Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim canım sağlıkla kucağın almak nasip olsun inşallah. Önemli olan sağlıklı artış olması her kadında farklı çıkıyor seviyesiKızlar 8. Gün 61 değer çok düşük mü
Insallah canim benim allah saglikli sapasaglim kucagimiza almayi nasip etsin insallahOhh maşallah katlanarak artsın inşallah
Canim benim insallah allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bu degerleri bekleyen herkese gani gani gostersin insallahMaşallah sonucun çok güzel çıkmış darısı 2 gün sonra katlanmasina diyelim
İsteyen herkese Allah sağlıkla nasip etsin en kısa sürede inşallah.Tebrik ederim canım sağlıkla kucağın almak nasip olsun inşallah. Önemli olan sağlıklı artış olması her kadında farklı çıkıyor seviyesi
Maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah10.gun transferin 599 cikti kizlar rabbim artisi da gostersin nolur duanizda bana da yer verin cok korkuyorum doktorla daha gorusemedim
Kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı günün? Hayırlı olsun 2 gün sonra vereceğin test önemliKızlar 8. Gün 61 değer çok düşük mü
Allah isteyen herkese nasip etsin canim benim herkese tek duam icinden geciren herkese gani gani versin rabbim sagliklaMaşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Imprly canim doktorun verdigiKızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz
Folidoce kullaniyorumKızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz
Canım değerin çok güzel maşallah tek embriyo mu çift embriyo mu konuldu10.gun transferin 599 cikti kizlar rabbim artisi da gostersin nolur duanizda bana da yer verin cok korkuyorum doktorla daha gorusemedim
5.gün embriyosu transfer gününü sayarsak 9 gün oluyorKaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı günün? Hayırlı olsun 2 gün sonra vereceğin test önemli
Transfer günü sayilmiyor canım Allah kucağına aldığın günleri de nasip etsin inşallah doktorun kaçıncı gün test yapmanı istemişti? Tek embriyo mu cift mi?5.gün embriyosu transfer gününü sayarsak 9 gün oluyor
Tek embriyo 2bb kaliteliydi canim 5.gunCanım değerin çok güzel maşallah tek embriyo mu çift embriyo mu konuldu
Canım eğer çıkmazsa sakın moralını bozma ama herkeste cıkmıyormus gerçekten genelde 9. Gunde falan cıkıyor doktorum bıle bana cok erken yapmıssın dedıÖyle mi umut oldunuz bana
Evet canım iki tane kese gördük ancak biri diğerinden daha küçük doktor birşey söylemek için erken dedi zaten erken çağırdım ben seni dedi iki buçuk hafta sonra tekrar gideceğiz bakalımBugun ultrason mu vardi sizin?
Benım 6. Gun degerım 28 dı 8. Gun 64 du doktorum gebelık var dedı cuma gunude keseyı gormeye cagırdı onemlı olan 2 gun sonra degerın 2 katına cıkmasıymısKızlar 8. Gün 61 değer çok düşük mü
Evet canım bu gün kese görmek için gittik iki kese göründü ama biri diğerinden daha küçük ebat olarak doktor şuan erken birşey söylemek için dedi 2,5 hafta sonra tekrar gideceğiz bakalımCanım bir daha kan verdin mi acaba son durumun nedir birde sana 2 embriyo mu konuldun bugün kaçıncı günün
+1 Benim de 4 Eylül Çarşamba günü transferim var inşallah. Hafta başından mı rapor alıp hiç mi gitmesem yoksa ilk iki gün gitsem mi karar veremiyorum. Hafta başından rapor alırsam yazman olmaktan da kurtulurum diye düşünüyorumOo ne kadar çok öğretmen olduk bu sayfada