- 22 Ağustos 2021
- 233
- 340
Yok seninki bence cift oldugundan ne anormalliğihayır hayır senin değerin düşük değil çok ideal.
bende bi anormallik var :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok seninki bence cift oldugundan ne anormalliğihayır hayır senin değerin düşük değil çok ideal.
bende bi anormallik var :)
Haklısın bende gidip hastanede verebilirim cünkü 1 gün sonraya cıkması normal değil ama bakalmbenim iş yerime çok yakın özel bi labaratuvar var orada verdim ilk, sonra hastanede... yarın tekrar edeceğiz bakalım testi.
güvenemiyorum sağlık ocağına
Bence çok merak ediyorsan kan ver idrara inanma benimle tedaviye başlayacak bi abla vardı . Adet olamadı ben dedim bence ya hamilesin sen ya başka birşey sonra gittik öğrendik ki 8 haftalık hamile ve testlerde çıkmadı …. Demem o ki umut kanama olana kadar varBenim kasık ağrılarım var regl olacakmışım gibi birkaç gündür. O yüzden umutlanıp test yapmıştım. 5. Gün embriyosunun 7. Gün idrarda negatif çıkıp, daha sonra pozitif olduğu durumlar okudum. Sizce hala umut var mı? Yoksa kabullenmeye başlamak mı lazım?
bizim doktorumuz bi tane :) sana da gelecek pozitifler bak görürsün:)Pozitif çıkmanıza çok sevindim ben ya :) doktorumuz aynı ya :)
Ağzından bal damlıyo balllllll inşallah yaaa :)bizim doktorumuz bi tane :) sana da gelecek pozitifler bak görürsün:)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinDoktorum hayırlı olsun yazdı 15 gün sonra doktora dedi değerim 294 cıktı canm
Amin canım amin darısı hepinize inşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
aminn . isimlerini ihtiyaçlarını gazlarını filan da konuşacağımız günler gelsin inşallahh :)Hamile olan arkadaşlarım hepinize kalben sarılıyorum
Çok sevinidim hepiniz adına. Bize de umut oldunuz rabbim kucağınızda göstersin
kız benle yaşıtlarımın çocukları ilkokulda :) nasibimizde varsa dediğin gibi evladımız olur. isyan etme, senin kadar pozitif birisine çok nadir raslıyoruz çok tatlısın4 senedir evliyim benimle aynı anda evlenen kuzenimin 2 çocuğu oldu 1 olan 2 ledi .. Benle tedaviye başlayan arkadaşlarımın da oldu bi ben kaldım zor günlerinde hep onlara destek oldum ama unutuldummm bunlar beni etkilemiyor çünkü nasibim beni bulacaktır ben inanıyorum belki rahatlığım ondandır
ayyy muhteşem allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Günaydın canım cıkmış sonucum kızlar 294
bin maşallah canım ikiz artışı, sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim.ilk 7. gün kendim verdim 230 du
dün 10. gün doktorun söylediği test günümdü 857 çıktı
inş allahım gönlüne göre verir, ikiz en güzeli tek seferde herşey geçiyor :)İnş canım.Rabbim gönlüne göre versin.bende çocukluğumdan beri ikiz istiyom.hemde tek yumurta ikizi.
çoookk daha iyi tatliş tatliş gidip gelirsin.Bu sefer yok sanırım ilk denemede hepsini tükettim
canım geç tutunma olabilir, sen bi gönlünü ferah tut lütfen stres yapma.Benim kasık ağrılarım var regl olacakmışım gibi birkaç gündür. O yüzden umutlanıp test yapmıştım. 5. Gün embriyosunun 7. Gün idrarda negatif çıkıp, daha sonra pozitif olduğu durumlar okudum. Sizce hala umut var mı? Yoksa kabullenmeye başlamak mı lazım?
Ayyy çok teşekkür ederim hayatım boyunca hep böyleydim inşallah hep böyle devam ederimkız benle yaşıtlarımın çocukları ilkokulda :) nasibimizde varsa dediğin gibi evladımız olur. isyan etme, senin kadar pozitif birisine çok nadir raslıyoruz çok tatlısın
ayyy muhteşem allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
bin maşallah canım ikiz artışı, sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim.
inş allahım gönlüne göre verir, ikiz en güzeli tek seferde herşey geçiyor :)
çoookk daha iyi tatliş tatliş gidip gelirsin.
canım geç tutunma olabilir, sen bi gönlünü ferah tut lütfen stres yapma.
inşallah canım, allah neşeni ışıltını artırsınAyyy çok teşekkür ederim hayatım boyunca hep böyleydim inşallah hep böyle devam ederim
İnşallah cümlemizinnn ben çok mutluyum umarım şimdiden sonra hepimizin pozitif haberlerini veririzinşallah canım, allah neşeni ışıltını artırsın
ağzınızdan elinizden bal damlıyor ya inşallah sağlıkla gelsinler . dua ediyorum hep hepimiz içinbin maşallah canım ikiz artışı, sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim.
Bence testte yanlıslık yok canım ama 12 gün önce çatlatma iğnesi yapıldıgı ıcın onun etkisinden öyle çıkıyor. Her ihtimale karsı kan verdim akşama çıkacakmış
Hadi bismillahBence testte yanlıslık yok canım ama 12 gün önce çatlatma iğnesi yapıldıgı ıcın onun etkisinden öyle çıkıyor. Her ihtimale karsı kan verdim akşama çıkacakmış