- 3 Ağustos 2024
- 12
- 3
- 26
-
- Konu Sahibi Mucizemeyolculuk
Kızlarrr ağustos yada eylül gibi transfer olacaklar gelin toplanalımben eylülde olacağım inşallah süreçlerimizden bahsedelim.. Ağustos da olacakları da dinlemek isterim birbirimize destek olalım
MerhabaBende sanırım ya Eylül sonları ya da Ekim başı gibi olacağım. Eylül de adetin 3. günü kontrole gideceğim sanırım 18 günlük bir ilaç kullanma süresi varmış rahim kalınlaştırmak için
MerhabaMerhababende yarın opu olucam transfer olup olmayacagım belli değil henüz devlette yaptırıyorum daha önce de bir tüp bebek özelde yaptırmıstım
Genelde hangi ilaç kullanılıyorMerhabaevet öyle oluyor ortalama olarak
Genetige göndermedim. Kendim tıbbi genetige gittim kromozamal test filan verdik eşimle bir problem çıkmadı. Genetik taramadan gelen her embriyoda tutunmuyor gönderdim aa tutuncak diye bişey yok. Genetige gonderecegin parayla transfer et daha iyiSonra o 3 embriyoda genetik sıkıntı çıktı mı denemeniz sonucu neden olmadı sebebi belli mi
Herkeste farklılık gösterir.. ama estrofem rahim kalınlaşması için kullanılıyo diye biliyorumGenelde hangi ilaç kullanılıyor
Aynen öyle nasipte varsa zaten rabbim nasip eder bende böyle düşünüyorum.. ilk başta üzülmüştüm acaba bi şey mi var diye ama sonra akışına bıraktım böyle stres yaparsak tutunacağı varsa da tutunmaz herkese hayırlı transferler nasip ediyorum daha benimkine varGenetige göndermedim. Kendim tıbbi genetige gittim kromozamal test filan verdik eşimle bir problem çıkmadı. Genetik taramadan gelen her embriyoda tutunmuyor gönderdim aa tutuncak diye bişey yok. Genetige gonderecegin parayla transfer et daha iyi
Ay öylemi ya nar suyu iyi diye biliyorum her gün 1 bardak içiyordumMerhaba canım nar suyu iyi değil rahmin kasılmasına neden oluyor diye biliyorum sakın doktora danışmadan kullanma. Bende dün transfer oldum. Kabak çekirdeği, balık, pastörize sütler, yoğurt, yumurta, organik tavuk, yeşil sebzeler domates vs iyi geliyor. Kahve 1 fincan tek izin verdi benim doktorum çayda 2 3 bardağı geçme demişti.
Biraz araştır canım görürsün zaten rahim kasılması yaptığı için tavsiye etmiyorlarAy öylemi ya nar suyu iyi diye biliyorum her gün 1 bardak içiyordum
Benimki de Ağustos 25 gibi regl olduktan sonra başlayacak nasipse transfer hazırlığinaAynen öyle nasipte varsa zaten rabbim nasip eder bende böyle düşünüyorum.. ilk başta üzülmüştüm acaba bi şey mi var diye ama sonra akışına bıraktım böyle stres yaparsak tutunacağı varsa da tutunmaz herkese hayırlı transferler nasip ediyorum daha benimkine var
Yaşadığım şehirde özelde yok tüp bebek ama şehir hastanesinde açılınca denemek istedim memnunum özelden bir farkı yokMerhabainşallah hayırlısı ile sonuçlanır neden özelden devlete geçtiniz? Devlet iyi mi bu konuda? Yumurtalarınız çoksa dondurulur
O değişiyo biraz kullandığımız ilaçlara da bağlı olabiliyor. Doktorum bana 2 hafta içinde olursun demişti. 2 haftaya kadar normaldir zatenHerkes opudan 5-6 gün sonra adet olmuş ben 14 gün sonra oldum nasıl oluyor ki bu böyle :/
Çok teşekkür ederim rahatladım.O değişiyo biraz kullandığımız ilaçlara da bağlı olabiliyor. Doktorum bana 2 hafta içinde olursun demişti. 2 haftaya kadar normaldir zaten
MerhabaKızlar selam birşey sorucam pazartesi yumurta toplama olmuştu bugun hala daha ağrım var normal mi yoksa doktora gitmeli miyim?
Bir iki gün regl ağrısı gibi ağrı olabilir hele bir de çok toplandıysaKızlar selam birşey sorucam pazartesi yumurta toplama olmuştu bugun hala daha ağrım var normal mi yoksa doktora gitmeli miyim?
Wp grubu kursak hep bir ordan dertlessek daha güzel olur. Acımızı anlayanlarla konuşmak iyi geliyor çünküKızlarrr ağustos yada eylül gibi transfer olacaklar gelin toplanalımben eylülde olacağım inşallah süreçlerimizden bahsedelim.. Ağustos da olacakları da dinlemek isterim birbirimize destek olalım