2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Kızlar herkesin genelde sabah mide bulantıları olur. Benim tam tersi gece oldu mu yatmadan önce mide bulantım oluyor ama böyle afedersiniz kusacak kadar değil. Millet gider Mersin’e biz tersine 😂
12. haftaya girdik daha hiç sabah bulantım olmadı benim de. Kahvaltıdan sonra bazen öğleden sonra falan başladı hiç kusmadım ama bulantım olunca elimi kolumu kaldıracak halim de olmuyor. Onun da çaresini gezmekte buldum dışarı çıkıp biraz yürüyünce rahatlıyorum 😊

Kızlar bu baş ağrılarım için doktorum beni nörolojiye yönlendirmişti. Migren atakları için Blokaj işlemi yapıyorlarmış. Sinirlere insülin iğnesi ile ilaç veriyorlarmış. Bebek için hiç bir zararı yokmuş. Yapılan ilaç vücuda yayılmayıp o bölgede kalıyormuş sadece.3 seans yapılacak etkisi 3-4 ay sürüyormuş. Haftaya doktorumla tekrar görüşüp işlemi yaptırmayı düşünüyorum. Bazı arkadaşlar vardı ağrı çok çeken belki fikir olur sizlere de. 🤗

Ya canım bebeğin büyüdüğüne dair belirtiler olduğu için ben de mutlu oluyorum yalan yok, olduğunda özellikle eşime nazlanıyorum ama şikayet değil haşa..olmadığında da bir evhama kapılıyorum ama bende genelde geçmek bilmeyen bir mide bulantısı var çok şükür🥰Van otlu peynir iyi geldi gibi sürekli onu yiyip duruyorum çokta severim zaten ❤️💐 çok sevindim senin adınada🐣bu arada kanamaların azaldı mı nasılsın artık tehlike geçti sayılır değil mi çünkü doktorum bundan sonraki küçük kanamalar ciddi kanamalar değil demişti.
Canım çok şükür şu aralar lekelenmelerim yok. Doktorum da artık bebek kendini kurtardı 10. haftadan sonraki lekelenme ve kanamalar pek önemli değil artık demişti rahim ağzı hassaslaştığı için yoğun fiziksel aktivite sonrası ufak tefek lekelenmeler olabilir dedi. Ben de İzmir tulum peyniri yiyorum durmadan bulantıma iyi geliyor akşamları bile yiyorum. Benim bulantılarım çok dengesiz 3 gün oluyor 2 gün olmuyor falan ama daha tamamen kesilmedi hayırlısı bakalım 😅 Sen kaç haftalık oldun canım şuan

Kızlar bir kızımız bir oğlumuz olacak Allah nasip ederse 🥰🥰🥰

Hepinize güzel dilekleriniz için heyecanımı paylaştığınız için çok çok teşekkür ederim 🥰🥰 en güzel haberlerle sizlerin bebişlerinizin cinsiyetlerini de öğrenelim inşallah ❤️❤️🤲🤲🥰🥰
Canım Allah hayırlısı ile ikisini de kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰

Arkadaşlar bugün kontrole gittim..kanama alanı 1 cm kaldı..ama bebek büyüdükçe plasenta rahim ağzını kapatmış..bu duruma plasenta previa deniyor ve riskli bir durum..plasentadan kanama olabiliyor ki istirahat edeceğim için inşallah öyle birşey olmaz..ayrıca plasenta doğum yolunu kapadığı için normal doğum şansım yok.. bebeğimin büyümesi iyi çok şükür..bu arada doktor tansiyonumu ölçtü 14 e 9 çıktı, tansiyon ilacım vardı önceden ama normale döndüğü için bırakmıştım şimdi gebeliğe uygun tekrar başladık..inşallah başka komplikasyon görülmeden büyür bebeğim🤲🤲🤲hepimiz sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza🤲🤲🤲

Giremiyorum buraya.Berbat bir kürtaj süreci geçirdim.İnanmazsın hala kanamam var. Regl olmayı bekliyoruz.Bakalım…teşekkür ederim sorduğun için.Baya zaman oldu biliyorum.Anca :) umarım tüm kızların bebişleri iyidir.Sizin için dua ediyorum.
Canim benim iyi olursun insallah dualarim seninle.

