- 8 Ekim 2016
- 1.456
- 1.369
- 33
İnşallah 2 gün sonra tekrarlicam inşallah ondada artarak devam ederAyyy hadi hayirlisiyla artsin canim benim masallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah 2 gün sonra tekrarlicam inşallah ondada artarak devam ederAyyy hadi hayirlisiyla artsin canim benim masallah
Eder eder gayet guzel 10 gune goreİnşallah 2 gün sonra tekrarlicam inşallah ondada artarak devam eder
Kusura bakmayın bi yerde okuduğum yazıya ithafen bunu soruyorum.sizin veya eşinizin kanı negatif mi
10 değil canım 9.gunumdu merkezden 9.gun istediler testiEder eder gayet guzel 10 gune gore
Olabilir canım inşallah kısa süreli ve çok az olarak kalır annelerini korkutmasınlarKızlar bir haberle geldim, bugün çamaşırımda mini minnacık bir lekeli akıntı gördüm. Çok minik, sizce bebislerim yerleşiyor olabilir mi, 5.gün embriyo transferinin 4.günü?
A anladım siz o yüzden pgt mi yaptırdınızHayır ikimizin kanı aynı 0rh pozitif ancak onla alakalı değil benim kendi genetiğimde kan pıhtılaşması var faktör xıııı mustasyon diye çıkıyor genetik testinde bebek kordondan beslenememiş kan pıhtılaşması olduğu için bebeğe gebetik yaptırdık onun genetiğinde bir problem çıkamadı
Evet biz bebeği kürtajdan sonra genetiğe gönderdik ancak ondan genetik problem çıkmadı. Bizee kendimize genetik test yaptırdık bu çıktıA anladım siz o yüzden pgt mi yaptırdınız
Galiba bu olay bebek kaybı olmadan da ortaya çıkmıyor değil mi
Ayyy insallah yaaOlabilir canım inşallah kısa süreli ve çok az olarak kalır annelerini korkutmasınlar
Maşallah218 çıktı kızlar
Bende de ayni genetik bozukluk var ve ayni sekilde 12. Haftada kalbi durdu bir onceki hamilelikte. O yuzden bu sefer butun hamilelik boyunca kan sulandirici igne onerdiler.Hayır ikimizin kanı aynı 0rh pozitif ancak onla alakalı değil benim kendi genetiğimde kan pıhtılaşması var faktör xıııı mustasyon diye çıkıyor genetik testinde bebek kordondan beslenememiş kan pıhtılaşması olduğu için bebeğe gebetik yaptırdık onun genetiğinde bir problem çıkamadı
Evet bende tedavi başından beri vuruluyorum inşallah gebelik okursa sonuna kadar da vurulmam gerekiyorBende de ayni genetik bozukluk var ve ayni sekilde 12. Haftada kalbi durdu bir onceki hamilelikte. O yuzden bu sefer butun hamilelik boyunca kan sulandirici igne onerdiler.
Dusundukce biraz zor geliyo ama saglikli bebeklerimiz olsun da igne oluruz 9 ay boyuncaEvet bende tedavi başından beri vuruluyorum inşallah gebelik okursa sonuna kadar da vurulmam gerekiyor
inşallah yerlesiyordur. yerlesme günleri çünkü benim de 5. günüm bugün 5. gün çift embriyoydu benim de siz ne zaman kan testi düşünüyorsunuz?Kızlar bir haberle geldim, bugün çamaşırımda mini minnacık bir lekeli akıntı gördüm. Çok minik, sizce bebislerim yerleşiyor olabilir mi, 5.gün embriyo transferinin 4.günü?
Hiç önemli değil iğneyi olmak benimle olsunlar o yeterDusundukce biraz zor geliyo ama saglikli bebeklerimiz olsun da igne oluruz 9 ay boyunca
Hiç önemli değil iğneyi olmak benimle olsunlar o yeter
Sizin transferin kaçıncı günü benim regli ağrısı gibi ağrım var siz de var mı bir belirtiDusundukce biraz zor geliyo ama saglikli bebeklerimiz olsun da igne oluruz 9 ay boyunca
Benim transferimden 17 gun gecti bile, hamileyim. Benim bu hamilelikte hic belirtim olmadi. Sadece cok yorgunluk. Ama onceki hamileliklerimde baya regl agrisi gibi karin agrim olmustu.Sizin transferin kaçıncı günü benim regli ağrısı gibi ağrım var siz de var mı bir belirti
O kadar iyi geldi ki yorumunuz sağlıkla kucağınıza alın çok az kalmış kavuşmanızaBenim 9. Gün 64 dü değerim 30 haftalık oldum korkmayın düşük değil