2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Bu gün aklıma sen geldin nasıl oldun gelişmeler var mı ?

Çok geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim Benim ilk 4 5 gün çok yoğun açık sarı tonlarinda ve su gibi akıntım oldu doktorum normal dedi arada lekelenmeler geldi ufak tefek sonra giderek azaldı şuan da akıntılarım var ama yumurta akı kıvamında ve renginde.

Benim de şuan açık sarı renk akıntım var , ara da da lekelenme oluyor bana da doktorum normal dedi ama yine de sana sormak istedim canım .

Benim de şuan açık sarı renk akıntım var , ara da da lekelenme oluyor bana da doktorum normal dedi ama yine de sana sormak istedim canım .
Normal canım merak etme. Dikiş attıktan sonra içeriyi baticon renginde bir solüsyon ile yıkıyorlarmis o yüzden açık sari renkte akıntı oluyor. İstirahat ile alakalı ne dedi sana doguma kadar mı

Law & Order: Special Victims Unit 1. Sezon,1. Bölüm

#reklamdeğildir

Ne olur ne olmaz reklam olamadığını belirteyim
Ay kızlar biri daha sordu diziyi ve yanlış söylemişim sezonu 6. Sezon olacak, iki izlediğim platformda farklı sezonlar var, karıştırmışım 23 sezonluk bir diziama bütün sezonlar prime video’ da..

#reklamdeğildir.

Bölümlerin hepsini izlemeyin etkisi altında kalmayın

Normal canım merak etme. Dikiş attıktan sonra içeriyi baticon renginde bir solüsyon ile yıkıyorlarmis o yüzden açık sari renkte akıntı oluyor. İstirahat ile alakalı ne dedi sana doguma kadar mı
Çalışmayacaksın rapor vereceğim doğum iznine kadar dedi . İlk bir hafta çok dikkat et sonra gündelik işlerini yapabilirsin kendini yormadan dedi ama ben korkuyorum pek bir şey yapmam . Kayınvalidem ,annem ,eşim destek olacaklar doğuma kadar artık

Canım biz üniversite hastanesinde yaptırmıştık orası aramıyor biz kendimiz senesi dolcağı zaman gidip dilekçe verip ücretini ödedik.

Canım biz üniversite hastanesinde yaptırmıştık orası aramıyor biz kendimiz senesi dolcağı zaman gidip dilekçe verip ücretini ödedik.
Evet buraya yazdıktan sonra telefonda görüştük, bizim merkez de öyle yapıyormuş. Teşekkür ederim canım

Öyle canım benim de annem yanımda yoksa çok zor olurdu. Ben de yavaştan ayaklanmak istiyorum ama çok korkuyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…