- 18 Eylül 2021
- 380
- 130
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aynı durumda oldum hatta 10 dk sonra sürgü ye tuvaletimi yaptımBen transferden 15 dakika sonra dayanamayıp altıma sürgü çektiler birşey olur mu sizce
ben denizlideyim. Yunus Aydın doktorumNe güzel:) sizin hangi doktordu?
Benim ikinci denemem onunla ilgisi olabilir sanırım hangi hastanede tedavi görüyorsunuz doktorunuz kimEflinn34 bir şey soracağım yaşın çok genç nasıl 2 tane transfer ettiler . Ben 31 ilk deneme çift istedim yasal değil diyip transfer etmediler
İstanbul Medicana Prof.Selman LaçinBenim ikinci denemem onunla ilgisi olabilir sanırım hangi hastanede tedavi görüyorsunuz doktorunuz kim
Bence doktorunuz sizin için en iyi olanı yapıyordur içiniz rahat olsunİstanbul Medicana Prof.Selman Laçin
Olmaz korkma benimde öyle olmuştu geçen transferimde ve tutmuştuBen transferden 15 dakika sonra dayanamayıp altıma sürgü çektiler birşey olur mu sizce
Hoşgeldin canım ekliyorum16 Ağustos transfer
19 yaş
3. Gün embriyosu çift transfer
Hoşbuldum tablo hepimize uğur getirsinHoşgeldin canım ekliyorum
Amin inşallah canımHoşbuldum tablo hepimize uğur getirsin
Bende pkos var eşimde de hareketsizlik, ileri hız falan sorunu vardı tüp bebekten başka şansımız yoktuAmin inşallah canım
Yaşın çok küçükmüş neden tüp bebek tedavisine başladın görünen sorun neydi
Canım benim inşallah pozitif sonuç alırsın yaşın da iyi kaliteli olmuştur diye düşünüyorum embriyolarBende pkos var eşimde de hareketsizlik, ileri hız falan sorunu vardı tüp bebekten başka şansımız yoktu
Evet iyi kaliteli embriyolarim da var orta kalite de aniden kendimizi bu sürecin içinde Bulduk düzgün vitaminler takviyeler alamadımCanım benim inşallah pozitif sonuç alırsın yaşın da iyi kaliteli olmuştur diye düşünüyorum embriyolar
Şimdi transfere kadar düzenli beslen mutlaka d vitamini folik asit kullan avokado kabak çekirdeği salata tüket yoğurt süt bunları düzen haline getir inşallah transfere kadar daha iyi beslenme şekliyle şansın yükselirEvet iyi kaliteli embriyolarim da var orta kalite de aniden kendimizi bu sürecin içinde Bulduk düzgün vitaminler takviyeler alamadım
1 aydır diyetisyen ile yoluma devam ediyorum transfer hazırlığı için çok şükür herşey şuan iyi gidiyor sağlıkli besleniyorum artık hepimiz güzel haberler alalım inşallahŞimdi transfere kadar düzenli beslen mutlaka d vitamini folik asit kullan avokado kabak çekirdeği salata tüket yoğurt süt bunları düzen haline getir inşallah transfere kadar daha iyi beslenme şekliyle şansın yükselir
İnşallah canım benim ikinci denemem nasip olursa inşalllah pozitif olsun çok istiyorum artık embriyo kalitelerin nasıl1 aydır diyetisyen ile yoluma devam ediyorum transfer hazırlığı için çok şükür herşey şuan iyi gidiyor sağlıkli besleniyorum artık hepimiz güzel haberler alalım inşallah
Sizin ilk deneme mi
Amin inşallahİnşallah canım benim ikinci denemem nasip olursa inşalllah pozitif olsun çok istiyorum artık embriyo kalitelerin nasıl