Benim 12. Gün değerim 84 gelmişti. Şükür hep iki katı artış gerçekleşti önemli olan sağlıklı artmasıO kadar iyi geldi ki yorumunuz sağlıkla kucağınıza alın çok az kalmış kavuşmanıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 12. Gün değerim 84 gelmişti. Şükür hep iki katı artış gerçekleşti önemli olan sağlıklı artmasıO kadar iyi geldi ki yorumunuz sağlıkla kucağınıza alın çok az kalmış kavuşmanıza
Salı günü randevumuzMerhaba keseyi görmeye gittiniz mi
Hayırlısı olsun inşallahSalı günü randevumuz
Test günüm cuma günü, cumadan önce vermek istemiyorum, kötü moralle okula gitmemek içininşallah yerlesiyordur. yerlesme günleri çünkü benim de 5. günüm bugün 5. gün çift embriyoydu benim de siz ne zaman kan testi düşünüyorsunuz?
Geldim geldim hamileyim şükür
Gözünüz aydın, hayırlı olsun belirtileriniz oldu mu nelerdi acaba?Geldim geldim hamileyim şükür
Test günüm cuma günü, cumadan önce vermek istemiyorum, kötü moralle okula gitmemek
Amiiiinnnninşallah pozitif olur musmutlu gidersiniz
Teşekkür ederimEvet tahliller iyi çıktı çok şükür burdan devam artıkHayırlı olsun taze olacak galiba sizin
Kızlar yardımcı olabilir misiniz test yapanlarİdrar testi yapan arkadaşlarım predictor güvenilir mi?
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahBenim transferimden 17 gun gecti bile, hamileyim. Benim bu hamilelikte hic belirtim olmadi. Sadece cok yorgunluk. Ama onceki hamileliklerimde baya regl agrisi gibi karin agrim olmustu.
10.gün 780 çıktı benim.doktor uçuyor dedi ikiz sanırım arkadaşlar dedi, pazartesi ultrason varAy cok umutlandim su an insallah sagliklidir ya benimki korktum kimse 600 yazmamis cunku 10.gunde
Ben predictor early ile yaptım yanılmadiKızlar yardımcı olabilir misiniz test yapanlar
Bende 67 oldum bu sürece başlarken 61 kiloydum şiştikçe şiştim şimdi diyetisyen ile devam ediyorum 16. Haftaya kadar kontrollü kilo verebilirsin son üç ayda kilo alabilirsin dedi bence değerlendir canım sonra üzülmeyelim gebelik diyetisyeni önemliDaha iyi ya kilo alacak yerin var ben napim 70 e dayandım bi de üstüne doğum kilosu alcam
Çatlatıcı vuruldunuz muMerhaba arkadaşlar, 5. Gün embriyo transferimin bugün 5. Günü dayanamadım erken gebelik testi yaptım yarım saat önce felan sabah idrarı değil ve çok az tuvaletim vardı afedersiniz 5 dk bekledim baktım bir şey yok moralim bozuldu testi attım çöpe sonra içime kurt düştü 10 dk sonra gittim baktım 2. Çizgi çıkmış silik ama net. Kafam karıştı şuan daha önce yaptığım hiçbir testte sonradan da olsa pozitif çıkmadı var mı böyle bir durum yasayan