- 14 Ekim 2023
- 382
- 362
- 36
3. Gün embriyosu Eflinn34Benimde transfer günüm belli oldu. Yaş 35 transfer tarihi 07 si test tarihi 19 u. 2 embriyo 2. Deneme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3. Gün embriyosu Eflinn34Benimde transfer günüm belli oldu. Yaş 35 transfer tarihi 07 si test tarihi 19 u. 2 embriyo 2. Deneme
Ekledim3. Gün embriyosu Eflinn34
Gayet iyi canımArkadaşlar bugün 3. Gün 12 embriyo varmış ama şuan 9u gelişim gösteriyormuş sizce iyi midir
Peki katil hücreleri baskılamak için ne uygulamak size1 düşüğüm oldu başarısız tüp bebek denemelerim oldu o yüzden bu test i yaptılar
Uygulanacak*Peki katil hücreleri baskılamak için ne uygulamak size
İşte bi sürü şey yaşamışsınız doktorlar niye bağışıklığa bakmıyo anlamıyorum. O yüzden kendi bilgimle gidiyorum doktorun yanına bağışıklık baskılayıcı isticem prednol dekort tarzı.. kilo da alsam valla kilosunda değilim hayırlısı ile sağlıklı bir bebeğim olsun inşallahHadi ya çok geçmiş olsun canım benimde düşüğüm oldu tutmayanlar oldu boş gebelik de oldu ama öyle bir test yapılmadı hiç sen mi istedim yokda doktorun mu baktı
Sizin ne probleminiz vardıCanım benide eklermisin 16 ağustos transfer tarihim 3.denemem yaş 25 2 adet embriyo transfer edilecek
Yasim 25İnşallah Allah ol dedikten sonra olur
Yaşınızı embriyo bilginizi , transfer ve test tarihini yazarsanız listeye sizi de ekleyeyim
Embriyo bilgisi derken kaçıncı gün embriyosu kaç adet transfer olacak o şekilde onu da söylerseniz listeye yazıcamYasim 25
Embriyo kaliteme doktor cok iyi dedi ama sklasini bilmiyorum pgt ye gittiler
Transfer tarihi 22 agustos
Test tarihi 4 eylul
Merhaba bende Umuttepe de tedavi görüyorum ama pek memnun değilim bu 3. Transferim olucak .Bende kocaelinde oturuyorum.3.transferim oldu bu.hepsini aynı doktor yaptı ve çok memnunum ben.umuttepe araştırma hastanesi.bi burayida dene istersen
Emek doğer sizinki kimMerhaba bende Umuttepe de tedavi görüyorum ama pek memnun değilim bu 3. Transferim olucak .
Hangi hoca ile ilerliyorsunuz
Merhaba benimde 19 toplandı 12 si döllendi 5. Güne 4AA kalite 4 embriyom kaldı ve donduruldu Eylül ün ortasına transfer olacağım inşallah sayı bana biraz az geldi ama eşim ve doktorum güzel çok iyi diyorlar en azından kaliteleri güzel diye beni motive ediyorlarMerhaba benim 17 yumurta toplandı. 12si döllendi.1. Gün 8 2. Gün yine 8di 5. Güne sadece 3 embriyo kalmıştı.
Gayet iyi canım kaliteli embriyolarin inşallah güzel sonuçlar alırızMerhaba benimde 19 toplandı 12 si döllendi 5. Güne 4AA kalite 4 embriyom kaldı ve donduruldu Eylül ün ortasına transfer olacağım inşallah sayı bana biraz az geldi ama eşim ve doktorum güzel çok iyi diyorlar en azından kaliteleri güzel diye beni motive ediyorlar
Amin inşallah çok teşekkür ederim hepimiz sağlıklı güzel bebişler doğuralımGayet iyi canım kaliteli embriyolarin inşallah güzel sonuçlar alırız
Gayet iyiArkadaşlar bugün 3. Gün 12 embriyo varmış ama şuan 9u gelişim gösteriyormuş sizce iyi midir
1 taneyi bulamayanlar var cok iyiGayet iyi
İnşallah balımAmin inşallah çok teşekkür ederim hepimiz sağlıklı güzel bebişler doğuralım
Az kaldı dayaaan