- 26 Şubat 2024
- 1.070
- 678
- 27
İlki tuttu mu pekiBende de hiç belirti yok ilk transferimde göğüslerimde hassasiyet vardı bunda oda yok Allaha emanet gidiyorum bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlki tuttu mu pekiBende de hiç belirti yok ilk transferimde göğüslerimde hassasiyet vardı bunda oda yok Allaha emanet gidiyorum bende
İLKİ POZİTİF MİYDİ PEKİ ? belirti gören az var canım buradaBende de hiç belirti yok ilk transferimde göğüslerimde hassasiyet vardı bunda oda yok Allaha emanet gidiyorum bende
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunHoşgeldiniz tabi eklerim amin inşallah hepimize nasip olsun
Ben oldum 31.07 daEflin kuzum senin transfer ne zaman inşallah
İnsalkah süper sonuçlar gelecek inşallahhhhBen hiç idrar testine girmedim normal yolla denerken bir kaç kez denedim ve hep negatif görünce bir daha yapmayacağım dedim ve perşembe gününü bekliyorum şuan
Ay 31 deyince kalbim çarptı birden kuzum ya 6 gün olmuş belirtiler var mı hiçBen oldum 31.07 da
İlki tutmadı malesef. Doktorum yumurta üretmeye devam etmiş vücudun dedi her iki yumurtalığımda da yumurta vardı. Sonra bir ay bekledik ikinci transferimi oldum inşallah sizlerde de bende de pozitif sonuç alırız ve bu son olurİlki tuttu mu peki
Amiin çok teşekkür ederim hepimiz çok güzel sonuçlar alalım inşallahİnsalkah süper sonuçlar gelecek inşallahhhh
Hayır yok hayırlısı olsun inşallah diyorumAy 31 deyince kalbim çarptı birden kuzum ya 6 gün olmuş belirtiler var mı hiç
İnşallah canımAmiin çok teşekkür ederim hepimiz çok güzel sonuçlar alalım inşallah
Amiinn inşallahİlki tutmadı malesef. Doktorum yumurta üretmeye devam etmiş vücudun dedi her iki yumurtalığımda da yumurta vardı. Sonra bir ay bekledik ikinci transferimi oldum inşallah sizlerde de bende de pozitif sonuç alırız ve bu son olur
Belirtisiz pozitifler çok canım yaaaHayır yok hayırlısı olsun inşallah diyorum
Dediğim gibi artık öyle bi noktaya vardım ki veren de Allah vermeyen de Allah diyorum inşallah olur ama olmazsa da üzülmek yok kaldığımız yerden devamBelirtisiz pozitifler çok canım yaaa
1 bekledikten sonra hazırda olan embriyolarımı transfer ettiniz.İlki tutmadı malesef. Doktorum yumurta üretmeye devam etmiş vücudun dedi her iki yumurtalığımda da yumurta vardı. Sonra bir ay bekledik ikinci transferimi oldum inşallah sizlerde de bende de pozitif sonuç alırız ve bu son olur
Evet benim 7 yumurtam oluştu 7 side olgun çıktı 5.güne 6 embriyo ulaştı. Taze transferde iki tane transfer ettiler geri kalanları da 2 şer 2 şer dondurdular1 bekledikten sonra hazırda olan embriyolarımı transfer ettiniz.
Normal bende ilk transferde kullanmıştım aynılarımı ikinci de prednol monodoks ve vitamini çıkardı bu seferKızlar bu arada ben sizin kullandığınız ilaçları da takip ettim benim doktorum bana Bayaa Bi ilaç yüklemesi yaptı. Estrofem günde 3 kere, prednol, duphaston ve coraspin günde 1 kere, progestan fitil sabah 2 akşam 2,birde progestan ampul akşam 1 doz. Birde ayrıca kapsamlı bir vitamin kullanıyorum. Normal mi bu kadarı
Bende aynı durumdayım bu transferimde, bir öncekinde attığım adıma dikkat ediyordum şimdi tamamen saldım mükemmel bir rahatlık değil miDediğim gibi artık öyle bi noktaya vardım ki veren de Allah vermeyen de Allah diyorum inşallah olur ama olmazsa da üzülmek yok kaldığımız yerden devam
Hımm tamam ozaman biraz endişelenmiştim normal demekkiNormal bende ilk transferde kullanmıştım aynılarımı ikinci de prednol monodoks ve vitamini çıkardı bu sefer
Canım tevekkülün çok güzel Allah’a teslimiyet inşallah güzel sonuçlanır senin içinDediğim gibi artık öyle bi noktaya vardım ki veren de Allah vermeyen de Allah diyorum inşallah olur ama olmazsa da üzülmek yok kaldığımız yerden devam