2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Gördüm cok şükür cnm da ne bilim endise sarıyor çok korkuyorum gecen ki gebeliğim de bu aralarda sonlanmisti sanırım onun korkusundan kaynaklim hepsi bir olacak değil biliyorum ama bu insanin içindeki sey yiyor resmen beynini
Malesef insanı yiyip bitiriyor ben wc gitmek istemiyorum artık inan ki. Sadece kahve de gelmiyor pembe açık kirmizi felan da geliyor çok sinir bozucu gerçekten

Kızlar kanamam oldu doktorum hastahaneye yatış verdi şimdi dualarınızı eksik etmeyin nolur
Hic korkma canim benimde öyle bildigin adet kanamasi gibiydi 1 gün bende hastanede kaldim tebbir amacli yatiriyolar igne vurmuslar serum takilmisti sabaha hic bi kanama filan kalmamisti baby de gayet iyidi💕🥰🤲🏻

Canım benim de 6. Ve 8. Günde idrar testimde negatif çıkmıştı, kuzende de öyle testlerde ise pozitif çıktı canım çok şükür o yüzden endişe etme, herkesin farklı bir süreci oluyor Rabbimin izniyle hayırlı, iyi, güzel sonuçlar alacaksın💪🏻
Amin canım çok sağol rabbim hepimizin gönlünden geçeni hayırla versin inşallah. 1 sene süren bir tedavi çok yıprattı beni. Maddi manevi çok zor zamanlar geçirdim. O nedenle çok heyecan yaptım hayırlısı artık.

Aynen öyle bende o sekildeyim korkuyorum cok
Ben bugün gittim dayanamadım artik. Kalp atışlarını gördüm. Kese de iyi durumda dedi ama kesenin hemen yanında kese büyüklüğünde kanama alanı var düşük riski var dedi rapor verdi dinlen dedi. İnşallah bir şey olmaz kanama alanı ne derece tehlikeli bilemiyorum.

Kızlar benim haftasonu az bi kanamam olmuştu sonrasında doktora gittiğimde kan uyuşmazlığı için iğne yaptırdı. Eşimle uyuşmazlık sorunumuz olduğu için. Sizlere de yapıldı mı bu iğne? Her kanama sonrası tekrarlanacakmış iğne.

Ben de aldım ya bi de ben fazla kilo ile başlayanlardanım sağlık ocağı doktorum da sürekli kilo almamdan lazım ilk aylar diyor ama inşallah şişkinlik gaz falandır artık 😂
İnşallah ya estfofem çok şişkinlik yapıyormuş diyorlar bi kaç güne bırakacağım inşallah ondandır görenler karnım şiş direk hamile misin diye soruyor mecbur söylüyorum ams yeni diyorum

X