- 8 Ekim 2016
- 1.456
- 1.369
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı gün test yaptınızİnşallah sende güzel haberler alırsın. Benim dün gece de vardı ağrı ama bugün adet günümdü korktum hatta aslında bastada hep oldu ama işte insan korkuyor
Gozunaydin cnm katlanarak artsin inşallah218 çıktı kızlar
Ben 4 veya 5.Günden beri test yapiyorum cnmKaçıncı gün test yaptınız
Pazartesi benim 14. Gün cnmPazartesi kaçıncı günün oluyor canım
Transfer gününü sayıyor muyuz test için çok heycanlandımBen 4 veya 5.Günden beri test yapiyorum cnm
Yok sayılmıyorTransfer gününü sayıyor muyuz test için çok heycanlandım
Ben de oyle düşünüyorum canim. Biraz okudum yazdiklarini. Aklim sende sonucunu dualarla bekliyorum insallah yüzünün guldugu haberini alicazOf daha da üzüldüm.Ama eminim güzel birşey bekliyor. Hiçbir şey zamanı gelmeden olmuyor.Ne bende ne eşimde bir sorun var.Herşey mükemmel.Yıllardır olmuyor.Hala nedenini anlamış değiller. İki doktor birden ilgileniyor.Doktorlarım saçını başını yoluyor her kaybımda O zaman bir gün gelecek inşallah.Ama gelmezse de dünyanın sonu değil. Her işte bir hayır vardır
Malesef canim.Yükseldi öi
Tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alacağınız günler de gelsin. Grup bayağı poztiflendi maşallah218 çıktı kızlar
Ayyy hadi hayirlisiyla artsin canim benim masallah218 çıktı kızlar
Hayırlı olsun taze olacak galiba sizinKızlar merhaba ben de öğretmenim bugün yumurta toplama işlemi yapıldı. 15 folikül toplanmış yarın haberdar edecekler ne kalitede ne durumdalar diye. Haftaiçi transfer olucak duruma göre tecrübelerinize çok ihtiyacım olucak
Neden kalbi durmuş peki araştırdınız mıBende de harelendirme söylenmedi sadece çok güzel dendi ve yapıştırma uygulandı. 3. Denemem bu ilki 9. Haftada kalbi durdu diğeri hiç tutmadı umarım bu son olur
Daha çok yeni bence birkaç gün sonra tekrarlayın yükselir inşallahKızlar merhaba. Taze transfer oldum. 4.gün embriyosu. Bugün transfer hariç 7.günüm. Kan testi 2 değerinde çıktı. Sizce yükselme ihtimali var mıdır? Lütfen cevaplarsanız sevinirim.
Sağ olun geç tutunma falan olabilir mi. Az bir ihtimal bile olsa şu an ona tutunmak istiyorum moralim çok bozuldu bu tarz bir değer görüp pozitif olan var mı çok merak ediyorumDaha çok yeni bence birkaç gün sonra tekrarlayın yükselir inşallah
Evet kan genetikte kan pıhtılaşması çıktıNeden kalbi durmuş peki araştırdınız mı
Olabilir Allahtan umut kesilmez testi tekrarlamadan kabul etmeyin hemen olumsuzuSağ olun geç tutunma falan olabilir mi. Az bir ihtimal bile olsa şu an ona tutunmak istiyorum moralim çok bozuldu bu tarz bir değer görüp pozitif olan var mı çok merak ediyorum
Kusura bakmayın bi yerde okuduğum yazıya ithafen bunu soruyorum.sizin veya eşinizin kanı negatif miEvet kan genetikte kan pıhtılaşması çıktı
Merhaba keseyi görmeye gittiniz miBende de kanama olmadı herkes de olmuyor herhalde
Evet o kadar seviniyorum ki herkesin değerini ve pozitif testlerini gördükçeTebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alacağınız günler de gelsin. Grup bayağı poztiflendi maşallah