- 26 Şubat 2024
- 1.070
- 678
- 27
Tamam canım o zaman iyi kalite :)Sadece hücreleri 8-7.. falan diye gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım o zaman iyi kalite :)Sadece hücreleri 8-7.. falan diye gidiyor
Eklerim canım yaşın transfer tarihini de yazarsanBeni de buraya eklermisiniz
5aa tek embriyo
3. Deneme
08.08 test tarihi
33 yaşEklerim canım yaşın transfer tarihini de yazarsan
Gerisi artık Allah'a kalmış emeklerimizin karşılığını alalım inşallah aşırı heyecanlıyim transfer günün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorumTamam canım o zaman iyi kalite :)
Ekledim33 yaş
30.07 transfer tarihim
Güzel haberlerle dönelim inşallahEkledim
Amin inşallahGüzel haberlerle dönelim inşallah
Normal canm ya benm hala devam ediyor ara ara kasıklarda iyi düşünelim iyi olucakGüzeldi sadece hafif ağrım oldu onun dışında güzel şuan hafif kramplar var kasiklarda o da normaldir diye düşünüyorum
Benim yok meselaNormal canm ya benm hala devam ediyor ara ara kasıklarda iyi düşünelim iyi olucak
Sanırım doktordan doktora değişiyor benm yasımda 27 suan ama ilk yaptıgım yasın 24 dü ve cift embriyo koyduEflinn34 bir şey soracağım yaşın çok genç nasıl 2 tane transfer ettiler . Ben 31 ilk deneme çift istedim yasal değil diyip transfer etmediler
Kötü düşünme herkesin farklı olabilir belki bedenimizle alakalıdırBenim yok mesela
Bakalım hayırlısı olsunKötü düşünme herkesin farklı olabilir belki bedenimizle alakalıdır
Bende iki tane istedim 35 yaş altı olduğun için tek embriyo transferi yapabilirim demiştiİstanbul Medicana Prof.Selman Laçin
Ay çok şükürOlmaz korkma benimde öyle olmuştu geçen transferimde ve tutmuştu
Bende hapşırıyorum olmaz sanırımHapsirdikca cok korkuyorum bi sey olmaz degil mi.
göbek deliğinden 3-4 parmak yana olacakGobekten igneyi hemsire gobek deligime sagdan cok uzak yer vurdu ya bi sey olur mu acaba
Daha uzaga yapti 5 parmak nerdeyse doktora sorsam mi bisey olur mu acaba yada etkisi olmaz mi ignenin bide hangisini o tarafa yapti bilmiyorum her yerim igne oldu yaBende hapşırıyorum olmaz sanırım
göbek deliğinden 3-4 parmak yana olacak
Ben bugün transfer oldum ve hapsurmanin oksurmenin bir zararı olmayacağı söylendiHapsirdikca cok korkuyorum bi sey olmaz degil mi.