- 3 Eylül 2022
- 2.689
- 2.460
- 32
Benim çok şükür bulantım yok ama sürekli su içme isteği var ağzım kuru tadı değişikBenimde 9.günüm ve aynı şekildeyim mide bulantısı gibi hatta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim çok şükür bulantım yok ama sürekli su içme isteği var ağzım kuru tadı değişikBenimde 9.günüm ve aynı şekildeyim mide bulantısı gibi hatta
Benim şiddetli baş ağrım varBenim çok şükür bulantım yok ama sürekli su içme isteği var ağzım kuru tadı değişik
Dün benim çok kötü ağrıdı bugün iyiyim çok şükürBenim şiddetli baş ağrım var
Sıcak suyla mı duş aldın canım gebelikte sıcak suyla duş almamak gerekiyorKızlar acil sorum var yarım saat falan duşta kaldım çıktığımda kasıklarımda aşağı doğru çekilir gibi arka arkaya sancı girdi çok korktum bir de karnımda seğirme mi derler damar atıyor pıt pıt pıt korkuttu beni var mı yaşayan aranızda
Geçmiş olsun ben bu dönemde migren taşı kullanıyorum ağrım ilk başladığında ilaçsız geçiyor çok şükürBenim şiddetli baş ağrım var
Teşekkür ederim, migren yok normalde ama bugün başımda farklı bir ağrı var. Normal tabi bu süreçte bunları yaşamak, bi dünya ilaç kullanıyoruz. Sonu güzel olsun da katlanırız yapacak bisey yokGeçmiş olsun ben bu dönemde migren taşı kullanıyorum ağrım ilk başladığında ilaçsız geçiyor çok şükür
Bol bol dinlen, kanaman yoksa korkulacak bisey yoktur. Bu süreçte böyle şeyler yaşamak normal bence. Çok geçmiş olsunKızlar acil sorum var yarım saat falan duşta kaldım çıktığımda kasıklarımda aşağı doğru çekilir gibi arka arkaya sancı girdi çok korktum bir de karnımda seğirme mi derler damar atıyor pıt pıt pıt korkuttu beni var mı yaşayan aranızda
Bir ara su ısındı kendi kendine sıcak geldi o yüzden korktum bendeSıcak suyla mı duş aldın canım gebelikte sıcak suyla duş almamak gerekiyor
Kanama yok şükür biraz stres yapmıştım da şimdi iyiyizBol bol dinlen, kanaman yoksa korkulacak bisey yoktur. Bu süreçte böyle şeyler yaşamak normal bence. Çok geçmiş olsun
Bende transferin ilk haftası aşırı baş ağrısı olmuştu adet tipi migrenim var kesin tutmadı dedim hatta 7 ve 8.günlerden itibaren azaldı bir de bulantıda 7. Gün başladı Funda göde sağolsun nokta atışı yapmış hepimizde çift embriyo muydu sizin?Teşekkür ederim, migren yok normalde ama bugün başımda farklı bir ağrı var. Normal tabi bu süreçte bunları yaşamak, bi dünya ilaç kullanıyoruz. Sonu güzel olsun da katlanırız yapacak bisey yok
canım hemen aklına olumsuzu getırme guzel düşünelim guzel olsun senın kontrolun ne zamandı yaklaştı mıKanama yok şükür biraz stres yapmıştım da şimdi iyiyiz
Salı günü ilk ultrasonumuzcanım hemen aklına olumsuzu getırme guzel düşünelim guzel olsun senın kontrolun ne zamandı yaklaştı mı
ayy gelmiş cok heyecanlı guzel haberlerini bekliyorumSalı günü ilk ultrasonumuz
O kadardan bisey olmaz canım ama banyoyu saunaya çevirmemek lazımBir ara su ısındı kendi kendine sıcak geldi o yüzden korktum bende
Tebrik ederim canım transferin kaçıncı gününde çağırdı doktorSalı günü ilk ultrasonumuz
Bizi haberdar etSalı günü ilk ultrasonumuz
Ayyyy sizinle yazıştık özelden tuttu muuuuuu sizin Allahım delirecem M Madame butterfly tuttu senin tuttu benle M miniko17 da tutarsaaaaBende transferin ilk haftası aşırı baş ağrısı olmuştu adet tipi migrenim var kesin tutmadı dedim hatta 7 ve 8.günlerden itibaren azaldı bir de bulantıda 7. Gün başladı Funda göde sağolsun nokta atışı yapmış hepimizde çift embriyo muydu sizin?
22.güne denk geliyorTebrik ederim canım transferin kaçıncı gününde çağırdı doktor