- 26 Şubat 2024
- 1.070
- 678
- 27
Hayırlı olsunnnnnGünaydın canım cıkmış sonucum kızlar 294
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsunnnnnGünaydın canım cıkmış sonucum kızlar 294
Olur olur hepsinin tutunma zamanları var hayırlısıyla olacakMaşallah seninki kıpkırmızı benim 7.gunde anca belli oluyodu daha kizartamadim okdar
Bakalım kan verdiğim gün bida yaparim idrar testiniHadi hayırlı haberler inaşllalh canım gün gün yapılıyor ya koyulaştıkça heyecan artıyor
Hayırlı olsunnnnilk 7. gün kendim verdim 230 du
dün 10. gün doktorun söylediği test günümdü 857 çıktı
Sağol bebeğim darısı sana bekleyen herkeseHayırlı olsunnnnn
Hayırlısı olsun yavrum değer normal gibi ama haftaya göre olması gereken nasip bekleyip görücez simdi 15 gün daha görmeye gidene kadar darısı sizlere inşallahBence senin ki ikiz canımmm
Oyyy amin inşallah aşkımmm belirtileri alalımSağol bebeğim darısı sana bekleyen herkese
mission 1 completed.Hayırlı olsunnnn
İlk zamanla suanda değişik hic birşey yok kuzum hafif kasık o da ara ara sis gibi içersi birde gögüs hassasiyeti baska gözle görülür birşey yok valla bu ilactan da olabilir yaniOyyy amin inşallah aşkımmm belirtileri alalım
İnşalah cnm güzel sonuçlar aldaBakalım kan verdiğim gün bida yaparim idrar testini
amin inşallah canım inşallahHayırlısı olsun yavrum değer normal gibi ama haftaya göre olması gereken nasip bekleyip görücez simdi 15 gün daha görmeye gidene kadar darısı sizlere inşallah
hayır hayır senin değerin düşük değil çok ideal.Değerin iyiymiş benm ki düşük mü ki acaba bilemedm canm normalde de test günüm bugundu dün verdm doktor hayırlı olsun normal dedi ama
Amiiin inşallah belirtileri alalımmmmmission 1 completed.
bakalım daha kaç görev tamamlicaz gelene kadar :)
hepimize bol pozitifler güzel grubum. :)
Ayyy hadi inşallahİlk zamanla suanda değişik hic birşey yok kuzum hafif kasık o da ara ara sis gibi içersi birde gögüs hassasiyeti baska gözle görülür birşey yok valla bu ilactan da olabilir yani
aminnİnş canım.Rabbim gönlüne göre versin.bende çocukluğumdan beri ikiz istiyom.hemde tek yumurta ikizi.
benim iş yerime çok yakın özel bi labaratuvar var orada verdim ilk, sonra hastanede... yarın tekrar edeceğiz bakalım testi.Senin değerin güzel ve ikiz olma olasılıgı yüksek ama keske bende sağlıkocagı yerine hastaneye gitseydim bekledi orda bence değer ondan böylr hatta karısır diye korktum bile 1 gün sonra cıkıyo bide orda
Pozitif çıkmanıza çok sevindim ben ya :) doktorumuz aynı ya :)benim iş yerime çok yakın özel bi labaratuvar var orada verdim ilk, sonra hastanede... yarın tekrar edeceğiz bakalım testi.
güvenemiyorum sağlık ocağına
Bu sefer yok sanırım ilk denemede hepsini tükettimİnsallah hayırlısı ile sağ Salim kucağına da alırsın heyecan var mı
Geçen birinde okudum 9. Gün idrarda negatif vermiş 10. Gün kanda pozitifi görmüş evde test yapıp üzülmeyin yazmışBenim kasık ağrılarım var regl olacakmışım gibi birkaç gündür. O yüzden umutlanıp test yapmıştım. 5. Gün embriyosunun 7. Gün idrarda negatif çıkıp, daha sonra pozitif olduğu durumlar okudum. Sizce hala umut var mı? Yoksa kabullenmeye başlamak mı lazım?