Benimde pztHayırlı güzel haberlerle gel inşallah cnm. Benimde pazartesu test günüm o zaman gidicem gitmedim bugün vermeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde pztHayırlı güzel haberlerle gel inşallah cnm. Benimde pazartesu test günüm o zaman gidicem gitmedim bugün vermeye
Allah o kadar kisa mi suruyooorrrAyy inşallah kalbim nasıl çarpıyor yarım saate çıkar dediler
Hadi hayırlısı inşallah ilk transfer gününden beri aynı ağrılar var umarım benim de pozitif çıkarHayırlı güzel haberlerle gel inşallah cnm. Benimde pazartesu test günüm o zaman gidicem gitmedim bugün vermeye
Bende çok korkmuştum çok iyi anlıyorum sizi ama sonradan birden sıçradı değerim 146 idi 12.gün 14. Gün 453 olmuştu birden
İnşallah sende güzel haberler alırsın. Benim dün gece de vardı ağrı ama bugün adet günümdü korktum hatta aslında bastada hep oldu ama işte insan korkuyorHadi hayırlısı inşallah ilk transfer gününden beri aynı ağrılar var umarım benim de pozitif çıkar
Daha iyi ya kilo alacak yerin var ben napim 70 e dayandım bi de üstüne doğum kilosu alcamShshshhs ay ben sokk oyle bir sey olursa 46 kiloyum nasil tasirim ya cok zorr
Çok güzel canım kaçıncı günün bugün218 çıktı kızlar
Ayyy superrr yaaa gozunuz aydin dualarinizi bekliyoruzz218 çıktı kızlar
Geldim geldim hamileyim şükürD Duaherderdedeva bekliyoruz
Pazartesi kaçıncı günün oluyor canımHayırlı güzel haberlerle gel inşallah cnm. Benimde pazartesu test günüm o zaman gidicem gitmedim bugün vermeye
Çok şükür hayırlı olsunGeldim geldim hamileyim şükür
Gözün aydın canım bize dua et218 çıktı kızlar
Valla bende şaşırdım yarım saatte çıktıAllah o kadar kisa mi suruyooorrr
hayırlı olsun saglıkla kolaylıkla kucagınıza almak nasip olsun218 çıktı kızlar
Bana transfer günü hemşire söyledi 12-14-16 günler kan verip bize atın diye ben hep hemşireye attım doktorla hiç konuşmadım değer nasıl vs diye 12 . Gün 143 gelince düşük mü değer diye hemşireye sordum 100 ve üstü değer bizim için yeterli demişti 14. Gün de %60 artış olsun yeterli demiştiSizden tekrar doktor mu ıstedı kan testı yoksa kendınız mı yaptırdınız
Yaa gözünüz aydın inşallah sag salım kucagınıza almak nasıp olsun darısı tüm bekleyenlere inşallahGeldim geldim hamileyim şükür
9.gunum canımÇok güzel canım kaçıncı günün bugün
Anladım çok tesekkurlerBana transfer günü hemşire söyledi 12-14-16 günler kan verip bize atın diye ben hep hemşireye attım doktorla hiç konuşmadım değer nasıl vs diye 12 . Gün 143 gelince düşük mü değer diye hemşireye sordum 100 ve üstü değer bizim için yeterli demişti 14. Gün de %60 artış olsun yeterli demişti