- 8 Ekim 2016
- 1.456
- 1.369
- 33
Daha gitmedim eşimi beklemedeyim gidince yazarım buraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha gitmedim eşimi beklemedeyim gidince yazarım buraya
Sana da sağlıkla almayı nasip etsin bugün test yapmamı istemişti. Çift emriyo konulduTransfer günü sayilmiyor canım Allah kucağına aldığın günleri de nasip etsin inşallah doktorun kaçıncı gün test yapmanı istemişti? Tek embriyo mu cift mi?
Aaa bende korktum sımdı benımde 64 cıktı doktorum gebelık var dedıKızlar desteğiniz için çook teşekkürler doktor biraz düşük buldu moralim bozuldu. Pazartesi tekrar kan vereceğiz. Allah hepinize sağlıkla miniklerinize kavuşmayı nasip etsin.
Canim senin degerin kac ciktiBenimde yüksek çıktı tek olmasına rağmen araştırdım ama mol olanlarda çok daha yüksek çıkıyormuş
Bugün transfer günü hariç 7. GündeyimKaçıncı gündesiniz şimdi
Sadece biraz kasık ve karın ağrım var başka hiçbir şey hissetmiyorumBelirtiniz var mı acaba?
Siz baya erken öğrenmişsiniz ne güzel böyle msjlar görünce hemen test yapasım geliyor6.gün idrar testi taptım 8. gün de kanda öğrendim ben canım
Yarın çıkar bence kandaBugün transfer günü hariç 7. Gündeyim
Pardon idrar testinde diyecektimYarın çıkar bence kanda
Benim de 393 çıkmıştıCanim senin degerin kac cikti
Sizin de test gününüz bugün mü güzel haberlerinizi bekliyoruzDaha gitmedim eşimi beklemedeyim gidince yazarım buraya
Anladım canım, teşekkürler ederim sanırım bekleyeceğim ben de biraz daha cesaret edemiyorum bir türlüCanım eğer çıkmazsa sakın moralını bozma ama herkeste cıkmıyormus gerçekten genelde 9. Gunde falan cıkıyor doktorum bıle bana cok erken yapmıssın dedı
Yok yok korkmayın olumlu düşünün herkesin süreci farklı gerçekten güzel şeylere odaklanalımAaa bende korktum sımdı benımde 64 cıktı doktorum gebelık var dedı
Evet bugün daha gidemedim 4 gibi anca giderim. İnşallah güzel bi sonuç söylerim bendeSizin de test gününüz bugün mü güzel haberlerinizi bekliyoruz
Sanırım pazartesi sabah yapacağımPardon idrar testinde diyecektim
Ay cok umutlandim su an insallah sagliklidir ya benimki korktum kimse 600 yazmamis cunku 10.gundeBenim de 393 çıkmıştı
Benim 9. Gün 64 dü değerim 30 haftalık oldum korkmayın düşük değilKızlar 8. Gün 61 değer çok düşük mü