- 26 Şubat 2024
- 1.070
- 678
- 27
Bende o yüzden birşey olsa da belirti diyemiyorum korkuyorumEvet sen biliyon bende bendeki herseye okdar ilaç berbat ilaclardandir diyodum.hele geçen gün anlattım ya ölüyodum ağrıdan kusmaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende o yüzden birşey olsa da belirti diyemiyorum korkuyorumEvet sen biliyon bende bendeki herseye okdar ilaç berbat ilaclardandir diyodum.hele geçen gün anlattım ya ölüyodum ağrıdan kusmaktan
Geliyo geliyo birkaç gundq bekleyip test yapBende o yüzden birşey olsa da belirti diyemiyorum korkuyorum
Sebebi nedir ? İnşallah böyle bir durum olmazKızlar benim yarın tedavim iptal edilebilir dualarınızı bekliyorum
Hadi inşallah diyelim çok umutlanmayayımGeliyo geliyo birkaç gundq bekleyip test yap
Neden Iptal ediliyor ne dediler.emek hocaya da görünmek istiyorum desene.yada hemen özeline randevu al.Kızlar benim yarın tedavim iptal edilebilir dualarınızı bekliyorum
sfdfggsddf bunlar niye böyle yaAbla kocamın kaybolan kardeşi senin eşin olmasın benimki de aynıııı
idrar testi yaptınız mı ?Hiç bir belirtim yok desem yeridir.arada bi gelip giden ağrı göğüs sızlamadı oluyodu ama çok çok az onuda ilaçlara yoruyodum ben.
Ewet sabahtan attim sayfada varidrar testi yaptınız mı ?
Aaa şimdi gördüm geriye gıdınce pozitif görünüyor sizle aynı gün transfer oldum bende umutlandım şimdi Allah tamamına erdirsınEwet sabahtan attim sayfada var
Bilen yoktur bence üretim de hepsi aynı seri farklı görünüşsfdfggsddf bunlar niye böyle ya
Aminn.Sizin tek mi coft embriyomuydu.isterswn yap sendeAaa şimdi gördüm geriye gıdınce pozitif görünüyor sizle aynı gün transfer oldum bende umutlandım şimdi Allah tamamına erdirsın
Test isterizzzzzz testtt isterizzzzAaa şimdi gördüm geriye gıdınce pozitif görünüyor sizle aynı gün transfer oldum bende umutlandım şimdi Allah tamamına erdirsın
Ben 3. Gün aldım ama o günden beri her gün alıyorum istanbul da cok sıcak.Kızlaaar transferden sonra kaçıncı gün duş aldınız ben 2de aldım Antalya çok sıcak
sema_41 @gulce34 G GUNAYDI @dimpless @begood N Neredeysemavi @kokkosh @Canaann34
@tupbebekhikayemm @00meloni00
Çok teşekkür ederim amin inşAmin cumlemizinkileri inş.belkide 6.deneme yapmadan kendiliğinden olck.
Merhabalar ben de Şubat ayından beri tedavideyim bu süreçte gerek beslenmeme gerek takviyelere çok dikkat ettim. Hatta meditasyonlar olumlamalar, terapiler bi çok şey yaptım çok güzel başladım doktoruma güvendim önceki tedavilerime göre farklı yol izledi içimiz rahattı hep olacak diye düşündük ama maalesef olmadıBenimde 3. Denemem bu transferim yaşım 34 ve ikinci negatifte Dr hic birşey bulamadı yumurta kalitesizliği dedi çok üzüldüm. Yas sürecim oldu. Toparlanmam gerekiyordu. Sonra takviyeleri araştırdım. Şubat ayindan bu yana takviye kullandım. Mart ayında tüp bebek diyetisyenine basladim. Beslenme de çok etkili bu konuda Ve 02.08.2024 de transferim oldu. Sonuç tamamen nasip ama bu sefer içim çok daha rahat. Yaşımız ilerlediği için daha emin adımlarla ilerlememiz farklı şeyler yapmamız gerekiyor. Umudumuz her zaman olmalı lütfen üzüntü yada yas süreci muhakkak olabiliyor ama dimdik yeniden ayağa kalkarak lütfen mücadelenize devam edin. Geride kalan miniginiz annesine sımsıkı tutunsun inşallah
Transferden 5 dk sonra kaldırdılar beni sandalyeye alıp yatağa götürdüler yatağa geçince 30 dk orda yattımMrb transferden kaç dakika ya da saat sonra lavaboya gittinizn
Durulmuyor valla klima olmasaBen
Ben 3. Gün aldım ama o günden beri her gün alıyorum istanbul da cok sıcak.
Niye
Neden Iptal ediliyor ne dediler.emek hocaya da görünmek istiyorum desene.yada hemen özeline randevu al.
Yarın adetimin 16. Günü büyüyen yumurtam yok rahim kalınlaşmam da yok.Sebebi nedir ? İnşallah böyle bir durum olmaz
Dondurulmusun yokmuydu.yumurta toplantıcan ozmn sen.e hangi ilaclari verdilerde yumurtalar büyümediYarın adetimin 16. Günü büyüyen yumurtam yok rahim kalınlaşmam da yok.
Yarın ki duruma göre Emek hoca ile görüşmeyi düşünüyoruz canım bakalım