- 8 Ekim 2016
- 1.456
- 1.369
- 33
Ben orda baslayacaktjm ama sonra vazgeçtim İstanbul'da oldum tedaviyi canımSiz kayserdemisiniz kizlar benimde doktorum gökalp öner beydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben orda baslayacaktjm ama sonra vazgeçtim İstanbul'da oldum tedaviyi canımSiz kayserdemisiniz kizlar benimde doktorum gökalp öner beydi
İlaçlardan mı bilmiyorum oldu bi ara benimKızlar bu süreçte çarpıntınız oluyor mu
Istanbulda nerde oldunuz onerebileceginiz bi yer var miBen orda baslayacaktjm ama sonra vazgeçtim İstanbul'da oldum tedaviyi canım
İnşallah yükselmiştir hayırlı haberlerle gelinKizlar bugun adet günüm transferin de 13 günü.kasiklarim çok agriyo.son kez kan verecem bugun.ilki 24 du .sanirim adet olacam
Memorial Şişli de oldum ben memnundum öneririmIstanbulda nerde oldunuz onerebileceginiz bi yer var mi
Canım ınsallah guzel sonuclar alırsınKizlar bugun adet günüm transferin de 13 günü.kasiklarim çok agriyo.son kez kan verecem bugun.ilki 24 du .sanirim adet olacam
Evet canım Gökalp hocadan devam ettik 11. Gün 498 geldi az önce kan verdik şimdi geldim eve bakalım inşallah sağlıkla ilerlerCanım merhaba Gökalp öner konusundan hatirliyorum seni orda tedavi görüyordun kan verdin mi nasıl sonuucn
Benim gezmediğim doktor kalmadı dıyebılırım ilk denememi acıbademle calısan bı doktorla yapmıstım olmadı suan bezmıalem mehmet serdar gulsene gıdıyorum hayatında gorebılecegın en ılgılı doktorlardan dıyebılırım bır cok arkadasım gıdıp hamıle kaldı bende o vesıleyle gıttım cok sukur banada nasıp oldu olmayacak bırseyı asla olur dıyıp umut tacırlıgı yapmıyor bır arkadasıma senın asılama veya tup bebek olması mümkün degıl olursa dogal oldan olur dedı ona gore tedavi uyguladı,dusun mesela sırf doktor ıcın Bahçeşehirden Bezmıaleme gıdıyorumKizlar bugun adet günüm transferin de 13 günü.kasiklarim çok agriyo.son kez kan verecem bugun.ilki 24 du .sanirim adet olacam
Canım masallah değerin çok güzel inşallah katlanarak artsınEvet canım Gökalp hocadan devam ettik 11. Gün 498 geldi az önce kan verdik şimdi geldim eve bakalım inşallah sağlıkla ilerler
Sen kayserdesin ozaman canim güzel saglikli ilerlesin insallahEvet canım Gökalp hocadan devam ettik 11. Gün 498 geldi az önce kan verdik şimdi geldim eve bakalım inşallah sağlıkla ilerler
Hadi insallah güzel haberlerle dönmek nasip olsun canimKizlar bugun adet günüm transferin de 13 günü.kasiklarim çok agriyo.son kez kan verecem bugun.ilki 24 du .sanirim adet olacam
Amin güzelim rabbim hepimize sağlıklı hayırlı güzel gebelikler bebekler getirsin çok zor hala bi hamileyim diye sevinemedim. Sevinemiyormuş insan sürekli endişeCanım masallah değerin çok güzel inşallah katlanarak artsın
Amin canım amin bende öyle hala sevinemiyorum adapte olamadım sanırım inşallah ilerleyen zamanlarda bu evhamlarımızın yerini heyecan alırAmin güzelim rabbim hepimize sağlıklı hayırlı güzel gebelikler bebekler getirsin çok zor hala bi hamileyim diye sevinemedim. Sevinemiyormuş insan sürekli endişe
İnşallah yaAmin canım amin bende öyle hala sevinemiyorum adapte olamadım sanırım inşallah ilerleyen zamanlarda bu evhamlarımızın yerini heyecan alır