2 ve progesteron testi dahildi. Dondurma ücreti yumurta toplandıktan sonra yumurta sayısına göre değişiklik gösteriyordu o da 6 ve 22 bin arasında değişiyormuş. İlk transfer olumsuz olursa dondurulmuşlardan kullanılacaksa ek olarak bir daha transfer ücreti alıyorlar o da sanırım 20 bin. Sadece bir kere dr muayene ücreti veriyorsunuz tedavi sırasında bir daha vermiyorsunuz. Bir sonraki muayene parasını anca kalp atımına gittiğinizde alıyorlar. Bunlar haricinde bir de ilaçlar var tabii ama o da kişiden kişiye değişiyor biliyorsunuz zaten. Benim yumurta toplama için kullandığım ilaçlar 15 bin civarında tuttu. Şafak bey çok ilgili bir doktor istediği kan testleri için burada çok tutar devlette,sağlık ocağında yaptır dedi. Mayıs ayında bile çoğu özelden daha uygundu hatta üniversite hastanesinden bile. Raporlu fiyatları ise hiç bilmiyorum maalesef o konuda bir yorum yapamam.Çok sevindim sizin adınıza. İnşallah hayirlisiyla bebeğinize kavuşursunuz. Memorial ücretleri ne kadar acaba? Raporulu raporsuz fiyatları biliyor musunuz
Benim de son 1 tane 2ba var ,kalitesini pek iyi bulmadığım için transfer etmedik henüz.Bende Kemal hocada tedavi görüyorum 1 tane embriyom oluştu 5. Gün embriyosu 2bb kalitede şansım nasıl kızlar 40 yaşındayım şimdi Şangay diye bir protokol varmış opu arkasında iğnelere devam geriden gelen yumurtaları da toplayacak ilk opu da 3 yumurta toplamdı biri boş çıktı biri olgun değildi biri de çok şükür yaşadı
Doktorunuz kim bende ikinci toplama için ilaç alıyorum şanlı artırmak için inş bu toplamda 2.3 tane embriyom oluşur iyi kalitedeBenim de son 1 tane 2ba var ,kalitesini pek iyi bulmadığım için transfer etmedik henüz.
Şafak olgandıDoktorunuz kim bende ikinci toplama için ilaç alıyorum şanlı artırmak için inş bu toplamda 2.3 tane embriyom oluşur iyi kalitede
Gülcan türkeli varMerhaba kızlar Antalya da önerebileceğiniz kadın doğumcu var mı ? Hamilelik süreci için soruyorum
Merhaba dondurma fiyatı ne kadarDoktorunuz kim bende ikinci toplama için ilaç alıyorum şanlı artırmak için inş bu toplamda 2.3 tane embriyom oluşur iyi kalitede
İnşallah sağlıklı bi şekilde tutunurNerede denemiştiniz önceki tedaviniziMerhabalar çok uzun doktor yolculuklarından yıpratmalarından sonra IVF hastanesi Kemal Özgür beyi buldum kendisi çok ilgili ve güleryüzlü. Benim 1 adet dondurulmuş embriyo vardı onu da başka kurumdan oraya taşıdık. Dondurduğumız kurum 5aa kalite demişti transfer günü çözülünce 3bc ye düştü tam transfer sırasında 5bb ye yükseldi. Bugun transferimin 7.günü ve sabah dayanamayıp idrar testi yaptım sonuç ne yazıkki negatif.. Fakat böbrek bel ağrım ve kasıklarımda ara ara batma oluyor. Umarım bebeğim benimledir. Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor süreçler
İnşallah çok teşekkür ederim memorial hastanesinde yaptırmıştımİnşallah sağlıklı bi şekilde tutunurNerede denemiştiniz önceki tedavinizi