- 23 Haziran 2014
- 431
- 270
Amin inş isteyen herkese banada nasip olsunİnşallah bu güzelliklerle olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inş isteyen herkese banada nasip olsunİnşallah bu güzelliklerle olur
Ah be yavrum bari 7. 8. Günü bekle stres yok daha idrara kana işlemedi çünküGunaydın kızlar dayanamadım sabah kalktım test yaptım clear blue ile negatif transferin daha 4.günü erken tabi biliyorum
Kiz onuda yapma gününü bekleAy kızlar ben ovulasyon testi ile yapmışım hamilelik testini hani onda gülen yüz çıkıyor ya çıkmadı içini açınca silik ikinci çizgi var ama sayılmaz tabi. Neyse ki gebelik testim yok hergün ovulasyon testi yaparım
gebelik testi alana kadar bekliycem mecburKiz onuda yapma gününü bekle
Dayanamaz pazartesi almayasingebelik testi alana kadar bekliycem mecbur
Ahahah nöbetçi eczane arıyorum dermişim yok canım internetren verdim siparişi prodoctor dıye 6’lı testDayanamaz pazartesi almayasin
Nekdar onlar bendemi versem diyom ama bilemiyomda.erken gebelik dimi onlar kaset degilAhahah nöbetçi eczane arıyorum dermişim yok canım internetren verdim siparişi prodoctor dıye 6’lı test
Bi kaç saat sonra teste bakın çok çok silik de olsa çıkabilyo bende yaptım bişey çıkmamıştı sonradan bi kaç saat sonra baktığımda çok hafif silikti sonra 5. Gün de yapmıştım gittikçe koyulaşmıştıGunaydın kızlar dayanamadım sabah kalktım test yaptım clear blue ile negatif transferin daha 4.günü erken tabi biliyorum
Nekdar onlar bendemi versem diyom ama bilemiyomda.erken gebelik dimi onlarAhahah nöbetçi eczane arıyorum dermişim yok canım internetren verdim siparişi prodoctor dıye 6’lı test
Erken gebelik yazıuor 5 tanr 123 lira artık ne kadar dogru cıkarsaNekdar onlar bendemi versem diyom ama bilemiyomda.erken gebelik dimi onlar kaset degil
Valla qklimi kurcalamiyo değil bende alsam diyom ama.neyse son günü kan vermeyi beklicemErken gebelik yazıuor 5 tanr 123 lira artık ne kadar dogru cıkarsa
Kan sulandiricida göbekten koldan yapılabiliyor.ben kendim yapiyomKızlar bi sorum var progestan iğnelerini göbekten kalcadan olanları kan sulandırıcıyı hergün 4-5 gibi yaptırıyordum. Şimdi sabah yaptırsam olur mu saati o kadar önemli mi.
Yok aşkım Burda yokGerçekten yokmuş ya insanlar yorum yapınca var sandım bende.
Ovulasyon testi yapmayin, hicbir anlami yok bosubosuna strese girmeyingebelik testi alana kadar bekliycem mecbur
Ben kendim yapamıyorum hergun taksı dolmusla hastaneye gıdıyorum. Saati fark eder mi bu iğnelerin dün aksam yaptırdım bugun sabah yaptırıcamKan sulandiricida göbekten koldan yapılabiliyor.ben kendim yapiyom
Bugun benim de 5. Gunun. Regl olacakmis gibi yanma ve agrilarim var. ama ne belirti ne de belirtisizlik bir sey gostermiyor sanirim.Test günü gelen arkadaşlar umarım güzel sonuçlar alırsınız bize de umut verirsiniz
Bugün 5. Günüm belirtim yok