- 26 Şubat 2024
- 1.070
- 678
- 27
Bende oda yokValla ben de hissetmiyorum:) arada bi su gibi akinti geliyo o kadar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende oda yokValla ben de hissetmiyorum:) arada bi su gibi akinti geliyo o kadar.
Çok teşekkür ederimAmin inşallah ekledim listeye
Fitillerden oluyor benimdeBende oda yok
Ben kafeinsiz sordum granül kahve filtre kahve önermedi. Sadece günde bir tane Türk kahvesi içebilirsin dedi ben içiyorumKızlar birşey soracağım kahvesiz asla dayanamıyorum. Kafeinsiz kahve içsem sorun olur mu acaba? Bir bilginiz var mı
Bana da bitane içebilirsin dedi riski azaltmak için acaba kafeinsiz içsem nasıl olur diye düşündüm. Olmadı arayıp sorayımBen kafeinsiz sordum granül kahve filtre kahve önermedi. Sadece günde bir tane Türk kahvesi içebilirsin dedi ben içiyorum
Ay balım içmeyince inanilmaz baş ağrısı oluyor sigarada kullanıyorum ya onuda kesmeye yakınım kahvede olmazsa strese gireceğimGaranti için sanırım
canım içme değer mi sence ? Kahveyi kesinlikle önermiyorlar çay da kısıtlı hiç içmesen daha iyi içmemelisin bence
ben normalde de kafeinsiz kahve tüketirdim yasak dedi :)) bende üstelemedimBana da bitane içebilirsin dedi riski azaltmak için acaba kafeinsiz içsem nasıl olur diye düşündüm. Olmadı arayıp sorayım
Hmm anladım canım yasaksa daha yapabileceğimiz birşey yokben normalde de kafeinsiz kahve tüketirdim yasak dedi :)) bende üstelemedim
Haa anladım öyle akıntı benimde var fitil kaynaklıFitillerden oluyor benimde
Onun yerine kabak çekirdeği çitleAy balım içmeyince inanilmaz baş ağrısı oluyor sigarada kullanıyorum ya onuda kesmeye yakınım kahvede olmazsa strese gireceğim
Öyle yapacağım artıkOnun yerine kabak çekirdeği çitle
Anlaştığımıza sevindimÖyle yapacağım artık
Kesintisiz devamlı adet sancısı gibi sancım var normal mi?Anlaştığımıza sevindim
Benim yok kuzum normal mi değil mi bilmiyorumKesintisiz devamlı adet sancısı gibi sancım var normal mi?
Benimde yok ama bilemiyorumBenim yok kuzum normal mi değil mi bilmiyorum
Benim var canım ama aralıklı oluyor sürekli değilKesintisiz devamlı adet sancısı gibi sancım var normal mi?
Transferin kaçıncı günü ? Bazılarında okuyorum hamilelik belirtisi oluyormus adet olacakmıs gıbı agrılarKesintisiz devamlı adet sancısı gibi sancım var normal mi?
Ek nedenlere bakıyorlar daha önce düşüğü olan kadınlarda da çift koyuluyor. Tabi bide özellerde bazı doktorlar esnetebiliyor sanırım. Eflinn34Sanırım doktordan doktora değişiyor benm yasımda 27 suan ama ilk yaptıgım yasın 24 dü ve cift embriyo koydu
Daha ilk günümTransferin kaçıncı günü ? Bazılarında okuyorum hamilelik belirtisi oluyormus adet olacakmıs gıbı agrılar
Benim sürekli ve böyle adetin ilk günü ağrısı olur ya daha fazla aynen öyleBenim var canım ama aralıklı oluyor sürekli değil