Kızlar herkesin genelde sabah mide bulantıları olur. Benim tam tersi gece oldu mu yatmadan önce mide bulantım oluyor ama böyle afedersiniz kusacak kadar değil. Millet gider Mersin’e biz tersine
Normal canım bence kusmakta kötü çünkü sonraki günlerde kusarken kasılan yerler ağrıyor, farkın tarzın boşver olsunda
Benim gece gündüz sürekli bulanıyor gece de bu yüzden uyuyamıyorum tuzlu peynir biraz bastırıyor, yarım saat sonra yine başlıyor ama çok şükür her halimize olsun olsun sıkıntı yok
Canım çok şükür şu aralar lekelenmelerim yok. Doktorum da artık bebek kendini kurtardı 10. haftadan sonraki lekelenme ve kanamalar pek önemli değil artık demişti rahim ağzı hassaslaştığı için yoğun fiziksel aktivite sonrası ufak tefek lekelenmeler olabilir dedi. Ben de İzmir tulum peyniri yiyorum durmadan bulantıma iyi geliyor akşamları bile yiyorum. Benim bulantılarım çok dengesiz 3 gün oluyor 2 gün olmuyor falan ama daha tamamen kesilmedi hayırlısı bakalım
Sen kaç haftalık oldun canım şuan
Ay çok sevindim canım benim ne kadar şükretsek az, bizim mide bulantıları gece gündüz var, seninki güzelmiş bak vardiyalı oluyor gibi
biz haftalık olarak sizden küçüğüz herhalde annesi
10+4 ‘üz ama doktorlar bazen 2 gün fazla da söylüyor neye göre değişiyor bilmiyorum, saldım iyi olsunlar da işte en son böyle denildi
Canım bence güzel bir haber, hatırladığım kadarıyla kanama alanı bebekten büyüktü değil mi çok şükür bak azalmış, daha ne olsun Rabbimin izniyle 3 ay geçti gibi kaldı 7 ay
kendini bu süreçte yormamaya çalış, tansiyon belki heyecandan olmuş olabilir çünkü ne zaman doktora gitsek çok heyecanlı oluyoruz ne kadar bu duruma alışmak gerekse de elde değil
Neyse Rabbimin izniyle daha da hayırlı, iyi, güzel sonuçlar alacaksın, alacağız canım benim bebek için en sağlıklısı neyse o olsun sezeryan, normal doğum önemli değil bebeğin ve annenin sağlığı önceliğimiz. O yüzden bence hayırlı, güzel bir haber bu annesi