- 13 Aralık 2015
- 832
- 684
- 30
Rapor mu aldın sen yoksa geç mi başlıyorsun Biz açtık okullarıııişe dönmeme bir ay kaldı. Öğrencilerim için hazırlık yapıyorum Kardeşimin bebeği oldu. Tüm gün onunlayım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rapor mu aldın sen yoksa geç mi başlıyorsun Biz açtık okullarıııişe dönmeme bir ay kaldı. Öğrencilerim için hazırlık yapıyorum Kardeşimin bebeği oldu. Tüm gün onunlayım.
Beni de ekler misinn 10.gün 393 12.gün 1159 tek embriyo transferi yaş 28 transfer tarihi 12.08.2024Maşallah baya güzel katlamış
Aynen canım bakaHer an çıkabilir yani şuan hadi hayırlısı olsun inşallah canım
Canım benim e nabıza düşmemiş halen ya sağlık ocağı böyle mi oluyor hep anlamış değilim
Canım niye aramadın sağlık ocaginiAynen canım baka
Canım benim e nabıza düşmemiş halen ya sağlık ocağı böyle mi oluyor hep anlamış değilim
Arayınca dikkate alacaklarını düşünmedim ya çünkü acil değil buraya denk geldiğinizde bakarsınız demişlerdiCanım niye aramadın sağlık ocagini
doğalı tercih etmesinin bir sebebi var mı? neye göre veriyor kararı biliyor musunuz?Ben 21. gün olacağım inşallah ama benimki doğal siklus transfer olacak o yüzden biraz geç olabilir
Böyle güzel mucizeler bana da gelse bütün belirtilerim de kayboldu. Göğüslerimde dolgunluk vardı ilk günlerde Progesteron etkisidir diye düşünüyordum, o bile gitti. İlaçları kullanmaya devam edeceğim mecbur. Mesajınız için çok teşekkür ediyorum. Size kalbimden sevgilerimi yolluyorum
[/QUOTYaaa çok şükür çok sevindim demek keseden bi hafta sonra kalp atışı oluyorEvet çok şükür gördük bu gün minicik haftaya da kalp atışını duymak için gideceğiz ben de çok heyecanlıydım görünce baya ağladım hatta
Yarın gidip öğren artık canım çok saçma yani telefonda bilgi vermemeleriArayınca dikkate alacaklarını düşünmedim ya çünkü acil değil buraya denk geldiğinizde bakarsınız demişlerdi
Ya aslında benim tüp merkezi tekrarlatmadı canım. Değeri söyledim direk kese için gelim dediler. Benim eşim çok pinpinik sağlık ocağına gebelik bildirimi için gittiğimde kan tahlili yaptılar o da yine heyecan yaptı. Yoksa bana kalsa rahatım yani cumartesi belli olur herşey. Ben pozitifi görene kadar tahlil de evde testte yapmadım elimden geldiğince strese sokmak istemiyorum kendimi. Ama sağolsjn eşim abarttı okul başladı ya diyor rapor alalım gitme sen nasıl ders anlatacaksın yani o da haklı ben çikolata kisti ameliyatı da oldum bebek uğruna o da ondan gerginYarın gidip öğren artık canım çok saçma yani telefonda bilgi vermemeleri
Bende 12.30 da geldimEvett siz de mi?? Ben 10.30-12.00 arası oradaydım
Ya 4bc olani transfer edicez diger embriyomu ama hani ona da cok asiri hevesli konusmadi,ya da 2-3 ay takviye filan kullanip yeniden opu yapicaz sonra farkli yontemler ile yeni transfer yapicaz karari bize birakti ama bende bilemiyorumSen gittin mi Funda hocaya, ne dedi negatif sonuç için, bir önerisi var mıydı
üniversiteRapor mu aldın sen yoksa geç mi başlıyorsun Biz açtık okullarııı
Yaa ne güzel sizin öğrenciler daha büyüküniversite
Öğle arasında olmuyorlar mı o saatBende 12.30 da geldim
Sana vereyim hepsini pırıl pırıl Z kuşağıYaa ne güzel sizin öğrenciler daha büyük
Yaaa gerçekten mi umarım kendimi boşuna üzmüşümdürİşte bu sebepten doktorlar erken test yapmayın diyor.Benim 10. Gün testimin kaset testte kaç kere negatif geldiğini bilirim. 7. Gün normalde erken gebelik testi için bile erken.
Araya aldilar sanirimÖğle arasında olmuyorlar mı o saat