- 3 Eylül 2022
- 2.689
- 2.460
- 32
Acı gibi dediğin böyle yanma orda bi sıcaklık gibi miRahme acı sızı gibi birşey oluyor değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acı gibi dediğin böyle yanma orda bi sıcaklık gibi miRahme acı sızı gibi birşey oluyor değil mi
İlaçları kullanirken regl olmazsınız merak etmeyin,ins güzel şeylerin habercisidir yasadiklarinizBende iğne yok sadece ağızdan ilaç ve fitil var. Benim 2.günden itibaren kasık ağrıları başladı regli ağrısı gibi.. 3 gün sonra regli günüm acaba regli ağrısı mı ((
Yok bayağı bayağı acı sızı yapiyor aniden birsey oluyor böyleAcı gibi dediğin böyle yanma orda bi sıcaklık gibi mi
Tamam şimdi anladımYok bayağı bayağı acı sızı yapiyor aniden birsey oluyor böyle
Geçmiştir ama erken gebelik testi yaparsan azicikta varsa vücutta direkt algilar transferin kaçıncı günüydü yaparsan kaset test yap benceOvitrelle vurulan arkadaşlarım etkisi ne zaman geçti? Benim 12 gün oldu geçmiş midir? Test yapam mı
Kaset testim yok diğeri var yaGeçmiştir ama erken gebelik testi yaparsan azicikta varsa vücutta direkt algilar transferin kaçıncı günüydü yaparsan kaset test yap bence
Ay pazartrsi bana haber verir misin cikista gercekten iki kese mi gozuktu ya benim de acaba bir embriyo ama bolundu mu10.gün 780 çıktı benim.doktor uçuyor dedi ikiz sanırım arkadaşlar dedi, pazartesi ultrason var
Biz sizinle aynı gün transfer olmuşuz inşallah rabbim güzel sonuçlar duymamızı nasip eder. Siz test yaptınız mı yapacak mısınız?İlaçları kullanirken regl olmazsınız merak etmeyin,ins güzel şeylerin habercisidir yasadiklariniz
Kaçıncı günün?Kaset testim yok diğeri var ya
Amiinben kesinlikle kan testine kadar yapmayacağım,çünkü negatif çıkarsa kan testine kadar ilaçları içmek tam bir işkence oluyor,deneyimledim daha önceden,bu sefer asla yapmayacağımBiz sizinle aynı gün transfer olmuşuz inşallah rabbim güzel sonuçlar duymamızı nasip eder. Siz test yaptınız mı yapacak mısınız?
Bugün 5Kaçıncı günün?
Artık 6.gün oldu tabiKaçıncı günün?
Bazen erken çıkıyor bszen çıkmıyor bu sefer moral bozukluğu oluyor ama bence çıkar diye düşünüyorum ama negatif cikarsada daha belli olmayabilir bazisinin cidden geceler çıkıyor. Aşıri sizi engellemicekse yapin ben 4.ve 5. Gun başlamıştım ama 4tu yanlış hatirlamiyorsamArtık 6.gün oldu tabi
Ben çatlatma iğnesinden emin olabilsem yapıcam da 12.gün geçmiş midir bilemiyorumBazen erken çıkıyor bszen çıkmıyor bu sefer moral bozukluğu oluyor ama bence çıkar diye düşünüyorum
Benim normalde yaşamadığım kadar çok regl ağrısı gibi oldu, hatta test günüm sabah ağrı ile uyandım bir kaç gün sürdü azaldı sonra ara ara yine yaşıyorumMerhaba, regli ağrısı gibi kasık ağrısı var mı
Ben vücudumdan geç atıyorum iğnenin etkisini biliyorum o yüzden pozitif çıkarsada umitlenmicem dedim ertesi gün tekrar yaptığımda koyuluk cikarsa umitlenirim silik cikarsada catlatma etkisini yitirmemiş derim demiştim öyle sartlamistim kendimiBen çatlatma iğnesinden emin olabilsem yapıcam da 12.gün geçmiş midir bilemiyorum
Evet koyulaşmayı takip etmek lazım haklısınBen vücudumdan geç atıyorum iğnenin etkisini biliyorum o yüzden pozitif çıkarsada umitlenmicem dedim ertesi gün tekrar yaptığımda koyuluk cikarsa umitlenirim silik cikarsada catlatma etkisini yitirmemiş derim demiştim öyle sartlamistim kendimi
11. Gün 12 oldu :)Kaçıncı gündesiniz