- 5 Haziran 2024
- 324
- 175
Hayırlı olsunnnBen bugün transfer oldum ve hapsurmanin oksurmenin bir zararı olmayacağı söylendi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsunnnBen bugün transfer oldum ve hapsurmanin oksurmenin bir zararı olmayacağı söylendi
Aminn Allah'ım hepimize cümle isteyen herkese sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatları kolaylıkla nasip etsin bu tedavilerimiz vesilemiz olsunHayırlı olsunnn
Ay amin amin inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Yaş kaçtı nerede tedavi görüyorsunuzAminn Allah'ım hepimize cümle isteyen herkese sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatları kolaylıkla nasip etsin bu tedavilerimiz vesilemiz olsun
Olmaz sanırım ama sen bidahakine 3-4 parmak yanı diye uyarDaha uzaga yapti 5 parmak nerdeyse doktora sorsam mi bisey olur mu acaba yada etkisi olmaz mi ignenin bide hangisini o tarafa yapti bilmiyorum her yerim igne oldu ya
Yok canim ben yapamiyorum kendime kolay mi acaba yapabilir miyim bilmiyorum. Kalcadan da vuruluyorum ya gitmisken ucunu birden vurduruyorumOlmaz sanırım ama sen bidahakine 3-4 parmak yanı diye uyar
İğneyi siz yapamıyor musunuz
Merhaba hoşgeldinizBen bugün transfer oldum ve hapsurmanin oksurmenin bir zararı olmayacağı söylendi
Haa kalçadan varsa tamam ben progestan göbekten vuruyorumYok canim ben yapamiyorum kendime kolay mi acaba yapabilir miyim bilmiyorum. Kalcadan da vuruluyorum ya gitmisken ucunu birden vurduruyorum
Progestan hem kalcadan hem gobekten devam benim niye bilmiyorum bu kadar cok igne basim donuyor artikHaa kalçadan varsa tamam ben progestan göbekten vuruyorum
Ben de sigarasiz duramiyorum ama cok ilginc ignelerden sonra hic canim istemedi 1 taneyi icerken attim icemedim. Sizinde oyle olur caniniz istemez. Bana cook acik cay bi tane ic dediler onu da icemedim.Kızlar birşey soracağım kahvesiz asla dayanamıyorum. Kafeinsiz kahve içsem sorun olur mu acaba? Bir bilginiz var mı
Garanti için sanırımProgestan hem kalcadan hem gobekten devam benim niye bilmiyorum bu kadar cok igne basim donuyor artik
canım içme değer mi sence ? Kahveyi kesinlikle önermiyorlar çay da kısıtlı hiç içmesen daha iyi içmemelisin benceKızlar birşey soracağım kahvesiz asla dayanamıyorum. Kafeinsiz kahve içsem sorun olur mu acaba? Bir bilginiz var mı
Merhaba hosbuldumMerhaba hoşgeldiniz
Yaşınız embriyo bilgisi transfer ve test tarihini yazarsanız listemize ekleyelim
Yok canim transferden once kalcadan basladik 1 haftadir devam simdi bide gobekten iki igne eklendi. 3 unede 12 gun devam edicekmisim. Igne neysede taksiyle git gel korkuyorum arabalar cukura girdikce stres oluyorumGaranti için sanırım
canım içme değer mi sence ? Kahveyi kesinlikle önermiyorlar çay da kısıtlı hiç içmesen daha iyi içmemelisin bence
Kahve tümüyle yasak kafeinsiz olması durumu değiştirmiyor maalesef. Bana böyle söylendiKızlar birşey soracağım kahvesiz asla dayanamıyorum. Kafeinsiz kahve içsem sorun olur mu acaba? Bir bilginiz var mı
Amin inşallah ekledim listeyeMerhaba hosbuldum
34 yaş, 5. Gün tek embriyo,transfer tarihi 02.08.2024 , test tarihi 12.08.2024
3. Tüp bebek denemem
Allah'ım hepimize bu tedavilerimizde sağlıklı uzun ömürlü hayirli evlatları kolaylıkla nasip etsin. Tedavilerimiz vesilemiz olsun
Ay çok iyi anlıyorum seni olacak olduktan sonra herşey nasip kafana takmaYok canim transferden once kalcadan basladik 1 haftadir devam simdi bide gobekten iki igne eklendi. 3 unede 12 gun devam edicekmisim. Igne neysede taksiyle git gel korkuyorum arabalar cukura girdikce stres oluyorum
Insallah canim benim hepimizin olsun.Ay çok iyi anlıyorum seni olacak olduktan sonra herşey nasip kafana takma
Amin inşallah ben yine birşey hissetmiyorum kendi adıma ama bakalım nasipInsallah canim benim hepimizin olsun.
Valla ben de hissetmiyorum:) arada bi su gibi akinti geliyo o kadar.Amin inşallah ben yine birşey hissetmiyorum kendi adıma ama bakalım nasip