- 5 Haziran 2024
- 324
- 175
Allah'ım hepimize yardım etsinBenim yok kuzum normal mi değil mi bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah'ım hepimize yardım etsinBenim yok kuzum normal mi değil mi bilmiyorum
Canım gönlünü ferah tut, geç döllenme olmuş olabilir. Tam gününde test yapan ve 10 olan birisinin sağlıkla ilerlediğini okumuştum. Stres yapmamaya çalış. En azından kenarda bekleyen donmuşlar var onları düşünerek rahatlat kendini. Pek çoğumuzun bu umut kapısı dahi yok.benim maalesef ki negatif dün kan vermiştim 9.gün negatif sonuç hayırlısı artık
Çok geçmiş olsun, ins en kısa zamanda toplarsın.Düzeldi çok şükür ara ara düşüyor ama ilaçlardan sanırım
Benm hiç düşügüm olmadı hatta ilk transferim tuttu bence doktordan doktora değişiyorr tabi kişiylede alakalıEk nedenlere bakıyorlar daha önce düşüğü olan kadınlarda da çift koyuluyor. Tabi bide özellerde bazı doktorlar esnetebiliyor sanırım. Eflinn34
Adet agrısı olabilir demişti ama kanaman yoksa şiddetli agrın inşallah tutunmadırBenim sürekli ve böyle adetin ilk günü ağrısı olur ya daha fazla aynen öyle
Benimde ikinci gun ama hic oyle seyler yok. yerlesme olabilirDaha ilk günüm
Evet tutunma olabilir. Ay bende niye yok ya hic bisey yokAdet agrısı olabilir demişti ama kanaman yoksa şiddetli agrın inşallah tutunmadır
Kanama yok inşallah ama ilk günden olur mu tutunmaAdet agrısı olabilir demişti ama kanaman yoksa şiddetli agrın inşallah tutunmadır
Belime de yayılıyor ağrısıBenimde ikinci gun ama hic oyle seyler yok. yerlesme olabilir
2. Gün baslıyor diye biliyorum dualarımızla güzel olucak herşeyimizKanama yok inşallah ama ilk günden olur mu tutunma
Herkesin bünyesi farklıdır bence kötü düşünmeEvet tutunma olabilir. Ay bende niye yok ya hic bisey yok
İnşallah2. Gün baslıyor diye biliyorum dualarımızla güzel olucak herşeyimiz
Embriyolar kütlesel olarak ağırlığa sahip değiller ki . Mikroskopla bakılınca ancak görünüyorlar. O yüzden yer çekiminden etkilenmezler hiç merak etme annesiYok canim transferden once kalcadan basladik 1 haftadir devam simdi bide gobekten iki igne eklendi. 3 unede 12 gun devam edicekmisim. Igne neysede taksiyle git gel korkuyorum arabalar cukura girdikce stres oluyorum
Bana da çay- yeşil çay dahil olmak üzere tüm bitki çayları - kola- kahve ve türevleri - havuz deniz hamam yasakBen kafeinsiz sordum granül kahve filtre kahve önermedi. Sadece günde bir tane Türk kahvesi içebilirsin dedi ben içiyorum
5. Gun embriyosu 1-3 gun arasinda yerlesiyormusKanama yok inşallah ama ilk günden olur mu tutunma
ne guzel yazmissiniz. Yarin korkusuzca gidicem igneye anne olarakEmbriyolar kütlesel olarak ağırlığa sahip değiller ki . Mikroskopla bakılınca ancak görünüyorlar. O yüzden yer çekiminden etkilenmezler hiç merak etme annesi
Ay hadi İnşallah5. Gun embriyosu 1-3 gun arasinda yerlesiyormus
Benimde ilk gün kanamam sürmüştüBenimde ikinci gun ama hic oyle seyler yok. yerlesme olabilir
Bende diyorum acaba ilk gün akşam ondan mı kötülendim bayıldım falan diyorum bi umut kanamam akşama kadar az az devam etmişti ertesi gün kesildi5. Gun embriyosu 1-3 gun arasinda yerlesiyormus
Insalah canim ya 5. Gun embriyosu ne zaman yerlesir diye aratinca oyle cikiyor. 1-3 gun arasiymis. Benim daha yarin 48 saat olucak hic belirti yok nerde bu bebek icerde kayboldu keske karnimizin icini gorseydik nereye gidiyor falan :)Bende diyorum acaba ilk gün akşam ondan mı kötülendim bayıldım falan diyorum bi umut kanamam akşama kadar az az devam etmişti ertesi gün kesildi
Benim hiç belirtim olmadı bi ilk gün öyle oldum o kadar evettt görmek mükemmel olurduInsalah canim ya 5. Gun embriyosu ne zaman yerlesir diye aratinca oyle cikiyor. 1-3 gun arasiymis. Benim daha yarin 48 saat olucak hic belirti yok nerde bu bebek icerde kayboldu keske karnimizin icini gorseydik nereye gidiyor falan :)