- 29 Mart 2021
- 37
- 35
- 37
Bazılarında belirti olmuyor stres yapmayın Zeynep kamilde yaptıran varmı kızlarKızlar bana da dua edin olur mu salı günü test günüm hiç belirti yok moral olarak da iyi değilim dualarınıza ihtiyacım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazılarında belirti olmuyor stres yapmayın Zeynep kamilde yaptıran varmı kızlarKızlar bana da dua edin olur mu salı günü test günüm hiç belirti yok moral olarak da iyi değilim dualarınıza ihtiyacım var
Dedim ve dayanamadım bugün,içim içimi yedi,biseyler beni test yapmaya itti şimdi paylasiyorum arkadaşlarAmiinben kesinlikle kan testine kadar yapmayacağım,çünkü negatif çıkarsa kan testine kadar ilaçları içmek tam bir işkence oluyor,deneyimledim daha önceden,bu sefer asla yapmayacağım
Bu gün pozitif görme günü oldu gerçekten herkes hemen test yapsın tebriklerr sağlıkla gelsin inşallahDedim ve dayanamadım bugün,içim içimi yedi,biseyler beni test yapmaya itti şimdi paylasiyorum arkadaşlar
Bilmiyorum İnan ki. Genetik testlerimiz temizdi pıhtılaşma enfeksiyon vs de çıkmadı. İlk gebeliklerde çok sık oluyormus 1 ay sonra hemen 2. Transferi oldum pozitif gibi duruyor ama inşallah devam eder insanin elinde değil olumsuz ihtimalleri düşünmemekİnşallah sağlıkla gelir bebeğiniz neden kalp atışı durmuş peki doktorlar ne diyor bu duruma o kadar çok okuyorum ki son günlerde
Var bence kaçıncı günDedim ve dayanamadım bugün,içim içimi yedi,biseyler beni test yapmaya itti şimdi paylasiyorum arkadaşlar
Sağolun inanın sevinsemmi bilemedim bugün 5. Gün biseyler dürttü beni resmen zorla eczaneye götürüp aldırdım eşime,fotoda tam belli değil ama yakından bakınca net ikinci çizgiyi gordumBu gün pozitif görme günü oldu gerçekten herkes hemen test yapsın tebriklerr sağlıkla gelsin inşallah
Bu günkü güzel haberlerden bence ben 9.güne kadar cesaret edememiştim ya erken yapanlara helal olsun diyorumSağolun inanın sevinsemmi bilemedim bugün 5. Gün biseyler dürttü beni resmen zorla eczaneye götürüp aldırdım eşime,fotoda tam belli değil ama yakından bakınca net ikinci çizgiyi gordum
İnşallah sorunsuz sağlıklı şekilde geçer hepimizin bu süreciBilmiyorum İnan ki. Genetik testlerimiz temizdi pıhtılaşma enfeksiyon vs de çıkmadı. İlk gebeliklerde çok sık oluyormus 1 ay sonra hemen 2. Transferi oldum pozitif gibi duruyor ama inşallah devam eder insanin elinde değil olumsuz ihtimalleri düşünmemek
Ayy inşallah bugün beşinci gün henüz çok erken ama dayanamadım,inşallah Allah hepimizin emeğini boşa cikarmazVar bence kaçıncı gün
Evet 1 haftadır falan herkesin testi hemen hemen pozitif geliyorBu gün pozitif görme günü oldu gerçekten herkes hemen test yapsın tebriklerr sağlıkla gelsin inşallah
Eşime dedim ki çıkmazsa çok erken deyip uzulmeyecegiz,çıkarsa da test gününe kadar rahat olacağız,öyle anlaştıkBu günkü güzel haberlerden bence ben 9.güne kadar cesaret edememiştim ya erken yapanlara helal olsun diyorum
Ya bence insan hissediyor tutup tutmadığını, ilk tedavimde biliyordum tutmadığını, ve sonuçta tutmadı. Benim de şuan 5.gun hissettim tuttuğunu. Şimdi sabırsızlıkla test günümü bekliyorumAyy inşallah bugün beşinci gün henüz çok erken ama dayanamadım,inşallah Allah hepimizin emeğini boşa cikarmaz
30+2 haftalık oldum benNeredeyse aynı, şu an gebe misin canım yoksa benim gibi bekleyenlerden mi?
Amin inşallah Allah kimsenin kucağını boş birakmasinİnşallah sorunsuz sağlıklı şekilde geçer hepimizin bu süreci
inş bu ay hepimize güzel haberler gelirNe güzel arka arkaya pozitifler geliyor bu hafta da devam eder inşallah Negatif olanlardan da en kısa zamanda güzel haberler alırız inşallah
Kesinlikle katılıyorum,içimden resmen biseyler dürttü beni,bende sabırsızlıkla cumayı bekliyorum,daha rahatlamış olarakYa bence insan hissediyor tutup tutmadığını, ilk tedavimde biliyordum tutmadığını, ve sonuçta tutmadı. Benim de şuan 5.gun hissettim tuttuğunu. Şimdi sabırsızlıkla test günümü bekliyorum
Yüzde 60 ın üstünde olmasıneyterrli ben ölçtüm yüzde 75 üstü artmış
Çok çok sevindim hayırlı olsun transfer günü hariç mi 5. Gün birde tek mi çift mi transferKesinlikle katılıyorum,içimden resmen biseyler dürttü beni,bende sabırsızlıkla cumayı bekliyorum,daha rahatlamış olarak
Var canım çizgi var sabah ben de yaptım dayanamayıp 6.günde aynı şekilde çıktı gün geçtikçe koyulaşır merak etme ovitralle yapmışmıydın önemli olan oSağolun inanın sevinsemmi bilemedim bugün 5. Gün biseyler dürttü beni resmen zorla eczaneye götürüp aldırdım eşime,fotoda tam belli değil ama yakından bakınca net ikinci çizgiyi gordum