Yaaa eee hadi hayırlısı benim de pazartesi ya da Salı olacak normalde yarındı çok yoğunmuş ondan kaldıYok cnm görmedim daha pazrtesi günü randevum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa eee hadi hayırlısı benim de pazartesi ya da Salı olacak normalde yarındı çok yoğunmuş ondan kaldıYok cnm görmedim daha pazrtesi günü randevum
Ya evet soyledi ama sey dedi hos o da mucizevi bir sey degil dediFunda hocanın laboratuvarında bu hafta yapay zeka ile embriyo seçimi yapılmaya başlandı sistemin biirr çok artısı var haberiniz var mı bu konu hakkında konuştunuz mu bilmiyorum söylemek istedim. Eğer gerçekten bahsettikleri kadar iyi bir sistemse yeniden başlamaya değer bence tabi karar sizin ve eşinizin :)
Sordum canım ikisinin arasında fark yok dedi bana. Sen de korkma bence stres en büyük düşmanımızBen geçen hafta hem göbekten hemde kalçadan yaptım daha sonra sadece kalçaya geçtim o zaman 36 çıktıydı şimdi 25 baya düşmüş ne yapsak bilemedim acaba yine göbekten de mi vursak ne diyorsun doktoruna sordun mu
Canım belki senin değerin iyidir o yüzden bakmıyorlardır. Rahimin bebeği tutması için önemli bişeyBenim hiç progestoronuma bakılmıyor.Bu kadar takip gerektiren birşey mi ki
İşte ister istemez insanin direkr aklina kötü olan geliyor inşallah tutunmadan kaynaklidirbende oyle bı sızı hiç olmadı ama herkesin bedenı farklı kötü düşünmeyin
Hayırlısı bakalim inşallah bende rahime sızı geliyor böyle aniden o korkutuyor beni ama tutunuyordur inşallahYaaa eee hadi hayırlısı benim de pazartesi ya da Salı olacak normalde yarındı çok yoğunmuş ondan kaldı
Bu 4.denemem maddi manevi çok yoruldum olmuyorsa zorlamicam artıkEvet aynı belirtiler var inşallah bunlar hamilelik belirtisidir.Neden son şans dediniz peki
İnşallah tutunurlar nasibimizde ne varsa o artık Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin birde neden son şansınız inşallah gerek kalmaz tabiİlk yaptırdıklarım 8di tutmuşlardı ama çabuk kaybettim maalesef şimdikiler 7 hücreli
Maddi manevi çok yoruldum yaşım 36 Allah vermiyorsa vardır bir bildiği diyip teslim olmak istiyorumİnşallah tutunurlar nasibimizde ne varsa o artık Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin birde neden son şansınız inşallah gerek kalmaz tabi
benmde hala devam eden lekelenmelerim var doktorum devam eden bir kanama olmadgı sürece ilk 3 ay lekelenme çok normal dedi.. yerleşiyorlar kese falan olusuyor diye düşünüyorum kötü düşünmek istemiyorum sende aynı sekilde düşünebilirsin kese oluşuyor büyüyor falan onun sızılarıdırIst
İşte ister istemez insanin direkr aklina kötü olan geliyor inşallah tutunmadan kaynaklidir
Mrb funda göde hastasıyım çarsamba opu oldum.ilk adet 3.gün gittim ignelere basladim.sonra 4 gün sonra 2 gün bi 2 gün sonra opum oldu zaten.Pozitif gorenlere hayirli ve ugurlu olsun Funda gode’nin hastalarindan taze embriyo transferi yapip tutunan oldu mu acaba? Bir de eger hatirliyorsaniz, yumurta toplama islemi doneminde kendisini ne siklikla ziyaret ediyordunuz?
benmde hala devam eden lekelenmelerim var doktorum devam eden bir kanama olmadgı sürece ilk 3 ay lekelenme çok normal dedi.. yerleşiyorlar kese falan olusuyor diye düşünüyorum kötü düşünmek istemiyorum sende aynı sekilde düşünebilirsin kese oluşuyor büyüyor falan onun sızılarıdırIst
İşte ister istemez insanin direkr aklina kötü olan geliyor inşallah tutunmadan kaynaklidir
İnşallah bu kez olur Biraz zaman verin kendinize 10 kere deneyen var Allah büyükİnşallah tutunurlar nasibimizde ne varsa o artık Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin birde neden son şansınız inşallah gerek kalmaz tabi
Bahçeci de yapıyor bizde yaptık 6 yumurtadan sadece bir tanesi döllendi hepsini o yöntemle seçtiler bilmiyorum ama o yöntemi de kullandıklarını söyledi dr çok fark yok yani hele spermler kötüyse kötünün iyisini seçer artık nasipFunda hocanın laboratuvarında bu hafta yapay zeka ile embriyo seçimi yapılmaya başlandı sistemin biirr çok artısı var haberiniz var mı bu konu hakkında konuştunuz mu bilmiyorum söylemek istedim. Eğer gerçekten bahsettikleri kadar iyi bir sistemse yeniden başlamaya değer bence tabi karar sizin ve eşinizin :)
Kacinci denemem canim yaMaddi manevi çok yoruldum yaşım 36 Allah vermiyorsa vardır bir bildiği diyip teslim olmak istiyorum
Canim benimde öyle önce normal lekelenmeydi arkasi kanamaya döndü onda bile aglarayarak gittim gece yarisi doktoruma gördüm rahatladim yerlestigi icin yapiyormus maglesefki igne vuruldu bi gün kontrol altinda kaldim ve ertesi güne düzelmisti. Bidada görmedim ne kanama ne lekelenme.benmde hala devam eden lekelenmelerim var doktorum devam eden bir kanama olmadgı sürece ilk 3 ay lekelenme çok normal dedi.. yerleşiyorlar kese falan olusuyor diye düşünüyorum kötü düşünmek istemiyorum sende aynı sekilde düşünebilirsin kese oluşuyor büyüyor falan onun sızılarıdır
Ah cok zor sürecler görüp geciriyoruzBu 4.denemem maddi manevi çok yoruldum olmuyorsa zorlamicam artık
ben 4-5 gün aralıklarla günde bi defa gördüm devam eden bişey değil ama ara ara oluyor sanırım amiiinn hepımız saglıkla kolaylıkla kucagımıza alalım inşallahCanim benimde öyle önce normal lekelenmeydi arkasi kanamaya döndü onda bile aglarayarak gittim gece yarisi doktoruma gördüm rahatladim yerlestigi icin yapiyormus maglesefki igne vuruldu bi gün kontrol altinda kaldim ve ertesi güne düzelmisti. Bidada görmedim ne kanama ne lekelenme.
Rabbim saglikli kucagimiza almayi nasip eylesin
Peki sonucunuz belli mi sizinBahçeci de yapıyor bizde yaptık 6 yumurtadan sadece bir tanesi döllendi hepsini o yöntemle seçtiler bilmiyorum ama o yöntemi de kullandıklarını söyledi dr çok fark yok yani hele spermler kötüyse kötünün iyisini seçer artık nasip
Ya evet soyledi ama sey dedi hos o da mucizevi bir sey degil dedi
Böyle demesi biraz üzdü neticede hepimiz mucizelerimizi bekliyoruzYa evet soyledi ama sey dedi hos o da mucizevi bir sey degil dedi