- 1 Kasım 2022
- 211
- 135
- 27
İnşallah aminÖyle düşünme canım artışı önemli. Katlanarak artsın sağlıkla kucağına gelsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah aminÖyle düşünme canım artışı önemli. Katlanarak artsın sağlıkla kucağına gelsin inşallah
Tamam canım sorayım bi hemşireye yani onları vurayım mı çöpe mi atayım ona göre yenisini alırımBen buz dolabının kapağında muhafaza ediyorum canım. Eğer dışarda kullanacaksam taşıyacaksam termos çanta ile taşıyorum Muğla’da yaşıyorum ben
Hayır 3-4 haftalık gebeliklerde 5-50 arası betahcg seviyesi normal kabul ediliyor. Eğer 5. Gün embriyosu ise yaklaşık olarak 30 günlük gebe gibi sayılıyorsun bugün. Önemli olan 48-72 saat arası ikiye katlayan bir değer elde edebilmek. Stres, heyecan yapmıyoruz çünkü beta hcg stres yüzünden de az salgılanabiliyor. Şu an değerlerin oldukça normal, 50 eşik değerini aşmış olman bir kere çok çok güzel. 100 ü de aşarsak bir sonraki kan testinde tamam diycez :)12.gün teşekkür ederim ama düşük mü ya ikilemde kaldım
12. Gün benim değerim 84 çıkmıştı, sonra katlandı hep.Kızlar sonuç çıktı 89.50 sizce nasılllllll
Şaşırdım çünkü 25 derece yazar hep ilaçların üstünde 45 derece oluyor ben buzdolabına koyuyorum her zmnBende koymadım canım eczacıya sormuştum hatta gerek yok dedi Urfa sıcağına böyle dedi düşün
Gözün aydin canimm hayir gayet güzel canim benimde 9.cu günüm 40 geldi gec tutunmustur rakama takilma dedi doktorum yarin bida kan vericem12.gün teşekkür ederim ama düşük mü ya ikilemde kaldım
Ay evet canim ya bende cok stres yaptim asiri düsük geldi die ama bakalim yarin tekrarlicam beta insallah güzel artmistirHayır 3-4 haftalık gebeliklerde 5-50 arası betahcg seviyesi normal kabul ediliyor. Eğer 5. Gün embriyosu ise yaklaşık olarak 30 günlük gebe gibi sayılıyorsun bugün. Önemli olan 48-72 saat arası ikiye katlayan bir değer elde edebilmek. Stres, heyecan yapmıyoruz çünkü beta hcg stres yüzünden de az salgılanabiliyor. Şu an değerlerin oldukça normal, 50 eşik değerini aşmış olman bir kere çok çok güzel. 100 ü de aşarsak bir sonraki kan testinde tamam diycez :)
Hayır değil.Oda socaklığında muhafaza ediliyorKızlar oksapar soğuk zincir bir iğne değil demi ?
Banada normal oda sicakligi denildi buzdolabina koymayin denildi öyle yapiyorum canimTamam canım sorayım bi hemşireye yani onları vurayım mı çöpe mi atayım ona göre yenisini alırım
Kesin bi bilgim olduğu için değil canım ama ben öyle yapıyorum. En sağlıklısı dediğin gibi yap bence de hemşirenden öğrenTamam canım sorayım bi hemşireye yani onları vurayım mı çöpe mi atayım ona göre yenisini alırım
Benim daha 48 saatim bile dolmadı ama kan testi vermeyi düşünüyorum stresi o kadar iyi anlıyorum ki... Gözlerimi kapasam da 8 gün sonra uyansam keşke, her şey net olsa diyorum. Daha evvel 2 kez tutmadı, bu sefer içimde iyi bir his var. Bakalım. İnşallah Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir.Ay evet canim ya bende cok stres yaptim asiri düsük geldi die ama bakalim yarin tekrarlicam beta insallah güzel artmistir
Ayyy daha yenimi transfer oldun gecer gecer zaman cok hizli geciyor bunlar güzel bekleyisler canim Rabbim insallah güzel müjdeler nasip etsin. Benim 6.ci denememBenim daha 48 saatim bile dolmadı ama kan testi vermeyi düşünüyorum stresi o kadar iyi anlıyorum ki... Gözlerimi kapasam da 8 gün sonra uyansam keşke, her şey net olsa diyorum. Daha evvel 2 kez tutmadı, bu sefer içimde iyi bir his var. Bakalım. İnşallah Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir.
Evet canim bende yasadim olabilir. Bebegin tutunuyor insallahHerkese merhaba transferin 6.günü kahve rengi akıntı geliyor erken gebelik testi negatif bunu yaşayan var mı
Masallah canimm Güzel ilerlesin insallahKızlar sabah kendi merkezimde kan vericem demiştim ya 432 çıkmış sonucum
İnşallah canım teşekkür ederimMasallah canimm Güzel ilerlesin insallah
Umarım öyledir ama adet ağrısı gibi ağrım var o korkutuyorEvet canim bende yasadim olabilir. Bebegin tutunuyor insallah