- 26 Şubat 2024
- 1.070
- 678
- 27
Sanırım 6 tane dolu yumurtan var bi folükül 200-250 oluyoropuya 4 gün kala 1080 estradiol iyi mi sizce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım 6 tane dolu yumurtan var bi folükül 200-250 oluyoropuya 4 gün kala 1080 estradiol iyi mi sizce?
Güzeldi sadece hafif ağrım oldu onun dışında güzel şuan hafif kramplar var kasiklarda o da normaldir diye düşünüyorumNasıl geçti
Oh oh orda ne kadar uzandın kuzum ben sedyede beş dk uzandım sonra odaya geçip yarım saat orda uzandım ama tabi odaya sandalyeye alıp götürdülerHoş bulduk iyi geçti şükür şimdi dinleniyorum
Normal kuzum benimGüzeldi sadece hafif ağrım oldu onun dışında güzel şuan hafif kramplar var kasiklarda o da normaldir diye düşünüyorum
ayy maşallah ya ne güzel. ben de inan tekrar bu işlerle uğraşmamak için istiyorum.ben de çok istiyorumm. İş yerimde birisi 40 yaşında tüp bebek ikizlerini doğurdu yeni. Ben hep üzülüyorum bu yaştan sonra ikinci üçüncüyü artık yapamam diye. Ama bazen tek seferde arayı kapatanlar olabiliyor böyle darısı başımıza:))
Bencede buna sevinmek bile ne büyük nimetmiş sizinde sonucunuz hızla artacak inşallah hepimizin pozitif olacak çokkk amiiiinnnbence harika:)
:))Artacak
Hayırlı olsun ablacımmm listemizde neden yoksun ekleyeyimayy maşallah ya ne güzel. ben de inan tekrar bu işlerle uğraşmamak için istiyorum.
zaten 38 yaşındayım :) ama bi yandan da korkuyorum. çoğul gebelik pek istemiyor doktorlar
buranın enerjisi bana çok iyi geldiBencede buna sevinmek bile ne büyük nimetmiş sizinde sonucunuz hızla artacak inşallah hepimizin pozitif olacak çokkk amiiiinnn
Ayy canım nasılsın güzel geçti miBen de şimdi çıktım. En zor kısma geldik beklemek :)
Ya da doğal siklus ilerleyenAranızda letü kullanıp transfere hazırlanan var mı? Varsa süreç nasıl ilerliyor
Hadi bakalım hepimiz pozitif çıkarız inşallahNormal kuzum benim
Amiiiin amiiiiinnn inşallahHadi bakalım hepimiz pozitif çıkarız inşallah
Orda bende çok durmadım odaya getirdiler. Doktor zaten çok yatmayla ilgili falan bi şey demediOh oh orda ne kadar uzandın kuzum ben sedyede beş dk uzandım sonra odaya geçip yarım saat orda uzandım ama tabi odaya sandalyeye alıp götürdüler
veririm tabiHayırlı olsun ablacımmm listemizde neden yoksun ekleyeyim
Yaş embriyo bilgisi transfer ve test tarihini verebilir misin acaba yazayımmm
İyiyim canım değişik bi duygu yarına kadar yatıp yarın normal hayatıma dönerim herhalde. Sen nasılsınAyy canım nasılsın güzel geçti mi
Aynen öyle oluyor beni sedyeyle değil sandalyeye aldılar ya tekerlekliOrda bende çok durmadım odaya getirdiler. Doktor zaten çok yatmayla ilgili falan bi şey demedi
Ayy ablacım bende çift embriyo transferi oldum 4aa4bb 5.gün inşallah benimde tutarveririm tabi
38 yaş
2 adet 5günlük 4aa embriyo
transfer tarihi: 26 temmuz 2024
test tarihi: 5 ağustos 2024
bu arada benim dayanamayıp yaptığım kan testi tarihi 02.08.2024 :)
Bende iyiyim şükür çok garip hissediyorum benimde doktor 3 4 gün cok dikkatli ol ama öyle yatakta yatmana gerek yok dediİyiyim canım değişik bi duygu yarına kadar yatıp yarın normal hayatıma dönerim herhalde. Sen nasılsın