- 1 Kasım 2022
- 211
- 135
- 27
Çok şükür darısı benimde başıma inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür darısı benimde başıma inşallah
Amin inşallah dualarımızdasnız güzel haberlerinizi bekliyoruz sonrasında da Nisan-mayıs anneleri grubuna geçelim inşallahÇok şükür darısı benimde başıma inşallah
Bende yok mesela öyle bir ağızda garip tat hissi..Canım bugün 6.günüm benim su içsem de o gariplik geçmiyor
dualar seninle sizinle hadi inşallah bu gafta bol pozitifli olsun.. benim cuma daha çoook var :))) dayanamıyorumDualarımız sizinle kızlar yarın yüksek yüksek değerlerle gelin bize insallah
Tuttu tuttu sizinkiler de tuttu görürsünüzzzAyyyy sizinle yazıştık özelden tuttu muuuuuu sizin Allahım delirecem M Madame butterfly tuttu senin tuttu benle M miniko17 da tutarsaaaa
Benim de çift embriyo
benim de cumaBende yok mesela öyle bir ağızda garip tat hissi..
dualar seninle sizinle hadi inşallah bu gafta bol pozitifli olsun.. benim cuma daha çoook var :))) dayanamıyorum
Benim belim sırtım ağrıyor kopuyor desem yeridir sanki biri beni alttan diğeri üstten çekiştiriyorBende yok mesela öyle bir ağızda garip tat hissi..
dualar seninle sizinle hadi inşallah bu gafta bol pozitifli olsun.. benim cuma daha çoook var :))) dayanamıyorum
Bende yok mesela öyle bir ağızda garip tat hissi..
benimde cummaBende yok mesela öyle bir ağızda garip tat hissi..
amiiiiinn inşallah sizin test gününüz ne zaman kaçıncı gündesinizDualarımız sizinle kızlar yarın yüksek yüksek değerlerle gelin bize insallah
Yarın çoookk güzel haberler alacağız sizden hiç şüpheniz olmasıınn sabırsızlıkla bekliyoruzz dualarımız sizinleDualarinizi bekliyorum yarin test gunum
Bu bir belirti mi acaba ya bel ağrısı kasık ağrısı değerleri çıkanlar size bu belirti mi umutlanalım mıı ben yarın test alıp Salı sabahı yapacağım inşallahBenim belim sırtım ağrıyor kopuyor desem yeridir sanki biri beni alttan diğeri üstten çekiştiriyor
Canım ne zaman işe döneceksinÇok teşekkür ederimm sen de aklımdasın takip ediyorum seni 9. Gün 249 geldi erken davrandım bir de lekelenme olunca korktuk açıkçası .. şimdi Salı tekrar vericem pazar hastane acilleri sıkıntı çıkarıyor Salı da bakabilirsin dediler
Ay insallah insallah yarin hem test gunum hem evlilik yil donumumuzYarın çoookk güzel haberler alacağız sizden hiç şüpheniz olmasıınn sabırsızlıkla bekliyoruzz dualarımız sizinle
Ben varım transfer olalı 11 gün oldu transferin ertesi gününden beri bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşıyorum hatta regl günüm geldi ikisinin ağrısından bugün kıvrandım desem yeridir testim pozitifBu bir belirti mi acaba ya bel ağrısı kasık ağrısı değerleri çıkanlar size bu belirti mi umutlanalım mıı ben yarın test alıp Salı sabahı yapacağım inşallah
İnsallahhhTuttu tuttu sizinkiler de tuttu görürsünüzzz
Ayy bizim de öyle denk geldiiiAy insallah insallah yarin hem test gunum hem evlilik yil donumumuz
Evlilik yıl dönümüzde aldığınız en büyük hediyeyi alacaksınız inşallah eşinizde sizdeAy insallah insallah yarin hem test gunum hem evlilik yil donumumuz
5.günüm bitti cuma günü test günüm. Okuldan çıkıp hastaneye kan vermeye gideceğimamiiiiinn inşallah sizin test gününüz ne zaman kaçıncı gündesiniz
Okulun ilk iki haftası alacağım gibi canım bu lekelenme olayı korkuttu beniCanım ne zaman işe döneceksin