2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Insallah. Bazen oyle düşünüp kendimi rahatlatmaya calisiuorum ama cok da korkuyorum
İçinizi ferah tuttun bu şekilde söylenip bebeği sağlıklı olan o kadar çok insan var ki fetal DNA da bile bunu yaşayanlar var maalesef. Meleklerimiz Allah’a emanet

İçinizi ferah tuttun bu şekilde söylenip bebeği sağlıklı olan o kadar çok insan var ki fetal DNA da bile bunu yaşayanlar var maalesef. Meleklerimiz Allah’a emanet
Kesinlikle iki ayrı laboratuvarda yaptırıp birinde sağlıklı birinde sağlıksız çıkan örnekler de var.

Kızlar bişey sorucam az önce çömelerek banyoda bi kaç iş yaptım biraz uzun sürdü bacaklarım ağrıdı acıdı bebeğe bişey olmaz çömeldim diye demi

Kızlar bişey sorucam az önce çömelerek banyoda bi kaç iş yaptım biraz uzun sürdü bacaklarım ağrıdı acıdı bebeğe bişey olmaz çömeldim diye demi
Yok canım bu tarz basit hareketlerden bebeğe hiçbir şey olmaz. Ben de eğiliyorum uzanıyorum iş yaparken. Pamuk ipliğine bağlı değil bebislerimiz Millet halter kaldırıyor halmileyken valla geçen instada gördüm

Ne bileyim canım sonradan bi pişmanlık geldi neden çömeldim diye. çünkü biri şey demişti alaturka tuvalete girmiyormuş hamileyken

Ne bileyim canım sonradan bi pişmanlık geldi neden çömeldim diye. çünkü biri şey demişti alaturka tuvalete girmiyormuş hamileyken
Eskiden hep alaturkaymış tuvaletler. Bizim gibi kimse dikkat de etmiyormuş tarlada dağda çalışıyormuş doğurana kadar kadınlar. Bizim bir de tedavi olduğu için sanırım daha pimpirikliyiz. Tabiki dikkat edelim ama çok da takılmamak lazım bence

Doğru diyorsun canım eskiden ne zormuş ya Allah mükafatlarını versin öbür tarafta inşallah iyiyim şimdi bacaklarım çok ağrımıştı uzandım dinlendim

Kızlar ben uzandığımda minik minik kıpırtılar hissediyorum böyle kalp atması gibi ama sadece yatarken oluyor. Siz de ilk bebek hareketlerini sadece yatarken mi hissettiniz? Gaz desem iki üç akşamdır peşpeşe aynı şekilde olmaz heralde dimi

Aslında alaturka tuvalete girmek lazım çünkü diğerinde idrar torbası boşalmıyor..zaten enfeksiyona yatkınız idrar yolu enfeksiyonu için risk oluşturuyor..tabii ilerleyen haftalarda eğilip kalkmak zor..sonuçta analarımız alaturka tuvalete gitmedi hamileyken gerçi benim kardeşlerim de gitmedi

Ben daha hiçbirşey hissetmedim 16 hafta oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…