Arkadaşlar bugün kontrole gittim..kanama alanı 1 cm kaldı..ama bebek büyüdükçe plasenta rahim ağzını kapatmış..bu duruma plasenta previa deniyor ve riskli bir durum..plasentadan kanama olabiliyor ki istirahat edeceğim için inşallah öyle birşey olmaz..ayrıca plasenta doğum yolunu kapadığı için normal doğum şansım yok.. bebeğimin büyümesi iyi çok şükür..bu arada doktor tansiyonumu ölçtü 14 e 9 çıktı, tansiyon ilacım vardı önceden ama normale döndüğü için bırakmıştım şimdi gebeliğe uygun tekrar başladık..inşallah başka komplikasyon görülmeden büyür bebeğim🤲🤲🤲hepimiz sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza🤲🤲🤲
İnşallah 🤲🏻 Çok geçmiş olsun. Yolunuz kolaylaşsın inşallah

Hic moralini bozma canim benim arkadasimin da oyleydi ama %90 hamilelerin 20.haftaya kdar duzeliyo plasenta yukari cikiyoe genelde

Kızlar herkesin genelde sabah mide bulantıları olur. Benim tam tersi gece oldu mu yatmadan önce mide bulantım oluyor ama böyle afedersiniz kusacak kadar değil. Millet gider Mersin’e biz tersine 😂
Normal canım bence kusmakta kötü çünkü sonraki günlerde kusarken kasılan yerler ağrıyor, farkın tarzın boşver olsunda 😂🤭 Benim gece gündüz sürekli bulanıyor gece de bu yüzden uyuyamıyorum tuzlu peynir biraz bastırıyor, yarım saat sonra yine başlıyor ama çok şükür her halimize olsun olsun sıkıntı yok🤭
Canım çok şükür şu aralar lekelenmelerim yok. Doktorum da artık bebek kendini kurtardı 10. haftadan sonraki lekelenme ve kanamalar pek önemli değil artık demişti rahim ağzı hassaslaştığı için yoğun fiziksel aktivite sonrası ufak tefek lekelenmeler olabilir dedi. Ben de İzmir tulum peyniri yiyorum durmadan bulantıma iyi geliyor akşamları bile yiyorum. Benim bulantılarım çok dengesiz 3 gün oluyor 2 gün olmuyor falan ama daha tamamen kesilmedi hayırlısı bakalım 😅 Sen kaç haftalık oldun canım şuan
Ay çok sevindim canım benim ne kadar şükretsek az, bizim mide bulantıları gece gündüz var, seninki güzelmiş bak vardiyalı oluyor gibi 😅🤭 biz haftalık olarak sizden küçüğüz herhalde annesi😅🤭 10+4 ‘üz ama doktorlar bazen 2 gün fazla da söylüyor neye göre değişiyor bilmiyorum, saldım iyi olsunlar da işte en son böyle denildi🐣🐣🐣
Canım bence güzel bir haber, hatırladığım kadarıyla kanama alanı bebekten büyüktü değil mi çok şükür bak azalmış, daha ne olsun Rabbimin izniyle 3 ay geçti gibi kaldı 7 ay💪🏻kendini bu süreçte yormamaya çalış, tansiyon belki heyecandan olmuş olabilir çünkü ne zaman doktora gitsek çok heyecanlı oluyoruz ne kadar bu duruma alışmak gerekse de elde değil 😅🤷🏻‍♀️Neyse Rabbimin izniyle daha da hayırlı, iyi, güzel sonuçlar alacaksın, alacağız canım benim bebek için en sağlıklısı neyse o olsun sezeryan, normal doğum önemli değil bebeğin ve annenin sağlığı önceliğimiz. O yüzden bence hayırlı, güzel bir haber bu annesi🥰💐

Çok geçmiş olsun canım yakın bi arkadaşımın iki bebeği var ikisine de hamileyken seninle aynı durumdaydı maşallah ikisi de sağlıklı ve yanındalar şu an. Allah yardımcın olsun bebeğini sağlıkla kucağına aldırsın içini ferah tut kendine dikkat et 😊

Kızlar bu baş ağrılarım için doktorum beni nörolojiye yönlendirmişti. Migren atakları için Blokaj işlemi yapıyorlarmış. Sinirlere insülin iğnesi ile ilaç veriyorlarmış. Bebek için hiç bir zararı yokmuş. Yapılan ilaç vücuda yayılmayıp o bölgede kalıyormuş sadece.3 seans yapılacak etkisi 3-4 ay sürüyormuş. Haftaya doktorumla tekrar görüşüp işlemi yaptırmayı düşünüyorum. Bazı arkadaşlar vardı ağrı çok çeken belki fikir olur sizlere de. 🤗
Çok teşekkürler şimdilik 1 atak geçirdim ama aklımda olsun. Seanslara başladığınızda da bilgi verirseniz çok sevinirim 🌺

