- 21 Mayıs 2023
- 84
- 49
Kahve kafein sebebiyle yasak. Bana kafeinsiz içebileceğim söylendi. Bahçeci’de tedavideyim.Kızlar birşey soracağım kahvesiz asla dayanamıyorum. Kafeinsiz kahve içsem sorun olur mu acaba? Bir bilginiz var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahve kafein sebebiyle yasak. Bana kafeinsiz içebileceğim söylendi. Bahçeci’de tedavideyim.Kızlar birşey soracağım kahvesiz asla dayanamıyorum. Kafeinsiz kahve içsem sorun olur mu acaba? Bir bilginiz var mı
Benim geçen transferimde hep böyleydi ağrılarımda bel ağrımda ve tutmuştuBelime de yayılıyor ağrısı
Hoşgeldin canımmBugün benim transferi saymazsak 3. günüm. İnsan sürekli dikkat edemiyor normal yaşantıma döndüm gibi bir şey. Tabii ağırlık kaldırmamaya çalışıyorum, kendimi çok yormuyorum. Ama bugün araba kullandım, araba sıcaktı panik olduk binince. Dün 2 tane market poşeti taşıdım kısa mesafe çok ağır olmayan diye panik oldum. Sürekli bir paniğim. bir yandan da insanlar fark etmeden gebe kalıyor, tutunuyor diyorum. Siz nelere dikkat ediyorsunuz???
Beni de tabloya ekler misiniiizBenden başka kimse yok mu
33 yas, 5. Gun 4bc embriyosu. 30 temmuzda transfer oldum. 12.08 test günümHoşgeldin canımm
Yaşın embriyo bilgisi transfer ve test tarihi yazarsan listeye ekleyeyim
Eklerim aynı anda birbirimize yazmışızBeni de tabloya ekler misiniiiz
Ben sadece ilk 2 gün dikkat ettim. 3. Gün bende araç kullandım. Temizlik vs yapmıyorum ama yemek bulaşık falan onları yapıyorum. Zaten hareket etmemek bana göre değil ya. Yat yat afakanlar basıyor banaBugün benim transferi saymazsak 3. günüm. İnsan sürekli dikkat edemiyor normal yaşantıma döndüm gibi bir şey. Tabii ağırlık kaldırmamaya çalışıyorum, kendimi çok yormuyorum. Ama bugün araba kullandım, araba sıcaktı panik olduk binince. Dün 2 tane market poşeti taşıdım kısa mesafe çok ağır olmayan diye panik oldum. Sürekli bir paniğim. bir yandan da insanlar fark etmeden gebe kalıyor, tutunuyor diyorum. Siz nelere dikkat ediyorsunuz???
Ekledim33 yas, 5. Gun 4bc embriyosu. 30 temmuzda transfer oldum. 12.08 test günüm
Benim de transfer tarihim 30 Temmuz Allah bize de yaşatsın inşallah33 yas, 5. Gun 4bc embriyosu. 30 temmuzda transfer oldum. 12.08 test günüm
Anladım canım teşekkürler yarın soracağımKahve kafein sebebiyle yasak. Bana kafeinsiz içebileceğim söylendi. Bahçeci’de tedavideyim.
Oldu oldu tadini cikarin sevinin bizde goruruz umarim bu cizgiyiEki Görüntüle 3460593
Kızlar bugunde yaptım bi tık daha net gibi 7. Günüm inşallah büyüyüp gelişirler
Benim de aynıydı gün aşırı kalçadan her gün sabah akşam da göbekten vuruyordum ama progestan gerçekten çok etkili tutunmada onu anladım benim bi arkadaşım normal yolla gebe kaldı kese oluştu fakat bebek oluşmadı beta değeri gittikçe düşüyodu sonra doktoru progestan fitil ve iğne verdi bugün kontrolü vardı bebek oluşmuş kalp atışını da duymuş başka doktor düşük yaparsın kesen boş demişti ama progestanla bebek oluştuProgestan hem kalcadan hem gobekten devam benim niye bilmiyorum bu kadar cok igne basim donuyor artik
Aaaa ne guzel masallah. Doktorda onemli gercekten. Yarin 3. Gunum bakalim. Catlatma ignesinin etkisi gecmistir diye test yapmaya basliycam durmamam benBenim de aynıydı gün aşırı kalçadan her gün sabah akşam da göbekten vuruyordum ama progestan gerçekten çok etkili tutunmada onu anladım benim bi arkadaşım normal yolla gebe kaldı kese oluştu fakat bebek oluşmadı beta değeri gittikçe düşüyodu sonra doktoru progestan fitil ve iğne verdi bugün kontrolü vardı bebek oluşmuş kalp atışını da duymuş başka doktor düşük yaparsın kesen boş demişti ama progestanla bebek oluştu
Aaaaaa pozitifEki Görüntüle 3460593
Kızlar bugunde yaptım bi tık daha net gibi 7. Günüm inşallah büyüyüp gelişirler
Umarım inan hepimiz için dua ediyorum suan kuran okucam hepimiz için güzel sonuclar alalım hayırlı sonuclarOldu oldu tadini cikarin sevinin bizde goruruz umarim bu cizgiyi
İnşallah canm pazartesi kan vericem nasipseAaaaaa pozitif
Maşallah darısı hepimize olsun ayy valla bende hiç belirti yokİnşallah canm pazartesi kan vericem nasipse
Ay hadi inşallah. kac tane embriyo koyuldu size? Kacinci denemeniz?Benim de transfer tarihim 30 Temmuz Allah bize de yaşatsın inşallah