- 24 Temmuz 2024
- 56
- 37
- 30
Sizin belirtiniz var mı 7.gündesiniz sanırımNasıl sizce varmi elim ayağım titriyo
Eki Görüntüle 3461416
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin belirtiniz var mı 7.gündesiniz sanırımNasıl sizce varmi elim ayağım titriyo
Eki Görüntüle 3461416
Allah razı olsun canım.sira perşembe kanda inş.Ay var hayırlı olsunnn
Ay var var çok şükür sağlıkla gelsin neydi kaçıncı gündü embriyo bugun kacıncı gundu belşrti varmıydı bende şimdi test almaya gidiyorum ay çok sevindim canım benimNasıl sizce varmi elim ayağım titriyo
Eki Görüntüle 3461416
Hiç bir belirtim yok desem yeridir.arada bi gelip giden ağrı göğüs sızlamadı oluyodu ama çok çok az onuda ilaçlara yoruyodum ben.Sizin belirtiniz var mı 7.gündesiniz sanırım
Çok güzel yaaaaaa oohhhhAllah razı olsun canım.sira perşembe kanda inş.
Kaçıncı günündesin inşallah sağlıklı şekilde ilerlet kaç embriyo transfer edilmiştirHiç bir belirtim yok desem yeridir.arada bi gelip giden ağrı göğüs sızlamadı oluyodu ama çok çok az onuda ilaçlara yoruyodum ben.
5.gun embriyosu 2 tane transfer edildi.4aa ve 4bb.oyle çok bi belirti yoktu.yaziyodun zaten burayada.olan seyleride ilaç etkisidir diyodum.ama geçen seferinde göre nerdeyse hiç belirti yoktu.bakalim inş kanda güzel çıksa.hadi sende yap.bizide etiketle görelim.bende merk ettim inş seninde yanındadır bebis.ama bak çıkmasa bile stres yapma seninki çok çok erken.benim 7.gunde anca bukadarAy var var çok şükür sağlıkla gelsin neydi kaçıncı gündü embriyo bugun kacıncı gundu belşrti varmıydı bende şimdi test almaya gidiyorum ay çok sevindim canım benim
Amin inşallah darısı da bizeİnş perşembe günüde güzel bi kan sonucu alırım.hepimizin kucağı dolar inş
Ayyy inanmıyorum benimle aynı benimde 5.gün 4aa ve 4bb benimde hiç belirtim yok5.gun embriyosu 2 tane transfer edildi.4aa ve 4bb.oyle çok bi belirti yoktu.yaziyodun zaten burayada.olan seyleride ilaç etkisidir diyodum.ama geçen seferinde göre nerdeyse hiç belirti yoktu.bakalim inş kanda güzel çıksa.hadi sende yap.bizide etiketle görelim.bende merk ettim inş seninde yanındadır bebis.ama bak çıkmasa bile stres yapma seninki çok çok erken.benim 7.gunde anca bukadar
Hiç belirti görmemen bütün anne adaylarının içini ferahlatıyor. inşallah cok güzel devam eder5.gun embriyosu 2 tane transfer edildi.4aa ve 4bb.oyle çok bi belirti yoktu.yaziyodun zaten burayada.olan seyleride ilaç etkisidir diyodum.ama geçen seferinde göre nerdeyse hiç belirti yoktu.bakalim inş kanda güzel çıksa.hadi sende yap.bizide etiketle görelim.bende merk ettim inş seninde yanındadır bebis.ama bak çıkmasa bile stres yapma seninki çok çok erken.benim 7.gunde anca bukadar
7.gunum 2embriyoKaçıncı günündesin inşallah sağlıklı şekilde ilerlet kaç embriyo transfer edilmiştir
Ozmn belkide seninkide yanındadır.Ayyy inanmıyorum benimle aynı benimde 5.gün 4aa ve 4bb benimde hiç belirtim yok
İnşallah ablacım benim transfer zorlu geçti sonra evde bayılınca falan olumlu düşünemiyorum pek ve belirtim de yokOzmn belkide seninkide yanındadır.
Var tabikiiNasıl sizce varmi elim ayağım titriyo
Eki Görüntüle 3461416
Ben bide bu tansiyon yüzünden pek fazla ayakta durdurmadı kocam kaynanam görümcem genel anlamda yatıyorum wc su içme ilaç içme ve iğne için kalkıyorum . Bugün görümcemle ev temizlicez oda şöyle o yaparken ben bakcam sadece istediğim gibi olsun diyeOzmn belkide seninkide yanındadır.
Ne güzel ilgilenenlerin var canımBen bide bu tansiyon yüzünden pek fazla ayakta durdurmadı kocam kaynanam görümcem genel anlamda yatıyorum wc su içme ilaç içme ve iğne için kalkıyorum . Bugün görümcemle ev temizlicez oda şöyle o yaparken ben bakcam sadece istediğim gibi olsun diye
Benimde 5.gun 4a benimde pozitig olsun ne olırOzmn belkide seninkide yanındadır.
Evet ilkinde 3 gün yattım sadece normal hayata döndüm ama bu sefer öyle olmadı tansiyon dan dolayı eşim korkuyor kaynanamın da yıllık izni denk geldi görümcemle gelip gidiyorlar görümcem kalıyor sağolsun herşeyimi yapıyoNe güzel ilgilenenlerin var canım
Daha ne istiyon kiz.istedigin gibi de yaptırabilirsen nguzel.keyfini sür gitsinBen bide bu tansiyon yüzünden pek fazla ayakta durdurmadı kocam kaynanam görümcem genel anlamda yatıyorum wc su içme ilaç içme ve iğne için kalkıyorum . Bugün görümcemle ev temizlicez oda şöyle o yaparken ben bakcam sadece istediğim gibi olsun diye
Bak daha 5.gun inş olur ama olmazsaki sakın strse girme 2gun sonra bida yap.cunku biliyon çok erkenBenimde 5.gun 4a benimde pozitig olsun ne olır