- 21 Haziran 2023
- 322
- 414
Biz de hiç düşünmedik şimdi aklıma geldi işte yabancı dizi sağolsunBizimkiler 3 tane donduruldular senesi gelince ararlar herhalde hiç düşünmedik
Bu gün aklıma sen geldin nasıl oldun gelişmeler var mı ?Giremiyorum buraya.Berbat bir kürtaj süreci geçirdim.İnanmazsın hala kanamam var. Regl olmayı bekliyoruz.Bakalım…teşekkür ederim sorduğun için.Baya zaman oldu biliyorum.Anca :) umarım tüm kızların bebişleri iyidir.Sizin için dua ediyorum.
Hangi diziymiş oBiz de hiç düşünmedik şimdi aklıma geldi işte yabancı dizi sağolsun
Bu gün aklıma sen geldin nasıl oldun gelişmeler var mı ?
Law & Order: Special Victims Unit 1. Sezon,1. BölümHangi diziymiş o
Teşekkür ederim canım, amin inşallahÇok çok geçmiş olsun..daha iyi olduğundan emin ol..bundan sonra istirahat gerek ve inşallah 37 haftadan sonrasını da görürsün
Çok geçmiş olsun canım iyi olmana sevindimCanım çok teşekkür ederim, her şey güzel geçti çok şükür doktorum çok içime sindi güzel yerleştirdim inşallah 37 . Haftayı göreceğiz dedi . Bebeklerin kalp atışlarını da duydum bugün çıkmadan önce içim rahatladı . Senin Serklajdan sonra akıntın ne kadar devam etti canım ?
Benim de şuan açık sarı renk akıntım var , ara da da lekelenme oluyor bana da doktorum normal dedi ama yine de sana sormak istedim canım .Çok geçmiş olsun canım iyi olmana sevindimBenim ilk 4 5 gün çok yoğun açık sarı tonlarinda ve su gibi akıntım oldu doktorum normal dedi arada lekelenmeler geldi ufak tefek sonra giderek azaldı şuan da akıntılarım var ama yumurta akı kıvamında ve renginde.
Normal canım merak etme. Dikiş attıktan sonra içeriyi baticon renginde bir solüsyon ile yıkıyorlarmis o yüzden açık sari renkte akıntı oluyor. İstirahat ile alakalı ne dedi sana doguma kadar mıBenim de şuan açık sarı renk akıntım var , ara da da lekelenme oluyor bana da doktorum normal dedi ama yine de sana sormak istedim canım .
Ay kızlar biri daha sordu diziyi ve yanlış söylemişim sezonu 6. Sezon olacak, iki izlediğim platformda farklı sezonlar var, karıştırmışım 23 sezonluk bir diziLaw & Order: Special Victims Unit 1. Sezon,1. Bölüm
#reklamdeğildir
Ne olur ne olmaz reklam olamadığını belirteyim
Çalışmayacaksın rapor vereceğim doğum iznine kadar dedi . İlk bir hafta çok dikkat et sonra gündelik işlerini yapabilirsin kendini yormadan dedi ama ben korkuyorum pek bir şey yapmam . Kayınvalidem ,annem ,eşim destek olacaklar doğuma kadar artıkNormal canım merak etme. Dikiş attıktan sonra içeriyi baticon renginde bir solüsyon ile yıkıyorlarmis o yüzden açık sari renkte akıntı oluyor. İstirahat ile alakalı ne dedi sana doguma kadar mı
Canım biz üniversite hastanesinde yaptırmıştık orası aramıyor biz kendimiz senesi dolcağı zaman gidip dilekçe verip ücretini ödedik.Arkadaşlar dondurulmuş embriyolarınız hakkında size bilgi verildi mi veya dondurulduğuna dair herhangi bir belge? Bize galiba e mail gönderilmiş, daha da bir şey yok. Yani temmuz da donduruldukları için daha zaman var, senesi dolunca ararlar herhalde..Bugün merkezi aradık bilgi almak istedik, embriyologlar sizinle görüşecek, bilgilerinizi alalım arayacaklar dediler. Öyle bekliyoruz. Bir de yabancı bir dizi seyrettim, embriyoları habersizce birilerine veriyorlar falan galiba etkisi altında kaldım…
Evet buraya yazdıktan sonra telefonda görüştük, bizim merkez de öyle yapıyormuş. Teşekkür ederim canımCanım biz üniversite hastanesinde yaptırmıştık orası aramıyor biz kendimiz senesi dolcağı zaman gidip dilekçe verip ücretini ödedik.
Rica ederimEvet buraya yazdıktan sonra telefonda görüştük, bizim merkez de öyle yapıyormuş. Teşekkür ederim canım
Öyle canım benim de annem yanımda yoksa çok zor olurdu. Ben de yavaştan ayaklanmak istiyorum ama çok korkuyorum yaÇalışmayacaksın rapor vereceğim doğum iznine kadar dedi . İlk bir hafta çok dikkat et sonra gündelik işlerini yapabilirsin kendini yormadan dedi ama ben korkuyorum pek bir şey yapmam . Kayınvalidem ,annem ,eşim destek olacaklar doğuma kadar artık