Sevgili
G goncalin şuna emin ol ki seni bu gruptaki kadinlar kadar iyi anlayabilecek biri yoktur çevrende. Ben de bugün tekrar test verdim ve değerim düştü. Kanamam başladı başlayacak. İlk tedavimi geçen sene gördüm. Negatif oldu. İlk tedavinin negatif sonucunun insanın yüzüne nasıl tokat gibi çarptığını, başına balyoz gibi indiğini çok iyi biliyorum, yaşadım çünkü. Bu benim ikinci negatif
tüp bebek tedavim, ve üçüncü kimyasal gebeliğim. Şimdi istediğin kadar üzül ağla acını yaşa, dibine kadar yaşa ama en kısa sürede bu yastan çıkmak için yaşa. Kendini dipsiz kuyuya bırakma. Acını yaşarken ‘bu acıyı şimdi yaşayacağım iliklerime kadar ama geçecek’ buna inanarak yaşa acını. Hersey nasip. Belki de nasibimde yoktur. Nasibimde olmayan bir şey için kendimi paralarken nasibime düşen nimetleri, güzellikleri kaçırmak istemem. Hersey gönlünce olsun.
Sevgili hamişler, sizler için de duam sağlıkla bebislerinizi kucağınıza almanız. Ben uzunca bir süre girmeyeceğim foruma. Kendim biraz zaman ayıracağım. Hepiniz hoşçakalın, bebislerinizle kalın
Kocaman sevgiler yolluyorum hepinize