- 10 Şubat 2024
- 329
- 160
Benim doktorum Greenfol önerdi onu kullanıyorumKızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim doktorum Greenfol önerdi onu kullanıyorumKızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz
Ya ben hic izin almadim cuma okula gittim is cikisi transfer oldum pzt devam+1 Benim de 4 Eylül Çarşamba günü transferim var inşallah. Hafta başından mı rapor alıp hiç mi gitmesem yoksa ilk iki gün gitsem mi karar veremiyorum. Hafta başından rapor alırsam yazman olmaktan da kurtulurum diye düşünüyorum
Canım bugün transferinkaçıncı günü? Ve değerlerin nasıldı bana da yazar mısın nasıl artış gösterdiEvet canım iki tane kese gördük ancak biri diğerinden daha küçük doktor birşey söylemek için erken dedi zaten erken çağırdım ben seni dedi iki buçuk hafta sonra tekrar gideceğiz bakalım
Bu gün 15. Günü canımCanım bugün transferinkaçıncı günü? Ve değerlerin nasıldı bana da yazar mısın nasıl artış gösterdi
Ayy sizin tam okul açılınca olacak ben temmuz da çok istedim rahat rahat yatarım diye de denk gelmedi nasip işte. Pazartesiden alın bence rahat rahat gidin çarşamba+1 Benim de 4 Eylül Çarşamba günü transferim var inşallah. Hafta başından mı rapor alıp hiç mi gitmesem yoksa ilk iki gün gitsem mi karar veremiyorum. Hafta başından rapor alırsam yazman olmaktan da kurtulurum diye düşünüyorum
Maşallah çift mi transfer oldu10.gun transferin 599 cikti kizlar rabbim artisi da gostersin nolur duanizda bana da yer verin cok korkuyorum doktorla daha gorusemedim
İ mom omegaKızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz
Ben de greenfol kullaniyorumBenim doktorum Greenfol önerdi onu kullanıyorum
Ben de tam 1 Temmuz'da tedaviye başladım. Yazın rahat rahat olsun diye ama planlar ve hayat işte 2 adet dönemi bekleyince böyle oldu. Bence de Pazartesi'den alayım Hem iki gün gidip sonra gitmeyince çok soran olurAyy sizin tam okul açılınca olacak ben temmuz da çok istedim rahat rahat yatarım diye de denk gelmedi nasip işte. Pazartesiden alın bence rahat rahat gidin çarşamba
Kızlar ben promotil women kullanıyorum içinde folik asitte var. doktora sormayı unuttum ona devam edeyim mi diye perşembe kontrole gittiğimde soracağım. Hamilelikte de kullanılıyordur heraldeBen de greenfol kullaniyorum
Aynı şeyi yaşamışız ben haziranda başladım tedaviye iki adet bekleyince Ağustos başını buldu ama özel okulda olduğum için 12 sinde transfer oldum 14 ü okul açıldı malesefBen de tam 1 Temmuz'da tedaviye başladım. Yazın rahat rahat olsun diye ama planlar ve hayat işte 2 adet dönemi bekleyince böyle oldu. Bence de Pazartesi'den alayım Hem iki gün gidip sonra gitmeyince çok soran olur
Tek embriyo aslinda nasil boyle cikti anlamadim ama 4.gunden itibaren idrarda pozitif gormustum acaba mol gebelik mi korkuyorumMaşallah çift mi transfer oldu
Anladim canim artik sabretmek biraz zor olucak benim de daha 16 eylul’e kadar beklemem gerekicekEvet canım iki tane kese gördük ancak biri diğerinden daha küçük doktor birşey söylemek için erken dedi zaten erken çağırdım ben seni dedi iki buçuk hafta sonra tekrar gideceğiz bakalım
imom kullanıyorumKızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz
Çok güzel.İnşallah sağlıkla devam eder10.gun transferin 599 cikti kizlar rabbim artisi da gostersin nolur duanizda bana da yer verin cok korkuyorum doktorla daha gorusemedim
Benimde yüksek çıktı tek olmasına rağmen araştırdım ama mol olanlarda çok daha yüksek çıkıyormuşTek embriyo aslinda nasil boyle cikti anlamadim ama 4.gunden itibaren idrarda pozitif gormustum acaba mol gebelik mi korkuyorum
Insallah canim benimÇok güzel.İnşallah sağlıkla devam eder