- 6 Haziran 2024
- 131
- 134
- 30
Ohh dinlen gez sen daha iyi bilirsin kendini nazlı bebekler de ondan belirti yokBenim aynı yatıyorum genellikle arada kalkıp dolanıyorum geri yatıyorum ama belirtim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh dinlen gez sen daha iyi bilirsin kendini nazlı bebekler de ondan belirti yokBenim aynı yatıyorum genellikle arada kalkıp dolanıyorum geri yatıyorum ama belirtim yok
Özge hoca ve pek memnun değiliz. Herhangi bişey olduğunda kimseye ulaşamıyoruz ve transfer sonrası şunu yapabilirsin bunu yapamazsın gibi hiç bilgi verilmiyor. Bir senedir gidip geliyoruz ve elde var sıfır. Opu sonrası ohss oldum vücudum su topladı ve hiçbir müdahalede bulunmadılarEmek doğer sizinki kim
Aslında özge hocada çok iyi ve dinler çok yardımcıdır.mutlaka bi sebebi vardır.ama genede emek hocayı kimseye değişmem.ilk sefer yumurta toplattigimda bendede kanama riski olabilir diye beni o akşam yatirmislardi.cok ilgililerdi.butun işlemleri en ufak ayrintisinna kadar ne olcksa emek hoca ilgileniyo.bu transferimi gene emek hoca yaptı.bide onu dene derimÖzge hoca ve pek memnun değiliz. Herhangi bişey olduğunda kimseye ulaşamıyoruz ve transfer sonrası şunu yapabilirsin bunu yapamazsın gibi hiç bilgi verilmiyor. Bir senedir gidip geliyoruz ve elde var sıfır. Opu sonrası ohss oldum vücudum su topladı ve hiçbir müdahalede bulunmadılar
Ayyy inşallahOhh dinlen gez sen daha iyi bilirsin kendini nazlı bebekler de ondan belirti yok
Ankara Mikrogen de yaptırdım. Aşı işe yarıyor dediler baklım görücez sonuç ne olacakNk testini nerde yaptırdınız? Bu aşı o katil hücrelerini baskılıyor muymuş?
Benimde ara ara oluyor kasık ağrısı inşallah iyiye işarettir bir de transferden sonra eve geldikten beri aşırı uykum var gözümü açamıyorum ilaçlardan herhaldeKasık ağrım iyice arttı kuzum ya bacaklarıma vuruyor ağrısı korkuyorum biraz neden böyle oluyor diye sen nasılsın var mı ağrın falan
Dogru soyluyorsunuz dikkatli olmak gerekiyor tabii. Ama bir yandan da saglikli gebelik parande atsaniz dusmez diyorlar. Umarim iyi haberler aliriz hepimiz. allah herkesi baska bir seyle siniyor sanirim. Hemen hamile kalan ve hic dikkat etmeyen o kadar cok arkadasim var ki.Bende böyle düşünmüyorum eğer öyle olsa doktorlar ilk 3 gün dikkat edin demez bide bizim ki doğal bi gebelik değil doğal gebelik ile karşılaştırmak bana göre normal gelmiyor daha dikkatli olmakta fayda var bence nasip işi bunlar ama biraz da dikkatli olmaktan zarar gelmez
O bende de var sürekli uykum geliyorBenimde ara ara oluyor kasık ağrısı inşallah iyiye işarettir bir de transferden sonra eve geldikten beri aşırı uykum var gözümü açamıyorum ilaçlardan herhalde
Evet çok doğru canım benim inan ki ama bizim ki Allahtan doğal olan değil suni ilaçlarla olduğu için hormonlarımız falan bi nebzeye kadar ben dikkatli olmayı düşünüyorum 4 ay kadar özellikle bu sürekli yatmaktan kastım değil tabiki ama onlar gibi değilizDogru soyluyorsunuz dikkatli olmak gerekiyor tabii. Ama bir yandan da saglikli gebelik parande atsaniz dusmez diyorlar. Umarim iyi haberler aliriz hepimiz. allah herkesi baska bir seyle siniyor sanirim. Hemen hamile kalan ve hic dikkat etmeyen o kadar cok arkadasim var ki.
Progestan fitil uyku yapıyorO bende de var sürekli uykum geliyor
Evet zaten bebeklerimiz sag salim dogana kadar icimizdeki endisenin kolay kolay gececegini sanmiyorum. ben rahim dinlendirmede kimyasal gebelik gecirdim bu arada. 2 senedie olmayan sey rahim dinlendirmede oldu. O yuzden pozitif gormekle de is bitmiyor. Neyse moral bozmak yok.Evet çok doğru canım benim inan ki ama bizim ki Allahtan doğal olan değil suni ilaçlarla olduğu için hormonlarımız falan bi nebzeye kadar ben dikkatli olmayı düşünüyorum 4 ay kadar özellikle bu sürekli yatmaktan kastım değil tabiki ama onlar gibi değiliz
Fitil değil de iğne kullanıyorum kızlar ben çok kafaya takıyorum ağrıları sancıları ya korkuyorumProgestan fitil uyku yapıyor
Yaa bu kadar stresden bile olur bence çok streslisin biraz rahatlaFitil değil de iğne kullanıyorum kızlar ben çok kafaya takıyorum ağrıları sancıları ya korkuyorum
Aynen öyle moral bozmak yok inşallah listem full pozitif çeksin yaEvet zaten bebeklerimiz sag salim dogana kadar icimizdeki endisenin kolay kolay gececegini sanmiyorum. ben rahim dinlendirmede kimyasal gebelik gecirdim bu arada. 2 senedie olmayan sey rahim dinlendirmede oldu. O yuzden pozitif gormekle de is bitmiyor. Neyse moral bozmak yok.
Bizde emek hocaya geçmeyi düşünüyoruz. Sizin üçüncü transferinizmiş daha öncekiler tutmadı mıAslında özge hocada çok iyi ve dinler çok yardımcıdır.mutlaka bi sebebi vardır.ama genede emek hocayı kimseye değişmem.ilk sefer yumurta toplattigimda bendede kanama riski olabilir diye beni o akşam yatirmislardi.cok ilgililerdi.butun işlemleri en ufak ayrintisinna kadar ne olcksa emek hoca ilgileniyo.bu transferimi gene emek hoca yaptı.bide onu dene derim
Ay rahatlayamiyorum habire yiyorum bişeyler izliyorum 5 dk da bir bakıyorum belirtiler neler ağrı olunca noluyo vs vsYaa bu kadar stresden bile olur bence çok streslisin biraz rahatla
Ayy ama kuzum olmaz öyle biraz düşünmemeye çalış stres vücutta kortizonu yükseltiyormuş oda tutunmaya engel oluyor yapma bunuAy rahatlayamiyorum habire yiyorum bişeyler izliyorum 5 dk da bir bakıyorum belirtiler neler ağrı olunca noluyo vs vs
Yani pcos deniliyor onun dışında bir problem yok 6 embriyom oluştu benim 4 tane transfer ettik tutmadı bu 3.TransferimSizin ne probleminiz vardı
5.gun embriyosu 1 embriyo transfer olacak tesekkur ederimEmbriyo bilgisi derken kaçıncı gün embriyosu kaç adet transfer olacak o şekilde onu da söylerseniz listeye yazıcam