Hayırlısı olsun. Rabbim hayırlı evlat nasip etsinEvet 2 tane var 15 ağustosta kontrolüm var ondan sonra tarih verecek tekrar transfer yapılacak. Bekliyoruz ilac kullanmaya başladım tekrar
Amin herkes için inşallahHayırlısı olsun. Rabbim hayırlı evlat nasip etsingüzel haberlerini bekliyoruz çift embriyo mu transfer etmek istiyorsun yoksa tek mi ?
Hiç üzülme demek istemiyorum insan bir sürü duygu hissediyor o ilk 9-10 gün. Bebeğinin seninle var olduğunu düşünüyorsun sonra bakıyorsun yok. Ama bardağın dolu tarafı da var. Hep negatifte kalmakta doğru değil.Amin herkes için inşallahilk çift olmuştu bu sefer ne yapacaklar bilemiyorum . Tek olsun çift olsun farketmez Allah bir evlat nasip etsin yeter benim için çok üzüldüm çok ağladım sonuç negatif deyince
Ya benim belirtim yok. Ne meme ne kasık. Anneme geldim vakit geçsin diye bekliyorum
Evet ya keşke hastaneye gitseydin kadın doğuma randevu alıpBugun kan testi verdim kızlar sağlıkocagında ama dediki yarına cıkar nasıl beklicem ya
bugün kacıncı günündesin 8 den önce yapma derimYa benim belirtim yok. Ne meme ne kasık. Anneme geldim vakit geçsin diye bekliyorum
@gulce41 ve 7 aylık hamile olan arkadas ( adını etiketleyemedim) beni bi heveslendirdiler idrar testi konusundaama yapmam sanırım korkuyorum negatif çıkarsa diye
Sabhtami verdin öğleden sonramiBugun kan testi verdim kızlar sağlıkocagında ama dediki yarına cıkar nasıl beklicem ya
Evet teşekkür ederim durmak yok yola devam einsallah bu sefer güzel sonuçlar alırızHiç üzülme demek istemiyorum insan bir sürü duygu hissediyor o ilk 9-10 gün. Bebeğinin seninle var olduğunu düşünüyorsun sonra bakıyorsun yok. Ama bardağın dolu tarafı da var. Hep negatifte kalmakta doğru değil.
Elinde embriyon varmışne güzel
Evet dayanamayıp acile gidicem olmadı özel 350 yapıyordu gitmiyim sağlıkocagı gün içinde verir diye düşünmüştümEvet ya keşke hastaneye gitseydin kadın doğuma randevu alıp
Sabah canım 10 daSabhtami verdin öğleden sonrami
Çıkar ozmn onların öyle dediğine bakma.bu vakte çıkmıştır.Sabah canım 10 da
Sistemde randevu görünmüyor yarın gittiğimde kendisine sürdürüp denicem şansımıÖzel randevu al.parali olunca mecbur eder
Yok sağlık ocaklarından kanlar toplanıp Hıfzısıhha merkezlerine gönderiliyor. Onlar kanı çalışsalar bile sonuçları yarın görürsün. Benim tecrübem olduğu için biliyorumÇıkar ozmn onların öyle dediğine bakma.bu vakte çıkmıştır.
Bugün transfer hariç 6. Günümbugün kacıncı günündesin 8 den önce yapma derim
E nabızdan kontrol ettin mi hiç belki sisteme düşerSabah canım 10 da
Ben Ümit hanımdayım18 temmuzda taze transfer yapıldı maalesef sonuç negatif. Ağustos ayinda tekrar transfer yapılacak ama gün belli degil. Ümit inceboz hastası varmı hiç acaba ?
Kafamda herseyi kurup düşünmem yoruyor yaNormal canım o kadar ilaç alıyoruz :)