- 17 Aralık 2022
- 2.929
- 1.029
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahSağlıkla gelsin inşallah miniğiniz bence çok güzel düşünmüşsunuz sizin için bu yıl ki en güzel hediye galiba bebişiniz oldu
Amiinn inşallahAmin inşallah
Hepımızınkı saglıkla gelsın ısteyen herkesede nasıp olsun
Canım bı de kendımı dınlemek ıstemıyorum ama bel agrım kasık agrım gectı senınde gectı mı devam mı artık yerlestı ondan gectı dıye dusunmek istiyorum her vücudun tepkısı ayrı tabı bır kere kanama yasayınca psikolojik olarak etkılendım sanırım
Tabii herkeste belirti olmuyor bebiş yerlestiği için bazen ağrı olur geçer sonra hiç strese sokma kendiniAmin inşallah
Hepımızınkı saglıkla gelsın ısteyen herkesede nasıp olsun
Canım bı de kendımı dınlemek ıstemıyorum ama bel agrım kasık agrım gectı senınde gectı mı devam mı artık yerlestı ondan gectı dıye dusunmek istiyorum her vücudun tepkısı ayrı tabı bır kere kanama yasayınca psikolojik olarak etkılendım sanırım
Amiinn inşallah
Benim belim öyle aman aman ağrımıyor kasık agrım sadece bir kaç defa oldu öyle aman aman belirtin hiç yok bu son 1 haftadır mide bulantım var dünden beri de rahime sızı gırıyor anlık beni korkutuyor o da
Haklısın canım stres çok zararlı aslında otomatik olarak hormonları da etkiliyor , sağlıklı ise zaten hiçbir şey onu yerinden koparamaz aktif kanamam olmadığı sürece panik yapmama gerek yok heralde zaten dua edip beklemekten başka çare yok . Allah isteyen kimsenin kucağını boş birakmasin bununla sınamasınTabii ki psikolojik destekte alabilirsiniz.Lakin böyle kafaya tak tak nereye kadar hanımlar, böyle diyorum ama bende sizin gibiyim yani buradaki birçok kişi eminim çok zor zamanlardan geçmiştir. Benimde kayıplarım oldu yani zor biliyorum, zamanla geçmeyen bir şey de yok onu da anladım. Yazık etmeyelim, kendimize çok şükür bebişlerimiz tutunmuş, rahatımıza bakalım, kendimizi yormadan istirahatimizi yapalım, dualarımızı edelim. Kendimizi, bebişleri Allah a emanet edip sabredelim yani stresimizi azıcık azaltsak, bir şeylerin faydasını da göreceğiz Zor ama imkansız değil çünkü stres yaparak bebişlerimize bir yararımız olmuyor aksine…Bu yüzden Rabbimin izniyle güzel düşüneceğiz güzel şeyler olacak, inanıyorum canı gönülden
Kabızlık durumu olmasa da kasıklarımızda ağri olmasi normal zaten ama sürecin stresinden dolayı bazı şeyleri daha çok kafaya takıyoruz ben de inan öyleyimİçim rahatladı biraz hala hafif sızlıyor gece biraz şiddetli olunca korktum
Kucagımıza alana kadar her anını korkuyla gecırecegız sanırımTabii herkeste belirti olmuyor bebiş yerlestiği için bazen ağrı olur geçer sonra hiç strese sokma kendini
Sanırım öyle olacak sağlıkla gelsin bütün bebişlerKucagımıza alana kadar her anını korkuyla gecırecegız sanırım
Ayy cokk sevindimm Allahim kucana almakta nasip etsin16 ağustos da transfer oldum çok şükür tuttu bugün de kalp atışını duyucam nasipse
Çok sevindim canım gözünüz aydınBen bugün kalp atışlarını duydum o kadar mutluyum ki tarif edemem Allah'ım çok şükür bin şükür verdiğin nimete
Çok sevindim canım rabbim bize de nasip etsin inşallah bugün kaçıncı günün ve ikiz mi bebekler? Bende yarın gideceğimBen bugün kalp atışlarını duydum o kadar mutluyum ki tarif edemem Allah'ım çok şükür bin şükür verdiğin nimete
Amiinn çok teşekkür ederim hepimizin bebişleri sağlıkla gelsinAyy cokk sevindimm Allahim kucana almakta nasip etsin
Hayırlı olsun inşallah kaç haftalıksınızBen bugün kalp atışlarını duydum o kadar mutluyum ki tarif edemem Allah'ım çok şükür bin şükür verdiğin nimete
Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah Cuma günü de ben gidicem darısı başımaBen bugün kalp atışlarını duydum o kadar mutluyum ki tarif edemem Allah'ım çok şükür bin şükür verdiğin nimete
Evet şu an 1287 çıktı en son henüz doktora gitmedik. 18 gün sonraya çağırdılar bizi kese görmeye. İnsanın içinde hep bir şüphe oluyor ben hala inanamıyorum :)Kan verdiniz mi tekrar nasıl gidiyor süreciniz
saglıkla kolaylıkla kucagınıza alırsınız inşallah benmde kalp atışı için perşembe günü randevum var heyecanla bekliyorumBen bugün kalp atışlarını duydum o kadar mutluyum ki tarif edemem Allah'ım çok şükür bin şükür verdiğin nimete
Insallah canmm Bu duyguyu allahim banada nasip eder insallahAmiinn çok teşekkür ederim hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin
Çok teşekkür ederim canımÇok sevindim canım gözünüz aydın
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin transferden sonra 25.günüm tek transfer olmuştum tek tuttuÇok sevindim canım rabbim bize de nasip etsin inşallah bugün kaçıncı günün ve ikiz mi bebekler? Bende yarın gideceğim
Teşekkür ederim 6 + 1 dedi doktorHayırlı olsun inşallah kaç haftalıksınız
Amin inşallah. Sanada az kalmış maşallahSağlıkla kucağına da alırsın inşallah Cuma günü de ben gidicem darısı başıma
Amin amin inşallah hepimizdebambasla cok farklı bı duyguymus hepimizin yasamasi dileğiylesaglıkla kolaylıkla kucagınıza alırsınız inşallah benmde kalp atışı için perşembe günü randevum var heyecanla bekliyorum