Kızlar bir kızımız bir oğlumuz olacak Allah nasip ederse 🥰🥰🥰

Hepinize güzel dilekleriniz için heyecanımı paylaştığınız için çok çok teşekkür ederim 🥰🥰 en güzel haberlerle sizlerin bebişlerinizin cinsiyetlerini de öğrenelim inşallah ❤️❤️🤲🤲🥰🥰
Ay masallah sagliklica kucagina almak nasip olsun insallah canim benim gözün aydin🥰❤️
Annelerin duasi kabul olur nolur banada dua et Rabbim banada nasip etsin.. 6.ci tüp bebek ve 2 bebek. Kaybim var..😔

Arkadaşlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim..rabbim bize de isteyen arzulayan uğraşan her anne adayına da bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin🤲🤲🤲tansiyon hastalığım vardı zaten ama düzene girmişti o yüzden ilacı bırakmıştım ama istirahat halinde bile yükselmeye başladı tekrar ilaca başladık..inşallah plasenta yukarı çekilir de bebeğime bir zararı dokunmaz🤲🤲🤲
Kubii38 Kubii38
Seninle herşeyimiz aynıydı..sen de hep dualarımdasın rabbim sana da nasip edecek buna inanıyorum🤲🤲🤲

Arkadaşlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim..rabbim bize de isteyen arzulayan uğraşan her anne adayına da bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin🤲🤲🤲tansiyon hastalığım vardı zaten ama düzene girmişti o yüzden ilacı bırakmıştım ama istirahat halinde bile yükselmeye başladı tekrar ilaca başladık..inşallah plasenta yukarı çekilir de bebeğime bir zararı dokunmaz🤲🤲🤲
Kubii38 Kubii38
Seninle herşeyimiz aynıydı..sen de hep dualarımdasın rabbim sana da nasip edecek buna inanıyorum🤲🤲🤲
Saglikla insallah kucagina al canim benim , bana nasip olmadi sana olsun insallah❤️🤲🏻
Allah ragzi olsun canim cok tesekkür ederim
Burda dua almak bile cok güzel cünki Annelerin Dualari kabul olur🥰

Süper ikisi bir arada maşallah..rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin🤲🤲🤲

Canım Allah hayırlısı ile ikisini de kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🥰

Saglikli sıhhatli bir şekilde kucağınıza alın inşallah 🤲

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah tüm güzellikler hatta kat kat fazlası sizlerle olsun bebişlerinizin hayırlı güzel sağlıklı haberlerini alın inşallah 🤗🤗🥰🥰

Çok çok g
Çok çok geçmiş olsun bebeğiniz iyi çok şükür ki güzel haber almışsınız. Onun dışında başka hiçbir şeyi düşünmeyin gebelik upuzun bir yol bebek iyi olduğu sürece diğerlerine bir şekilde çözüm bulunur. Rabbim en kısa zamanda şifanızı versin inşallah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alın 🥰

Ay masallah sagliklica kucagina almak nasip olsun insallah canim benim gözün aydin🥰❤️
Annelerin duasi kabul olur nolur banada dua et Rabbim banada nasip etsin.. 6.ci tüp bebek ve 2 bebek. Kaybim var..😔
Dualarımda direk adınızı geçiriyorum 🥰🥰 imtihan dünyası bu dünyada ne ile sınanacağımızı bilemiyoruz sizin imtihanınızda bu alan olmuş.. Rabbim büyük ve bizleri ne yaşadığımızı ne hissettiğimizi hepsini biliyor.. Her zorluğun ardında iki kolaylık vardır hiç bir zaman unutmayın.. Başımıza her şey gelebilir tüm bunlara karşı yapabileceğimiz en güzel şey tevekkül etmek ❤️❤️ kendime nasıl dua ettiysem aynı içtenlikle her seferinde size de ediyorum 🥰🥰 Rabbim kolaylaştırsın yar ve yardımcınız olsun inşallah 🤲🤲 herşey güzel olacak sizin güzel haberlerinizi de alacağız ben tüm kalbimle inanıyorum lütfen sizde inanın 🤗🤗

X