Benim o keseyi görmeye gittiğim zaman dilimimde olmuştu cnm merak etme kendilerome yer aciyorlardirKızlar Rahimde sızı iğne batması gibi anlık agrı hisseden var mı?
Hadi gozunaydin darısı benim gibi bekleyen tüm hamişlereBen bugün kalp atışlarını duydum o kadar mutluyum ki tarif edemem Allah'ım çok şükür bin şükür verdiğin nimete
Çok teşekkür ederim bugün randevu var bakalım sonuç ne umarım kalp atışlarını sağlıklı bir şekilde duyarımBenim o keseyi görmeye gittiğim zaman dilimimde olmuştu cnm merak etme kendilerome yer aciyorlardir
AmiinInsallah canmmBu duyguyu allahim banada nasip eder insallah
İnşallah. Benimde haftaya pazartesi randevu ama duramicam o zamana kadar sanırım cok endişeliyim bendeÇok teşekkür ederim bugün randevu var bakalım sonuç ne umarım kalp atışlarını sağlıklı bir şekilde duyarım
Ayy cuma senlikli olacak bura anlasilan bende cuma gidicem canim haberleselimSağlıkla kucağına da alırsın inşallahCuma günü de ben gidicem darısı başıma
Masallah canim gözün aydin olsuuuunKizlar bebeklerin ikisi de tutmus ve ikisi de haftasiyla uyumlu buyumuslerallahim isteyen herkese bu mutlulugu bir an once yasatsin
Kucagımıza alana kadar bu endişe devam edecek sanırım olumlu düşünelim ki güzel haberler alalımİnşallah. Benimde haftaya pazartesi randevu ama duramicam o zamana kadar sanırım cok endişeliyim bende
Transferim 14 Agustostu. Trasferden 10 gun sonra beta 790 gelmisti. Bugun 7+3 ikisinin de kalp atislari iyi ciktiMasallah canim gözün aydin olsuuuun
Transferin kacinci günündesin? Bugünmü gördün. Betan ne gelmisti?
Canım bende 6+3 um belırtı falan hıc bısey yok sıfır valla bende kendımı artık yerlestı hersey normalde dönüyor dıye avutuyorum ne yalan soylıyım belırtı aramaktan düşünmekten sıkılıyo ınsan normalde kalp atısını cuma duymaya gıdıcektık ama persembe gıdıcem valla dayanamıcam artık6+2 den günaydın kizallarr.
Gram belirtisi olmayan var mi aranizda cok az bi.gogus hassasiyetim vardi artik oda yok 0 belirti
Canım cok gecmıs olsunKızlar ben çift embriyoda pozitifi görüp sonra düşük yaptım inşallah herbirniz sağlıkla kucağınıza alırsınız Rabbim kolaylık nasip etsin
Masallah canim iki keseyide ayni andami gördünüz biri sonrami göründüTransferim 14 Agustostu. Trasferden 10 gun sonra beta 790 gelmisti. Bugun 7+3 ikisinin de kalp atislari iyi cikti
Hayır kanamam 15 güne yakındır yoktu. Sadece kramplar oluyordu bazen çok şiddetli oluyordu. Krampta hamilelikte çoğu zaman normaldir. Kalbi durduğu güm uyandığım da ağrım yoktu bide içimde sıkıntı vardı. Gözümü açar açmaz eşimi aradım biliyorum kalbi durdu gel gidelim dedimBebeğin kalbi durduğunda kanama oldu mu yoksa nasıl anladınız
Canimm cok gecmis olsun.. insallah tez zamanda hayirlisini kolaylikla nasip eder RabbimKızlar ben çift embriyoda pozitifi görüp sonra düşük yaptım inşallah herbirniz sağlıkla kucağınıza alırsınız Rabbim kolaylık nasip etsin
2 transfer oldum ama tek kese gözüktü 2 hafta sonrasina randevu verildi hsni sonradan 2 cikan falan oluyor bilmiyorum sürpriz olur muKucagımıza alana kadar bu endişe devam edecek sanırım olumlu düşünelim ki güzel haberler alalım
Senin ikiz mi yoksa tek mi
Amiin amiin inşallah cnm bende sabahları göğüslerim aciyordu bastirinca bugün oda kayboldu hic birsey yok 1 haftadir bas ağrısı cekiyordum oda gitti hersey gitti komple hayirlisi hakkimizda aslında bende 6+3 um ama adetten 1 gun sonrasini baz aliyor klinik ilaclari kullanmaya basladiktan 11 gun öncesini o yüzden 6+2 gözüküyorum.Canım bende 6+3 um belırtı falan hıc bısey yok sıfır valla bende kendımı artık yerlestı hersey normalde dönüyor dıye avutuyorum ne yalan soylıyım belırtı aramaktan düşünmekten sıkılıyo ınsan normalde kalp atısını cuma duymaya gıdıcektık ama persembe gıdıcem valla dayanamıcam artık
Birde her anı streslı bı surec kese gorundu mu bebek var mı kalp atısı duyulcak mı gebelık devam edıcek mı bebek saglıklı mı kalp atısını duysam gerçekten rahatlayıp artık surecımın tadını cıkarmaya baslıcam ınsallah dilerim sag salım kucagımıza alırız bebeklerımızı
Canimmmm masallahhhhBen bugün kalp atışlarını duydum o kadar mutluyum ki tarif edemem Allah'ım çok şükür bin şükür verdiğin nimete